Bourgas написа:Уточнение - мачът го има в p2pbg.com, който иска, да си го дръпне.
Тоше. Рано си станал брат или и ти, като мен не си спал.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bourgas написа:Уточнение - мачът го има в p2pbg.com, който иска, да си го дръпне.
ntodorov написа:Bourgas написа:Уточнение - мачът го има в p2pbg.com, който иска, да си го дръпне.
Тоше. Рано си станал брат или и ти, като мен не си спал.
k.dimitrov написа:Нефтохимик написа:[.Но всички знаем,че тези които бяха във В сектор и намериха и развяваха сини флагчета оставени на седалките.Една голяма част когато ние сме домакини ще бъдат отново там,но ще развяват зелени знаменца.Пожелавам си вторият двубой да бъде също така интригуващ но с поне 10хил на стадиона.Тогава с удоволствие да седне човек и да защитава тезата си кои са били повече,по-шумни ,по-атрактивни и т.н
Е, аз ще седя там. Донеси ми зелено знаме и чакай да го развея. Как си мислиш, ти би ли развял синьо знаме? Що за глупости.
ntodorov написа:Не знам защо сте толкова тънко обидни от една фенска песен "Зелен Бургас"Колкото и да си чешем "клавиатурите" при тази обща бройка не виждам смисъл.Но всички знаем,че тези които бяха във В сектор и намериха и развяваха сини флагчета оставени на седалките.Една голяма част когато ние сме домакини ще бъдат отново там,но ще развяват зелени знаменца.
Да, да...И може би скачаха на головете на Черноморец, защото седяха в домакинския сектор и за това си бяха сложили и сини одежди.
Ако ти дам синьо знаменце ти ще го вееш ли ? За знаменцата . Не бяха на седалките.
Хората идваха и си ги взимаха. Никой на сила не е получил знаме и не го е веел по задължение.
Както и да е. Може би отдавам значение на тези незначителни факти заради очакванията ми, че ще ви победим на
терена, а вие тотално ще доминирате, като присъствие. Както писах и по-напред - не се случи нито едното, нито другото.
За числеността и симпатиите на кибиците в нашия сектор съдя по радостта им след отбелязване на гол. Може би имаше около 20 човека
пръснати сред тези хора, които ставаха на ваш гол и още толкова в отсрещната страна. Всички останали фенове на Нафтата бяха в отредените 3 сектора.
Факт е обаче, че като активна агитка вие бяхте повече. Искрено се надявам и ние да се съберем всите там, когато ви гостуваме, но надали,
Нефтохимик написа:ivan56 написа:Der Führer написа:MrProside написа:ntodorov написа:Siegfried написа:НЕФТОХИМИК Е ОТБОРЪТ НА БУРГАС СЕГА И ЗАВИНАГИ!!
Да бе да. На стадиона хич не останах с такова впечатление.![]()
Иначе честитя победата на Нефтохимик. Напълно заслужена бе тя с оглед на аристократичността, с която играхме.
Нека им бъде, като обица на нашите, защото в крайна сметка сами си помогнаха да загубят. Подценяването и фалшивата увереност, че
ще победят лесно им изигра лоша шега. Впрочем мнението на колегата, че Нафтата игра с желание, а ние с техника казва всичко.
Има и такива мачове.
БУРГАС се оказа, че не е САМО зелен.
На стадиона бяхме много повече, а следващият се разпръснете за да изглеждате повече![]()
Иначе да сами си загубихте мача. След като повеждахте спирахте да играете. Все пак 2:3
Виж как знаеш за разпръскванетои Вие ако бяхте се събрали на едно място , нямаше да сте повече от 1 сектор . И не си прав - Нефтохимик си спечели мача , защото игра като отбор . Може да е с ограничени възможности ... но отбор . Който повече искаше победата и в крайна сметка я заслужи .
И с какво повече е искаше победата,с три контри и лежане по терена ,хайде стига празни приказки.При 2:1 ако беше влязло онова положение което вратаря я хвана на гоолнията мача свършваше.Единствената причина за мен този мач да завърши така е че,Черноморец при 2:1 реши не да пази резултата а да вкарва голове.
Иначе победния гол беше невероятен.
Лежане имаше при 3-2 и то не беше някакво което да не сме виждали.Същото щеше да е ако беше резултата във ваша полза.Друг щеше да е и мача ако при 1-1 беше изгонил напълно заслужено Дашев,не мислиш ли?
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Успя" да ме убедиш,че с изключение на 40 човека извън отредените ни три сектора всички други са симпатизирали на Черноморец,като бонус и руснака който е седял до К.Димитров
snakebite написа:Много изненадваща загуба..подценихте яко Нафтата..като играчи ги превъзхождате многократно , но духа, и индивидуалните проблясъци на Чипев и Пепи Димитров решиха мача..
Тоя Пепи Димитров може 10 мача да не разбереш че е играл, но прави по едно изпъленение с което кандидатства за гол на годината - така вкара едно воле на нас (при 3:2 за Славия)..
Гола му ще бъде гол на годината, страхотно изпълнение, и то не само защото е от странична ножища, а самата амлитуда, подхода към удара ! Красота![]()
И още нещо, по мое мнение вратаря ви е много слаб...резервата ви също, трябва да си купите вратар...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта