28 кръг Левски - Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: 28 кръг Левски - Ботев Пд

Мнениеот botev_1912 » 23 мар 2014 17:44

kanara1978 написа:Само и единствено той е виновен.Кой купи играчите- кой ги тренира- кой прави Тактиката.Един посредствен треньор с тези играчи щеше да е 1-2 място Минимум.Имаме футболисти като Лудогорец.Отделно Цирковете да лягаме на Левски щото му е на Сърце.Срам

Той, че е виновен - виновен е, само, че я ми кажи кой сме оставили да работи на спокойствие без да се намери някой "баш фен" да му обяснява как и с кой трябва да играе? Колко пъти фенове награбват треньори само защото са изгонили "техните хора" от хранилката?
Виж го булгаро - още си мечтае, че с Петко Фанев сме щели да играем в ШЛ!?!

Те хората са казали - на каквото посееш - това ще жънеш, а ние като сеем интриги по цял ден - сам си представи какво трябва да жънем.

Айде със здраве..
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Ботевист75
Контакти:

Мнениеот Ботевист75 » 23 мар 2014 20:32

botev_1912 написа:
STENLI написа:Ето до това ни доведе кауна, да се караме по между си.

Дано като изгоним Цветан Василев /което неизменно ще се случи/, да е построил стадиона поне на груб строеж.

Ти, ако си мислиш, че на Цветан Василев му пука от форумни дрънканици, си много заблуден. Пичове, дайте да бъдем реалисти. Цветан Василев не е благотворително дружество. Той е банкер, крупен бизнесмен, човек със сериозни интереси в полтиката, финансите и икономиката. Да си въобразяваме, че е впечатлителен и с изнежена душа, значи, да го подценяваме.
Тъй че айде да спрем с инфантилните запхлахи "да не изгоним човека". Колкото сме по-сервилни, толкова никой няма да ни уважава.
Нека първо се построи стадионът, да видим отбор, защото вече 2 години нашият е сбирщайн, и тогава да даваме оценки кой какъв е.

И аз мисля, че легнахме на говедата. И ако няма никаква реакция след този мач от страна на собственика, ще съм на 100% убеден, че всичко се случва с негово знание.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 23 мар 2014 21:41

Ботевист75 написа:
botev_1912 написа:
STENLI написа:Ето до това ни доведе кауна, да се караме по между си.

Дано като изгоним Цветан Василев /което неизменно ще се случи/, да е построил стадиона поне на груб строеж.

Ти, ако си мислиш, че на Цветан Василев му пука от форумни дрънканици, си много заблуден. Пичове, дайте да бъдем реалисти. Цветан Василев не е благотворително дружество. Той е банкер, крупен бизнесмен, човек със сериозни интереси в полтиката, финансите и икономиката. Да си въобразяваме, че е впечатлителен и с изнежена душа, значи, да го подценяваме.
Тъй че айде да спрем с инфантилните запхлахи "да не изгоним човека". Колкото сме по-сервилни, толкова никой няма да ни уважава.
Нека първо се построи стадионът, да видим отбор, защото вече 2 години нашият е сбирщайн, и тогава да даваме оценки кой какъв е.

И аз мисля, че легнахме на говедата. И ако няма никаква реакция след този мач от страна на собственика, ще съм на 100% убеден, че всичко се случва с негово знание.

През курдовия ми е и на мен и на ЦВ за форумните герои, но когато "баш феновете" започнат да пречат на проекта му със желанието да се бъркат навсякъде то вече на ЦВ започва да му пука!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 28 мар 2014 08:26

Платените писачи с малките пишки са се покрили пак. Дано да бием Лудогорец за да ви щръкнат и пак да възхвалявате хасковския си работодател. Срам ме е от вас!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 29 мар 2014 19:49

bulgaro написа:Платените писачи с малките пишки са се покрили пак. Дано да бием Лудогорец за да ви щръкнат и пак да възхвалявате хасковския си работодател. Срам ме е от вас!

Досега съм се въздържал да пиша мнения като твоето,защото си ботевист.Замисли се,дали отношението ти към тези,с които доскоро си ходил на мачове,трябва да е такова.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ботев”