КБ, 1/8 финал, Лудогорец - Берое, 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: КБ, 1/8 финал, Лудогорец - Берое, 2:1

Мнениеот subzero » 15 ное 2013 21:52

snakebite написа:
subzero написа:Пичове старозагорски,много късно се усетихте за недоразумението Лудогорец. Само Санди остана. :mrgreen: Няма да се учудя,ако работи в някоя Домусчиева фирма. ;)
За мача-гледах само първото полувреме. Берое стояха добре и заслужаваха поне точка. Бяха груби в рамките на правилата. Балерините от разградската опера трябва да бъдат галени и да им се прави шпалир. Щото току виж се контузи някой велик играч. Не знам дали четете форума,но хората тук твърдяха,че съдиите и другите отбори били небългари заради грубата игра срещу Лудогорец. Как щяли да играят в Европа,ако имали контузени ??? :shock:
Пичове разградски,верно имате право да имате самочувствие. Но не принизявайте толкова работата на другите отбори,играчи и треньори. Ще дойде момент в който ще сте на тяхно място и аз лично няма да пропусна да ви го напомня. ;)
Успех на Берое на реванша. ;)

Мнението е ти е направо един път. Чудя се как може в едно мнение да има толкова неистини !!! Какво значи бяха груби в рамките на нормалното или си груб, или не си ! Червения картон бе показан не толкова за нарушение на играч без борба за топката , а за това че малко преди това имаше изключителни касапски изпълнения и от Стойчев, и от Ивчо Главата, и аз да съм съдия и аз ще го вдигна, ей така за дисциплиниране !
Що се отнася за Моци, да грубо е нарушението, но все пак е игра за топка, може да се свири , може и не червен картон. Моци си го има този недостатък - грубиянщината !
Субзеро, каква точка са заслужавали Берое след като имаха освен гола още един удар, ние имахме 3-4 чисти голови положения !
Това 2:1 е най-малкото с което се отърваха ..
Иначе пускаме жалби срещу съдиите, ама като се свирят пресилени дузпи са добри( с Левски) !
Заралии са си груб отбор, не малко пропищяха от тях, преди нас бяха от ЦСКА, където здраво им наритаха играчите !

Типично за тоя форум. Пишем,без да четем. Ако видиш какво съм написал,ще разбереш че говоря САМО за първото полувреме.
Както не веднъж е ставало въпрос,няма значение колко положения имаш,а колко вкарваш. И ти който твърдиш,че гледаш мачове от повече от 3 години би трябвало да го знаеш. ;)
На другия въпрос. Не съм написал правилните думи. Берое играха на ръба на позволеното,но не и непозволено. Доволен ???
Червения картон не съм го коментирал и не ме интересува.
Всъщност цитирал си ме,но не казваш нищо което да ме интересува. :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 ное 2013 22:01

Понеже обичам да съм обективен,искам да кажа че претенциите на Берое за продължението и червения картон са неоснователни.
Просто някои фенове на другия зелен отбор бързо забравиха как в Загреб съдията трябваше да свири по-рано,а вчера-не. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 15 ное 2013 22:11

subzero написа:Понеже обичам да съм обективен,искам да кажа че претенциите на Берое за продължението и червения картон са неоснователни.
Просто някои фенове на другия зелен отбор бързо забравиха как в Загреб съдията трябваше да свири по-рано,а вчера-не. ;)

Купата от 2010 година знаеш ли колко след продължението я спечелваме :) Не знам защо са подбрали тези моменти- аз видях други грубости, но явно са решили да наблегант на тези.

Че играем твърдо, играем. Но да ми обяснява някакъв местен футболен специалист кой е грубия отбор... Да държи сметка на Берое, че играел на контра, при условие, че в Европа все така си играят. Но няма да се нервя повече със зелените балерини, които само галят чуждите футболисти.

Интересно наблюдение имам над поведението на съдията. Преброихте ли колко пъти топката го удари в краката? На ударен ли се правеше, че не я прескачаше, а си гледаше някъде другаде? За малко да станат контра атаки след пресичането на пасовете. До сега съдиите винаги са прескачали топката, като има лек пас през тях. Този стоически не щеше да скача. Това да ти спират атаките с фалове, го разбирам. Но съдията да пресича пасовете вече е много. После защо Берое владеели малко топката :)
Последна промяна от daydreamer на 15 ное 2013 22:18, променено общо 2 пъти.

