Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) FT. 2-3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) FT. 2-3

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2013 09:30

Bourgas написа:Уточнение - мачът го има в p2pbg.com, който иска, да си го дръпне.

Тоше. Рано си станал брат или и ти, като мен не си спал.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 авг 2013 09:32

ntodorov написа:
Bourgas написа:Уточнение - мачът го има в p2pbg.com, който иска, да си го дръпне.

Тоше. Рано си станал брат или и ти, като мен не си спал.

На работа съм, за това така рано рано :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Нефтохимик
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) 02 август от 21:00

Мнениеот Нефтохимик » 03 авг 2013 10:09

k.dimitrov написа:
Нефтохимик написа:[.Но всички знаем,че тези които бяха във В сектор и намериха и развяваха сини флагчета оставени на седалките.Една голяма част когато ние сме домакини ще бъдат отново там,но ще развяват зелени знаменца :mrgreen: .Пожелавам си вторият двубой да бъде също така интригуващ но с поне 10хил на стадиона.Тогава с удоволствие да седне човек и да защитава тезата си кои са били повече,по-шумни ,по-атрактивни и т.н

Е, аз ще седя там. Донеси ми зелено знаме и чакай да го развея. Как си мислиш, ти би ли развял синьо знаме? Що за глупости.

Ти няма да развееш както и аз.Но една част които бяха неутрални и които ще бъдат отново там на следващият мач ще го направят и това го знаем всички.

Нефтохимик
Контакти:

Мнениеот Нефтохимик » 03 авг 2013 11:28

ntodorov написа:
Не знам защо сте толкова тънко обидни от една фенска песен "Зелен Бургас"Колкото и да си чешем "клавиатурите" при тази обща бройка не виждам смисъл.Но всички знаем,че тези които бяха във В сектор и намериха и развяваха сини флагчета оставени на седалките.Една голяма част когато ние сме домакини ще бъдат отново там,но ще развяват зелени знаменца :mrgreen: .

Да, да...И може би скачаха на головете на Черноморец, защото седяха в домакинския сектор и за това си бяха сложили и сини одежди.
Ако ти дам синьо знаменце ти ще го вееш ли ? За знаменцата . Не бяха на седалките.
Хората идваха и си ги взимаха. Никой на сила не е получил знаме и не го е веел по задължение.
Както и да е. Може би отдавам значение на тези незначителни факти заради очакванията ми, че ще ви победим на
терена, а вие тотално ще доминирате, като присъствие. Както писах и по-напред - не се случи нито едното, нито другото.
За числеността и симпатиите на кибиците в нашия сектор съдя по радостта им след отбелязване на гол. Може би имаше около 20 човека
пръснати сред тези хора, които ставаха на ваш гол и още толкова в отсрещната страна. Всички останали фенове на Нафтата бяха в отредените 3 сектора.
Факт е обаче, че като активна агитка вие бяхте повече. Искрено се надявам и ние да се съберем всите там, когато ви гостуваме, но надали,

Успя" да ме убедиш,че с изключение на 40 човека извън отредените ни три сектора всички други са симпатизирали на Черноморец,като бонус и руснака който е седял до К.Димитров :mrgreen:

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 03 авг 2013 11:38

Получи се страхотен мач , но за съжаление резултата няма да коментирам ...
Сега трябва да бъдем силни и да продължаваме напред ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ЧЕРНОМОРЕЦ !

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) 02 август от 21:00

Мнениеот ivan56 » 03 авг 2013 11:48

Нефтохимик написа:
ivan56 написа:
Der Führer написа:
MrProside написа:
ntodorov написа:
Siegfried написа:НЕФТОХИМИК Е ОТБОРЪТ НА БУРГАС СЕГА И ЗАВИНАГИ!!

Да бе да. На стадиона хич не останах с такова впечатление. ;)
Иначе честитя победата на Нефтохимик. Напълно заслужена бе тя с оглед на аристократичността, с която играхме.
Нека им бъде, като обица на нашите, защото в крайна сметка сами си помогнаха да загубят. Подценяването и фалшивата увереност, че
ще победят лесно им изигра лоша шега. Впрочем мнението на колегата, че Нафтата игра с желание, а ние с техника казва всичко.
Има и такива мачове.
БУРГАС се оказа, че не е САМО зелен.

