Мъри в Ботев - ФАКТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Мъри в Ботев - ФАКТ

Мнениеот milen.hristov » 10 дек 2012 21:15

eagle23 написа:Аз съм БОТЕВИСТ от 1957 година,с любовта ми към жълто-черната магия е минал целият ми съзнателен живот.Веднъж се отказох и не ходих на мачове точно 20 години.През 2010 година дойде възраждането и както стотици и хиляди ботевисти отново си имахме нашият БОТЕВ,изживяхме две романтични години и показохме на цяла БЪЛГАРИЯ как се обича един отбор и една религия предавана от поколение на поколение.Но ето че достигнахме до новата ни ВЪРТОЛОМЕЕВА НОЩ,тази крачка към правилният футбол ще зачеркне всичко хубаво и на мястото на нашите любимци-ФЕРО,КОЦЕ ВИДОЛОВ и др. явно ще се появят некадърници и интриганти,сега вече КРИВИЯ ще може да си върти игричките,едва ли е случайно че от тези рокади най-са доволни левскарите?
ЩЕ ПОДКРЕПЯМ ДО КРАЙ ИКОНАТА БОТЕВ ПЛОВДИВ,НО НЕ И ИЗМЕТА КОЙТО ЩЕ СЕ НАСКТАНИ НА ЦТ!

Каква е разликата между любимеца въ Феро и Мъри. И с какво ви е станал такъв

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 дек 2012 21:21

BadBoy написа:Близко е до акъла, че Херо е грешно написано.
Относно великия Мъри като е толкова голям треньор защо беше уволнен от Левски?

Мненият много и различни. Дали е било правилно само времето ще покажа, то е най-големият съдник. Към момента резултата е ясен

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 10 дек 2012 21:51

Хора успокоите се, Цецо Василев знае какво прави, малко търпение ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 дек 2012 22:39

Ферарио винаги ми е бил крайно симпатичен и като треньор, и като човек. :roll: Разбира си от работата, възпитан човек, тих, скромен, изгражда отбори, които играят атакуващо и привлекателно. Кефи ме и това, че слуша рок, не мога да не призная :lol: :lol: :lol: Само Цветан Василев си знае защо сменя Феро, какво толкова не се е справил, след като за новак Ботев е съвсем близо до лидерите в А група. Да, по всяка вероятност ще елиминираме "канарчетата" за Купата, но заради един слаб мач да сменяш треньора си :shock: :shock: :shock: Не знам какво са очаквали от него, да е 1-ви ли ? Разбира се, в Ботев си знаят най-добре, но е странно ...
Не вярвам Ботев да просперира при Мъри. Да, той постигна много с Левски, но оттогава мина доста време и май се провали на всички останали места, където беше след това :roll: Ако работи с Наско Сираков, тогава вече е малко по-друго, но без него май не се справя особено добре.
След тези неща, случващи се в Пловдив, смятам че почти сигурно ще ги елиминираме за Купата. Сигурен съм и че ще бием Мъри в 1-вия кръг на пролет, както го направихме, когато беше начело на Литекс 8-)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 11 дек 2012 01:36, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 10 дек 2012 23:05

Кривият ИНТРИГАНТ да си заминава дирекно,акохолизираният ЕВРЕИН също,на Синоптика и кликата му се дават точно 4/четери/ мача картбланш,/първите от пролетния полусезон/ от които трябва да спечели точно 12 т. в противен случаи дупе да му е яко ,на него и на всички около него.

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 10 дек 2012 23:08

''Успокойте топката'' давате храна на всички които ни мразят !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 дек 2012 23:11

емо73канар написа:Кривият ИНТРИГАНТ да си заминава дирекно,акохолизираният ЕВРЕИН също,на Синоптика и кликата му се дават точно 4/четери/ мача картбланш,/първите от пролетния полусезон/ от които трябва да спечели точно 12 т. в противен случаи дупе да му е яко ,на него и на всички около него.
п.п.Една молба до модератора,г-н Мод,моля да ограничите достапът до форум Ботев на лицето/или задника както ви е угодно/"ботев-пловдив. :evil: :evil: :evil:

Феро колко точки взе от същите тея 4 кръга.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 10 дек 2012 23:59

Цветан Василев за Марица: Искам Ботев готов за Европа

Дончо ДОНЕВ

- Г-н Василев, кое наложи смяната на Ферарио Спасов със Станимир Стоилов?

- Първо бих искал да кажа, че проектът на Ботев е обречен да успее. Ферарио Спасов свърши много добра работа. Той вдигна манталитета на отбора от нивото на В и Б група до това на лидерите в А група. До смяната се стигна, заради моето лично усещане, че на отбора му липсва амбиция за нещо по-голямо. Тук бих искал да благодаря на Ферарио Спасов за неговата всеотдайна работа. Запазвам много добро чувство към него. Но аз искам Ботев да е малко по-агресивен. Да преследваме с повече стръв целите. Проблемът при Спасов беше, че липсваше тази амбиция, която ще направи Ботев от отбор средняк до тим, който ще бъде един от водещите.

