wsxedcrfv написа:bai hoi написа:blac_black_cat написа:ПИТАМ АЗ:
На олимпиадата в СЕУЛ 1988 г. ЦСКА, не България, а ЦСКА спечели 14 медала от които 7 златни и се нарежда ЦСКА на седмо място на олимпиадата. Държавата България е на 6 място, благодарение на спортистите на ЦСКА. ЦСКА имаше зали, терени, стадион, плуен комплекс, хотел- а сега нищо. Създаде най-големите спортисти на България, а сега някакви комплексари като СОКОЛОВ, БАКЪРДЖИЕВ, НОЕВ, ББ и тем подобни лефскарчета се опитват да закриват всичко свързано с ЦСКА. Знаеш ли , че всички останали сортове на ЦСКА плащат наем за всичко. Чувал ли си Спортно училище да плаща на държавата наем ? - това е Спортно училище Генерал Владимир Стойчев-София
България е с 2 медала на последната олимпиада , като единия е отново на спортист от ЦСКА - ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ, другия ве на СТАНКА ЗЛАТЕВА от Левски. Писна ни да мачкат спортната марка на България - некадърници от ..... кв. Сухата река...... Това е просто ни писна
Ревеме за кое пиам аз.
Стойчо се опитва да бъде мекошав в името на КЛУБА, защото ако те постъпят като нас (феновете), МВР и политическата въхрушка ще ударят.
Ама да знаят не зависимо дали ЦСКА-ри или други, на хората им писна да слушат глупостите и безхаберието на Тиквоча. НА Отговорните хора им писна.
Значи ,тоя вашия духовен учител "внука на Сталин"така ти е полирал мозъка,че вече е станал като билярдна топка,
на олимпиадата в Сеул България печели 10/десет/ златни медала ето ги-
Христо Марков — лека атлетика-ЦСКА
Йорданка Донкова — лека атлетика-Левски
Ивайло Маринов — бокс-Черно море
Ваня Гешева — едноместен каяк 500м-Левски
Таню Киряков — спортна стрелба-Левски
Таня Дангалакова — плуване-ЦСКА
Севдалин Маринов — вдигане на тежести-ЦСКА
Борислав Гидиков — вдигане на тежести-Славия
Атанас Комшев — борба-ЦСКА
Любомир Герасков — спортна гимнастика-Левски
сега ако,обичаш ми обясни как се получава това-"на олимпиадата в СЕУЛ 1988 г. ЦСКА, не България, а ЦСКА спечели 14 медала от които 7 златни и се нарежда ЦСКА на седмо място на олимпиадата",дори няма да издребнявам да ти посочвам родните места на олимпийските шампиони на ЦСКА,както и техните първи отбори.
Четейки постовете ти осъзнавам ,че за теб спасение няма,но все пак ти препоръчвам вместо да повтаряш като папагал идиотщините на разни клозетни сайтове първо да се поинтересуваш от историята на клуба на който си фен,след това ако ти позволява интелектуалния капацитет може и да се запознаеш с историята на държавата ,в която живееш.
като махнете щангистите,на които са им отнети всички медали и кво става?
с най много злато от сеул 88 е ...ЛЕВСКИ.
няколко са червените журналя които са способни на такъв тероризъм във форума.ако искате ще ви ги напиша.един от тях е blac_black_cat .
Искам официално да се извиня на weiwiropwp и bai hoi !!!!
Не бях прав за спора ни за сеул '88. Бях се подлъгал , че Т. Киряков и Й. Донкова са били състезатели на СК ЦСКА. Не е така. Съжалявам.
Таня Богомилова, Хр. Марков, С. Маринов и Ат. Комшев са олип. шамнпиони от СК ЦСКА. Но други (като Гръблев и Генчев) са хванати с диуретик.
И все пак за всичко съм прав. общо медалите са 12 без двамата.
Борис Георгиев - първия олимпийски медалист за България пак от СК ЦСКА.
Между другото Мария Гроздева е спечелила 5 медала за ЦСКА до 2004г. а сега е в левски - това кадър на геранци ли я прави?
ИЛИ:
Никола Станчев, Зд. Йорданова, С. Оцетова, Иван Колев, Петър Лесов, Димитър Златанов, Стоян Гунчев, Цветана Божурина, Иван Лебанов- първия ни медал на Зимна олимп., Весела Лечева, Малееви, Иван Иванов, Валъо Йорданов - едно светило за световната борба, Румяна Нейкова, Йордан Йовчев- нямам думи, Тервел Пулев...................и още ...... и още.
ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ до сега:
СК ЦСКА :
Златни медали -20
Сребърни медали -19
Бронзови медали -24
СК Левски:
Златни медали -14
Сребърни медали -40
Бронзови медали -23
Така , че кой е отбора донесъл най-много олимпийски титли ???