Стоук Сити-Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Стоук Сити-Манчестър Юнайтед

Мнениеот Rofles » 01 фев 2014 19:16

ТВЪРДО ЗАД ЮНАЙТЕД !!!

ТВЪРДО ПРОТИВ МОЙС !!!

Майора може да е всякакъв, но за Мойс ще се окаже прав..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 01 фев 2014 19:17

Чакам анализа на Smoothc. :lol: Иначе логичен резултат. ;)
[offtopic]Против заяждането съм, обаче вие нямате спирка. Нека всеки си гледа в своята паничка.[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 01 фев 2014 19:17

drago911 написа:Чакам анализа на Smoothc. :lol: Иначе логичен резултат. ;)
[offtopic]Против заяждането съм, обаче вие нямате спирка. Нека всеки си гледа в своята паничка.[/offtopic]

Вие? Що слагаш всички под общ знаменател?
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 01 фев 2014 19:18

Стига сте искали оставката. И да си я подаде, кой ще му я приеме? Ако се махне кой ще ни стане треньор?
Айде малко по-ведро. :)
GGMU
[offtopic]BTW, Заха с 2 асистенции днес, а ние се мъчим с Клевърли, Карик и Уелбек. :([/offtopic]
Последна промяна от old_traff на 01 фев 2014 19:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 01 фев 2014 19:19

Кой се заяжда във вашия форум е ? Тука вашите коментари са по 1 редче псувни и хейт. Smoothc кога ви е хейтвал ? Доколкото знам той се обосновява за всичките си коментари, а не са някакви сухи редчета, дето само псувни по адрес на отбора.. Как ме дразните шибани нещастници, след всяка загуба сте тука. След мача с Кардиф що не дойде ? След мача с УХ колко от нашите бяха при Вас да дразнят а ?
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 01 фев 2014 19:20

Zaha came on for Cardiff in the 2nd half and notched up 2 assists.

He now has as many assists(2) in 52 minutes as Antonio Valencia, Nani and Ashley Young do in 41 appearances combined this season.
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 01 фев 2014 19:23

ЮНАЙТЕД всее повече се отдалечава от участие в ШЛ следващият сезон,което означава че големи имена трудно ще бъдат привлечени,освен ако ЮНАЙТЕД не започнат да дават големите пари
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 01 фев 2014 19:25

Rofles написа:

Кой се заяжда във вашия форум е ? Тука вашите коментари са по 1 редче псувни и хейт. Smoothc кога ви е хейтвал ? Доколкото знам той се обосновява за всичките си коментари, а не са някакви сухи редчета, дето само псувни по адрес на отбора.. Как ме дразните шибани нещастници, след всяка загуба сте тука. След мача с Кардиф що не дойде ? След мача с УХ колко от нашите бяха при Вас да дразнят а ?

Без причина няма да съм тука. ;) И ако може без обиди. Теб поне те мислех за пич. ;)
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 01 фев 2014 19:26

drago911 написа:
Rofles написа:

Без причина няма да съм тука. ;) И ако може без обиди. Теб поне те мислех за пич. ;)

Боли ме сещаш ли се ? Нервирал съм се яко и ти и още няколко приятелчета от синия форум идвате и дразните, какво очакваш ? Да ви благодарим, че идвате да си изкажете "кометентния" хейт ли???
Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 фев 2014 19:27

Сгрешена тактика+малшанс с контузиите на Джоунс и Евънс+за пореден път получихме гол от глупав рикошет+липса на креативност в халфовата линия+дърварски футбол и откровена груба игра от страна на Стоук+неадекватен съдия:1.Неотсъдена дузпа срещу Ван Перси(за задържането му още в началото)+2.спестени жълти и абсолютен червен картон(на Уолтърс срещу Смолинг)+липса на късмет(гредата на Рууни и особено в края)+тъпоумните решения чрез центрирания да се преодолее защитата на Стоук+апатичната игра на Уейн Рууни+еднообразието и липсата на мотивация след изравнителния гол...с две думи:Ужасен мач за Юнайтед откъдето и да го погледнеш,просто ужасен!
Иначе..Стоук винаги са били такива,но в крайна сметка си заслужиха точките...С желание,преса и малко късмет,те успяха! А при още малко късмет,особено на контрите,можеше и на разлика да отидем,и то съвсем спокойно.
Действията на Дейвид Мойс днес бяха под всякаква критика-като започнеш от тактическата постройка и избора на титулярите,до финалните минути на двубоя!
Разочарован съм от неадекватността на играчите,липсата на мотивация,отсъствието на ясна концепция и алтернативен план у Дейвид Мойс и разбира се,от безобразното и крайно неадекватно съдийство(за пореден път в наш ущърб).
Гледаме напред към Фулъм,това е!
Последна промяна от smoothc на 01 фев 2014 21:47, променено общо 1 път.

Върни се в “Манчестър Ю”