snakebite написа:subzero написа:Пичове старозагорски,много късно се усетихте за недоразумението Лудогорец. Само Санди остана.Няма да се учудя,ако работи в някоя Домусчиева фирма.
![]()
За мача-гледах само първото полувреме. Берое стояха добре и заслужаваха поне точка. Бяха груби в рамките на правилата. Балерините от разградската опера трябва да бъдат галени и да им се прави шпалир. Щото току виж се контузи някой велик играч. Не знам дали четете форума,но хората тук твърдяха,че съдиите и другите отбори били небългари заради грубата игра срещу Лудогорец. Как щяли да играят в Европа,ако имали контузени ???![]()
Пичове разградски,верно имате право да имате самочувствие. Но не принизявайте толкова работата на другите отбори,играчи и треньори. Ще дойде момент в който ще сте на тяхно място и аз лично няма да пропусна да ви го напомня.![]()
Успех на Берое на реванша.
Мнението е ти е направо един път. Чудя се как може в едно мнение да има толкова неистини !!! Какво значи бяха груби в рамките на нормалното или си груб, или не си ! Червения картон бе показан не толкова за нарушение на играч без борба за топката , а за това че малко преди това имаше изключителни касапски изпълнения и от Стойчев, и от Ивчо Главата, и аз да съм съдия и аз ще го вдигна, ей така за дисциплиниране !
Що се отнася за Моци, да грубо е нарушението, но все пак е игра за топка, може да се свири , може и не червен картон. Моци си го има този недостатък - грубиянщината !
Субзеро, каква точка са заслужавали Берое след като имаха освен гола още един удар, ние имахме 3-4 чисти голови положения !
Това 2:1 е най-малкото с което се отърваха ..
Иначе пускаме жалби срещу съдиите, ама като се свирят пресилени дузпи са добри( с Левски) !
Заралии са си груб отбор, не малко пропищяха от тях, преди нас бяха от ЦСКА, където здраво им наритаха играчите !
Типично за тоя форум. Пишем,без да четем. Ако видиш какво съм написал,ще разбереш че говоря САМО за първото полувреме.
Както не веднъж е ставало въпрос,няма значение колко положения имаш,а колко вкарваш. И ти който твърдиш,че гледаш мачове от повече от 3 години би трябвало да го знаеш.
На другия въпрос. Не съм написал правилните думи. Берое играха на ръба на позволеното,но не и непозволено. Доволен ???
Червения картон не съм го коментирал и не ме интересува.
Всъщност цитирал си ме,но не казваш нищо което да ме интересува.
[/center]
[/center]