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 15 ное 2013 22:14

Иначе се радвам, че има такива мачове- емоции и нерви за двете публики- това прави фуДбола невероятен. Отиваш на мач и не знаеш какво ще стане. Айде да идва реванша, че ми се ходи

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 15 ное 2013 23:07

Странно е защо нито един от лудогорци не призна за спрените атаки на Берое с обратни присъждания до 30та минута на първо полувреме. Наистина някой правилно определи Моци като мотиката :mrgreen:
С комфорт от реферите беше белязана промоцията ви в А група. Което не става без сериозни парички. И така си продължава и втората, че и третата година....Ама всяко нещо е до време....
И това ще гръмне и ще ви изненада неприятно-купуването на реферите и особено първата титла...
Научете се да понасяте загубите с достойнство. (да припомним ли какъв рев беше миналата година след Загреб?)
И рефрена който подхвана жалкото ви треньорче за играещите футбол и за другите (грубияните) е най-смешното, което може да се каже при наличие в отбора си на брадви от ранга на Моти-ката и Дяков.... :mrgreen:
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 15 ное 2013 23:18

Едно е да имаш 2-ма грубияни в отбора, съвсем друго е да са 10/без вратаря/. И какво засягаш как сме влезли в А група, фен на Олимпик Тетевен? Защото поне ние сме тръгнали от най-долното стъпало, та чак до Европа. А не някви евреи да ни попилеят от бой :lol:

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 15 ное 2013 23:38

hijack1 написа:Едно е да имаш 2-ма грубияни в отбора, съвсем друго е да са 10/без вратаря/. И какво засягаш как сме влезли в А група, фен на Олимпик Тетевен? Защото поне ние сме тръгнали от най-долното стъпало, та чак до Европа. А не някви евреи да ни попилеят от бой :lol:

От кое стъпало до кое? Влизането ви в А група беше доста смешно и нагласено точно за вас :mrgreen:
Зализаният бос от къде стартирал големия си бизнес? :shock: С майка си и брат си от някаква сергия на ловешкия пазар... :mrgreen: или от онези куфарчета с парични знаци...
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 16 ное 2013 00:18

А по-добре ли е ТЕЦа да ви дава пари? И какво общо има от къде е почнал Домусчиев с нас? Или с това което написах?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 ное 2013 00:48

BEROE_StZ написа:
hijack1 написа:Едно е да имаш 2-ма грубияни в отбора, съвсем друго е да са 10/без вратаря/. И какво засягаш как сме влезли в А група, фен на Олимпик Тетевен? Защото поне ние сме тръгнали от най-долното стъпало, та чак до Европа. А не някви евреи да ни попилеят от бой :lol:

От кое стъпало до кое? Влизането ви в А група беше доста смешно и нагласено точно за вас :mrgreen:
Зализаният бос от къде стартирал големия си бизнес? :shock: С майка си и брат си от някаква сергия на ловешкия пазар... :mrgreen: или от онези куфарчета с парични знаци...

Даааа. Влизането в групите на ЛЕ също е било нагласено за нас, естествено и оглавяването на групата и излизането от нея.
Чудиш се каква нова глупост да измислиш и да я повтаряш. Реших малко да ти помогна.
Едно не може да се оспори - беройци се почувстваха живи след този мач, че могат да се мерят с шампиона и евробоеца, макар и без футболни средства. А при нас се появи неочаквана интрига. Иначе реваншът можеше да е съвсем протоколен.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 ное 2013 09:47

PFC Litex написа:
luxorus написа:Ако се стремиш да бъдеш безпристрастен донякъде,коментирай ударите на Шоко,разбития нос на Венци Христов,влизанията на Барт за два червени картони едновременно,удара на Дяков без топка срещу Андонов,вашия гол в 49тата минута при 2 продължение,коментирай...

Сори, че ви се намесвам в спора, но как играч, който дори не е в групата за мача трябва да получи два червени картона?

Мача не съм гледал, но изгледах разширения репортаж в нов спорт.
Червения картон на Берое 100%
Червения картон на Хубчев 100%
Спестен червен картон на Моци 100%
Назначеното от съдия продължение е минималното, а не, че след 2 минути трябва да свири край.
В тези минимално назначение минути ако е имало забавяне на времето е съвсем нормално същото да бъде удължено и тук протестите на беройци не са основателни.

Вероятно е имало още игрови ситуации, но реално от репортажа, претенции може да се има само за картона на Моци.

Само че си объркал реда на събитията, първо беше червения картон на Моци, а после този на Берое. За гола в продължението на първото полувреме не мога да кажа, защото не гледах първото полувреме.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Лудогорец”