- Паралелно с изграждането на водещ тим, ще продължи ли и инвестиционната ви програма в базата?

- Категорично да! Даже в това отношение сме малко длъжници, защото ми се искаше да бъдем по-напред. Чувствам се длъжник, защото в момента представителният отбор и школата нямат условия да тренират, а се налага да пътуват. Именно затова ще продължим напред. Когато имаме базата, ще мислим и за надграждането. В това отношение България като цяло е изостанала и затова постиженията ни в спорта, и в частност във футбола не са на нивото, на което всички искаме да бъдат.

- Известно е, че помагате и на втородивизионния Раковски. В момента отборът е на трето място в есенното класиране и само на 2 точки от втория, който влиза в елита. Имате ли амбиция да вкарате втори отбор в елита?

- Не, не. Аз помагам на Раковски, но като част от проекта Ботев. В този отбор трябва да играят юношите и тези футболисти, които изпаднат от Ботев да намерят себе си, ако могат. Раковски е част от базата, която се стремим да направим, за да функционира Ботев като голям клуб. База за школувансе в професионалния футбол на момчета от академията ни.

- Ако все пак Раковски се класира на едно от първите две места и влезе в А група, ще ги спрете ли да участват в нея?

- Не, не (смее се). Ако това стане, бъдете сигурни, че ще е по честен път. В никакъв случай не бих си позволил да отнема плодовете на един такъв труд.
- Със сигурност, когато сте поемали Ботев са ви говорили за пловдивското дерби с Локомотив. Съжалявате ли, че не бяхте на мача през ноември?

- Аз съм доста ангажиран човек и за съжаление не мога да отида навсякъде, където поискам.
- Впечатлен ли сте от дербито, което със сигурност сте гледали по телевизията? Ще бъдете ли на мача през пролетта, който ще е на вашия стадион?

- Естествено, че го гледах. Аз съм емоционален човек и го съпреживях. Освен, че съм емоционален, аз обаче се стремя винаги да действам рационално. А рационалното е първо да мислим и действаме за подобряването на базата и паралелно с това поставянето на основите на един голям отбор, който няма да е метеор, а ще е постоянна величина в българския футбол. И не само в българския. Моите амбиции са да направим един силен европейски тим, който да не се срамува, когато излезе навън. Заедно с това искам и модерен стадион. Тогава не само аз, но и повече фенове ще ходят на мачове по-често. Защото футболът не е война. Футболът е игра, която трябва да носи удоволствие, а не да предизвиква ниски страсти.

Тази година трудно ще се преборите за титлата. Самоцел ли е тя за вас?
- Никога не съм си поставял като самоцел титлата. За мен най-напред отбора трябва да играе добре и да радва феновете. Знам, че всякакви такива революционни проекции не са особено здравословни и след тях има неприятни развития. Затова предпочитам да се развиваме последователно, като градим боеспособен отбор. Вярвам, че това ще се случи в рамките на следващите години. Трябва да си извървим пътя. Пак казвам, всякакви революционни промени рефлектират обратно върху системата и в частност върху отбора. Не страдам от комплекси да искам титла на всяка цена. Още повече, че знам, че ние не сме създали необходимите условия за развитие на отбор от европейска класа каквато е крайната ни цел.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 11 дек 2012 00:02

rsk написа:Каквото и да говорите, Мъри е доста успял треньор. По негово време Левски играеше красив и ефективен футбол.

Знаем бе, философчо! В Барса, Челси и Вердер още не могат да разгадаят "уникалният" му стил, благодарение на който и досега се оригвате на "скъсана мрежа"!Изображение
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 11 дек 2012 00:13

milen.hristov написа:
емо73канар написа:Кривият ИНТРИГАНТ да си заминава дирекно,акохолизираният ЕВРЕИН също,на Синоптика и кликата му се дават точно 4/четери/ мача картбланш,/първите от пролетния полусезон/ от които трябва да спечели точно 12 т. в противен случаи дупе да му е яко ,на него и на всички около него.
п.п.Една молба до модератора,г-н Мод,моля да ограничите достапът до форум Ботев на лицето/или задника както ви е угодно/"ботев-пловдив. :evil: :evil: :evil:

Феро колко точки взе от същите тея 4 кръга.

Феро взе 9 точки и много добра игра на Герена особено второто полувреме, където бяхме много близо до изравняване.
За първи път съм потресен от начина по който се смени треньор на Ботев, а гледам Ботев от 1979г. Огромна част от феновете са ядосани от начина по който се смени Феро и от екипа който го замества. Проведената вчера анкета в нашия сайт показа над 80% подкрепа за Феро, в нашия си форум преобладаващото мнение е изключително крайно против тази смяна. Дано тези хора, които посъветваха г-н Василев за тази смяна си дават сметка до какво разединение води тя, а не дай си боже и до какви ексцесии би могла да доведе.
Изображение

Върни се в “Ботев”