Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА ФАЛИРА
Реве ми се мама му стара...Никога през живота си не съм кълнал, но сега ще го направя - бял ден да не видят тези пернишки изроди... 

Тез пък, чули, недочули, чак тема спретнаха:"Ще даде ли уефа wild card на Ботев?"

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "

Честит ни нов собственик!
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Drunken_Master написа:Малоумниците от говеждото пазбище да замлъкнат.Цялата тая работа е нагласена.Гришата влиза в клуба (без да е официализирано най-вероятно),нашите взимат лиценза на Нафта-та и не плащат никакви дългове...Айде сега у лево ! КЗЛ и САМО ЦСКА !
Типичен чорбар като другите тука.
1.) Псува селски сините.
2.) Нагласява някакви нелегални работи, според които бъдещия собственик влиза в клуба, но не официално?!
3.) Вземат лиценза на отбор с история, които от години чака да влезне отново в А група като не само той, но и аз като футболен фен.
4.) Не плащат никакви дългове. Е защо да плащат като никога не са плащали преди ?
Браво!!!! Тумор за българският футбол! Дано тази новина е вярна и както маикъла казва "Какво толкова, ако цска играе във "В" група?". Дано стоичков и майкъла ви закрият.
САМО ЛЕВСКИ!
batekrasi написа:Реве ми се мама му стара...Никога през живота си не съм кълнал, но сега ще го направя - бял ден да не видят тези пернишки изроди...
Пари ли ти дължат, че се разрева чак

ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
Та как точно фалира ЦСКА? Слабоуми..

Незнам за какъв фалит пишат Гонг след като акциите са джиросани :D Това означава само едно - има сделка за ЦСКА. Наздраве армейци!
Добитък, вие и Ботев и Берое така фалирахте, а го ядохте четвъртит тая година май и от двата тима..

eddie написа:Добитък, вие и Ботев и Берое така фалирахте, а го ядохте четвъртит тая година май и от двата тима..![]()
+1000