ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен 2:0!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен 2:0!!!
Безяк е водещата картинка при влизането в официалния сайт на УЕФА
http://www.uefa.com/

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat написа:Безяк е водещата картинка при влизането в официалния сайт на УЕФАhttp://www.uefa.com/
Изпреварих те мармаладе

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Re: ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен
D.Georgiev написа:Parmalat написа:Между другото Кейсара за мен е играча,който може да играе в много голям отбор освен Мисиджан.
Кайсара, след като дойде, каза че е имало интерес към него от водещи португалски отбори и естествено всички му се смяха. Коментатори и фенове на други отбори му бъркаха името, но в Европа много бързо го научиха. Само да кажем, че до плейофа на ШЛ това беше играчът с най-много асистенции в турнира.
Кейсара е много постоянен, което е може би най-ценното качество за един футболист. Влиза в много дълги серии на отлични мачове и запазва нивото си независимо от съперника.
[center]
[/center]

Браво! Продължавайте да радвате феновете на футбола!
Това е игра, това е отбор!!!
Това е игра, това е отбор!!!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
Честита победа!
Лудогорец показа, че ПСВ не просто са ни подценили през първия мач. Можем да се мерим с тях в сегашната форма на отборите. Един кръг преди края, Лудогорец е едноличен лидер в групата си, спечелил е първото място и дори не може да бъде догонен по точки. Това явно е орисията на този отбор - да е първи. Докато влезе в "А" група и я оглави, същото направи при първото си участие в група от евротурнирите. Дори тук сме много по-убедителни, не печелим в самия край, както стана с двете ни титли.
Видях, че няколко злобарчета са се пробвали нещо да напишат. те показват освен прекомерната си глупост и огромния страх, който сега ги гони.
Надявам се момчетата да не прекалят с празнуването и да оставят сили за мача с Берое. А после имаме да си връщаме на Черно море.
Лудогорец показа, че ПСВ не просто са ни подценили през първия мач. Можем да се мерим с тях в сегашната форма на отборите. Един кръг преди края, Лудогорец е едноличен лидер в групата си, спечелил е първото място и дори не може да бъде догонен по точки. Това явно е орисията на този отбор - да е първи. Докато влезе в "А" група и я оглави, същото направи при първото си участие в група от евротурнирите. Дори тук сме много по-убедителни, не печелим в самия край, както стана с двете ни титли.
Видях, че няколко злобарчета са се пробвали нещо да напишат. те показват освен прекомерната си глупост и огромния страх, който сега ги гони.
Надявам се момчетата да не прекалят с празнуването и да оставят сили за мача с Берое. А после имаме да си връщаме на Черно море.
[center]
[/center]