На стадиона бяхме много повече, а следващият се разпръснете за да изглеждате повече ;)
Иначе да сами си загубихте мача. След като повеждахте спирахте да играете. Все пак 2:3 :)

Виж как знаеш за разпръскването ;) и Вие ако бяхте се събрали на едно място , нямаше да сте повече от 1 сектор . И не си прав - Нефтохимик си спечели мача , защото игра като отбор . Може да е с ограничени възможности ... но отбор . Който повече искаше победата и в крайна сметка я заслужи .

И с какво повече е искаше победата,с три контри и лежане по терена ,хайде стига празни приказки.При 2:1 ако беше влязло онова положение което вратаря я хвана на гоолнията мача свършваше.Единствената причина за мен този мач да завърши така е че,Черноморец при 2:1 реши не да пази резултата а да вкарва голове.
Иначе победния гол беше невероятен.

Лежане имаше при 3-2 и то не беше някакво което да не сме виждали.Същото щеше да е ако беше резултата във ваша полза.Друг щеше да е и мача ако при 1-1 беше изгонил напълно заслужено Дашев,не мислиш ли?

Още ли мислиш че трябваше да изгони Дашев?
Ако е така искам да ми кажеш защо?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2013 12:40

Успя" да ме убедиш,че с изключение на 40 човека извън отредените ни три сектора всички други са симпатизирали на Черноморец,като бонус и руснака който е седял до К.Димитров :mrgreen:

Абе не знам, в какво съм те убедил, а и не ми е важно де, но видях неща, които ме изненадаха приятно и, които биха очакванията ми.
Дерби стана и ние трябва да направим всичко необходимо то да се съхрани. С такива мачове ще върнем много бургазлии
на стадиона. Иначе болестта ще я излекуваме лека-полека. Аз не очаквах, че ще се съберат повече от 2000 човека.
Събрали са се ( според различните медии) - от 3 до 4 500 човека. Не знам. Трудно ми е да съм точен.
Днес много мои приятели, с които от дете съм ходил на мачове ми звънят за да ми кажат, колко хубав двубой се е получил, но на въпросите ми,
защо не са били на стадиона думите им бяха: На следващото дерби сме там. За симпатии към отбор или поддръжка - никой не говори.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 03 авг 2013 12:44

Много изненадваща загуба..подценихте яко Нафтата..като играчи ги превъзхождате многократно , но духа, и индивидуалните проблясъци на Чипев и Пепи Димитров решиха мача..
Тоя Пепи Димитров може 10 мача да не разбереш че е играл, но прави по едно изпъленение с което кандидатства за гол на годината - така вкара едно воле на нас (при 3:2 за Славия)..
Гола му ще бъде гол на годината, страхотно изпълнение, и то не само защото е от странична ножища, а самата амлитуда, подхода към удара ! Красота :shock:
И още нещо, по мое мнение вратаря ви е много слаб...резервата ви също, трябва да си купите вратар...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2013 13:21

snakebite написа:Много изненадваща загуба..подценихте яко Нафтата..като играчи ги превъзхождате многократно , но духа, и индивидуалните проблясъци на Чипев и Пепи Димитров решиха мача..
Тоя Пепи Димитров може 10 мача да не разбереш че е играл, но прави по едно изпъленение с което кандидатства за гол на годината - така вкара едно воле на нас (при 3:2 за Славия)..
Гола му ще бъде гол на годината, страхотно изпълнение, и то не само защото е от странична ножища, а самата амлитуда, подхода към удара ! Красота :shock:
И още нещо, по мое мнение вратаря ви е много слаб...резервата ви също, трябва да си купите вратар...

Прав си. Като допълнение - Бруно Оливейра, който беше почти безпогрешен в досегашните ни мачове и контроли днес беше неузнаваем след невероятни и фатални грешки за трите гола. Иначе Дашев беше много несигурен, а слабостта да не разчита високите топки в наказателното си поле, като по чудо го спасяват от подобни голове - все още. Иначе за снощните попадения той носеше по-малката вина. Първият от дузпа, вторият - неспасяем в сглобката, а третия...и аз да бях вратар щях да оставя топката да влезе в мрежата. :P

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 03 авг 2013 14:37

Абе момчета,дайте да не се лъжем,няма никакъв смисъл,вече никой няма и да ви повярва.На вашите голове се израдва агитката ви,блока точно до нея и няколко човека в А сектор.На нашите голове целия сектор А,за В не знам,ама не можете по никакъв начин да ме убедите,че всички във В са били фенове на Черноморец.Най-малкото се виждаха сумати зелени тениски там :shock:

Върни се в “Черноморец”