Голям кеф е това да умееш да се радваш на успехите на най-добрите.
Не искам да си представя дори, какво изпитват хората, които са си избрали да са нещастни от това.
Поне тук във форума изглеждат жалко.
И днес нямам никакви причини да съжалявам, че съм фен на добрия футбил и по тази причина на практикуващият го Лудогорец!
Не мога да си обясня, как така някой избира да страда, вместо просто да не гледа футбол или поне да не пише в този форум.
Толкова ли са ограничени възможностите на тези хора, та да не намират никаква алтернатива, на такава обречена кауза.
За непълноценните и недоразвитите ще изясня:
Лудогорец е Български футболен клуб, в който се практикува футбол от добро Еввропейско ниво.
Удоволствие за всеки Българин е да наблюдава Български тим да побеждава Европейски клубен шампион, а начинът по който го прави Лудогорец го кара да се чувства горд от това че е Българин.
Това не са препоръки за темперамент, а естествено състояние на нормален човек, роден в тази държава.
Много, многооооо приятна нощ.
Не искам да си представя дори, какво изпитват хората, които са си избрали да са нещастни от това.
Поне тук във форума изглеждат жалко.
И днес нямам никакви причини да съжалявам, че съм фен на добрия футбил и по тази причина на практикуващият го Лудогорец!
Не мога да си обясня, как така някой избира да страда, вместо просто да не гледа футбол или поне да не пише в този форум.
Толкова ли са ограничени възможностите на тези хора, та да не намират никаква алтернатива, на такава обречена кауза.
За непълноценните и недоразвитите ще изясня:
Лудогорец е Български футболен клуб, в който се практикува футбол от добро Еввропейско ниво.
Удоволствие за всеки Българин е да наблюдава Български тим да побеждава Европейски клубен шампион, а начинът по който го прави Лудогорец го кара да се чувства горд от това че е Българин.
Това не са препоръки за темперамент, а естествено състояние на нормален човек, роден в тази държава.
Много, многооооо приятна нощ.
-
Много голям ЕВРОЛУДОГОРЕЦ
Никога Български футболен отбор не е играл с такова самочувствие (вижте само разиграванията на топката) и толкова организирано и правилно,без паникьосвания,без излишни изритани топки,без глуха защита (в стил симитлийчо муров или сухия,мокрия и тъпото копеле,кви бяха там
).Поклон за момчетата донесли ни толкова много радост през тази футболна есен,пишат история и не спират да трупат точки,победи,много пари и позитиви за имиджа на Българския футбол,а олигофрените които се заяждат и пеняват от злоба,яд и безсилие,очаквам скоро да изгърмят един по един от инфаркти
Голямо браво на всички,от футболистите,през треньорът до собственика и всички служители,който се грижат клубът да е абсолютно професионален,на едно огромно за България и Европа ниво,на светлинни години пред останалите панелни комунистически клоаки левски,цска и берое.Този отбор има огромен потенциал който трябва да бъде надграждан и развиван,сега чакаме жребия и при подходящ съперник смятам че осминафинала няма да е никаква изненада (а защо не и нещо повече за ужас на говедата
).Накрая малко градивна критика,макар че победителите не ги съдят.За да бъде още по-успешен отбора,и за да може да се бори успешно и с още по-големи отбори в Шампионската Лига (където неминуемо пак ще играем догодина,пак за ужас на говедата и чорбетата) трябва подобряване на качеството в някои зони на терена,и малка корекция в играта (поне според мен).Та,моите виждания са : Задължително закупуване през зимната пауза на бек (по възможност ляв със силен ляв крак).Минев много често го разминават,а и освен това ненужно грубо играе на моменти,не знам Стойчо Стоев защо им разменя местата с Кайсара,но него където и да го сложиш играе уникално,докато Данчо е дупка и освен това вече е на години (най-добре е да се събере с брат си в Ботев Пд).Има няколко играчи които просто нямат класата да играят в ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (като казвам класа имам предвид чисто технически способности - лесно губят топката,или играят само с единия крак и са неориентирани на моменти) - това са Минев,Барт,Златински,Абало,дори Безяк въпреки двата му гола все ми се струва много технически несръчен,но поне се работи с него в това отношение и както се отпуши надявам се занапред да бележи още много голове,но и да бъде все по-полезен в изграждането на атаките.Прави ми впечатление че много лесно понякога се губи топката от припряност,прибързване,прекалено самочувствие - това също би могло да се коригира,както и по-здравото влизане в единоборства.Казвам всички тези неща не за да омаловажа постигнатото дотук,напротив има много положителни неща в играта на Зелените Орли,но ако тези компоненти се надградят,подобрят и бъдат закупени още 2-3 футболисти (ляв бек,още един добър халф тип Ешпиньо и централен нападател (това при положение че си заминат някои от настоящите футболисти за който се говори - например Ернандес,Бакалов,Абало,Платини,Бургзорг (когото харесвам и мисля че трябва да остане)),то смятам че отборът ще бъде наистина уникален и без проблем ще се противопоставя дори на тимове като Базел,защото именно някои дребни детайли ни попречиха да сме им абсолютно равностойни и още тази година да мислим за влизане в групите на Шампионската Лига.Малко дългичък стана коментара ми,но исках да си изразя мнението (надявам се че някой няма пак да го изтрие,както се е случвало).Честито на всички ЕВРОЛУДОГОРЦИ,всички които се чувстват Горди Българи с успехите на отбора и го подкрепят и му симпатизират.САМО ЕВРОЛУДОГОРЕЦ 

ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)
Поредно БРАВО на Лудогорец ! Това е българския евробоец ! Пожелавам още успехи и радост за българския футбол !
Така се прави !
Така се прави !
- amstel_beer
- Контакти:
Пожелавам Ви на жребия да имате късмет и да продължите напред в надпреварата, като за мен това означава да Ви се падне някой от тези отбори - АЗ Алкмаар, Анжи Махачкала, Зулте Варегем или Есберг. 

-
- Контакти:
Честита победа, Юнаци
Такова хладнокръвие, концентрираност и прецизност.. ех... Много съм доволен
Браво, браво, браво

Такова хладнокръвие, концентрираност и прецизност.. ех... Много съм доволен

Браво, браво, браво

[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110