Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот D.Georgiev » 04 окт 2012 20:38

nedko написа:Зависи от коя страна ще го погледнеш. От една страна, да съгласен съм, че може и без това изречение, с идеята за европейския начин на мислене и работа. От друга страна обаче, как да подминеш словоизлияния като тези на Батков, а и не само негови. Не мисля, че трябва да оставяме без последствие такива изказвания. Лудогорец е вече фактор в българския футбол и е крайно време да се отнасят с уважение и респект към него!

Да, но не вярвам това да стане по този начин. Тези подхвърляния от наша страна само показват, че са докачили някого. По-добре да си замълчиш и да покажеш на терена с игра кой е прав и кой крив. След като го направиш никой няма да си отвори устата. За мен това не е на ниво и го поствам не защото е кой знае какво, а защото далеч не е за пръв път. Мисля, че или ни трябва нов отговорник на пресслужбата или тези неща да го коментира Домусчиев.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 окт 2012 23:33

Струва ми се, че никой от нас, феновете на Лудогорец, не е възторжен от последната декларация от името на отбора, където Батков е наречен бай Ганьо.
Аз също не съм доволен от задливия тон, обидите и меренето на нещо си. Но ми се иска да споделя и някои положителни неща около тази декларация.
Първото е, че реакция на изказването на Батков, а и на ширещата се клеветническа кампания срещу Лудогорец трябваше да има и тя трябваше да бъде забележима, дори остра.
А второто е, че в тази декларация го има хитрия момент с който се вбива клин в редиците на противника. Защото футболът е само една игра и тази декларация също е част от играта. Повечето фенове на Левски (а вероятно и някои от самия отбор) не одобряват Батков. Малко или много неодобрението им се приспива покрай успехите. Но идва грешката с равния мач, това дава повод за нервност, Батков си изпуска нервите, а отговорът на Лудогорец е прицелен не във ФК Левски, а в това, което е спойващата част на върха на отбора.
Ако се върнем назад - първо беше призивът на Лудогорец за подкрепа за мача с Миньор. Там за първи път беше намесено името на Батков. А неговият незакъснял, но непряк отговор за мен говори, че той не оспорва информацията в призива на Лудогорец, но е раздразнен от това, че тази информация излиза. Уточнявам все пак, че премирането на други клубове на се смята за престъпление...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 07 окт 2012 23:48

tsonpen написа:Струва ми се, че никой от нас, феновете на Лудогорец, не е възторжен от последната декларация от името на отбора, където Батков е наречен бай Ганьо.
Аз също не съм доволен от задливия тон, обидите и меренето на нещо си. Но ми се иска да споделя и някои положителни неща около тази декларация.
Първото е, че реакция на изказването на Батков, а и на ширещата се клеветническа кампания срещу Лудогорец трябваше да има и тя трябваше да бъде забележима, дори остра.
А второто е, че в тази декларация го има хитрия момент с който се вбива клин в редиците на противника. Защото футболът е само една игра и тази декларация също е част от играта. Повечето фенове на Левски (а вероятно и някои от самия отбор) не одобряват Батков. Малко или много неодобрението им се приспива покрай успехите. Но идва грешката с равния мач, това дава повод за нервност, Батков си изпуска нервите, а отговорът на Лудогорец е прицелен не във ФК Левски, а в това, което е спойващата част на върха на отбора.
Ако се върнем назад - първо беше призивът на Лудогорец за подкрепа за мача с Миньор. Там за първи път беше намесено името на Батков. А неговият незакъснял, но непряк отговор за мен говори, че той не оспорва информацията в призива на Лудогорец, но е раздразнен от това, че тази информация излиза. Уточнявам все пак, че премирането на други клубове на се смята за престъпление...

Аз съм далеч от възторжен наистина. Съгласен съм, че отговор трябваше да има, но не по този или подобен начин. И по-рано го казах, според мен отговорът трябваше да стане на терена, с безапелационна игра и най-важното - победата в прекия сбъсък в Разград. Ако найстина искаме да се работи професионално, то това е начинът. Народните поговорки са голямо нещо, а не е трудно да се сетим, че по-умният отстъпва. Единственото, което направихме е да паднем на нивото на Батков и да нахъсаме някои от привържениците на "сините" срещу нас. Феновете не са глупави, те много добре си го знаят Батков и дори бяха започнали да му се присмиват за непрестанните му оправдания и мрънкане. Сега с това "нещо" те отново си намериха общ враг и това сме ние. Изключително просташко изпълнение от наша страна, при това дошло от изпълнителния ни директор. Аз съм потресен от тази реакция и чесно казано ме е срам. За мен чашата преля и оттук нататък ще чакам деня, в който този неспособен, необразован и ограничен човек се разкара от отбора. Не е тайна, че именно той отговаря и за организацията на стадиона, за там мисля че всички коментари са излишни. Дори тези неща да са истина не отива да се казват така. Айде най-много в някое интервю да се намекне нещо, но не и писменно, още по-малко официално от името на клуба. Не ни е работа да се месим на "Левски", нека да правят каквото си искат и каквото си знаят. Това беше грешка откъдето и да го погледнем.

П.П. Забравих да допълня - примерът с Поп Кръстьо наистина е много неудачен. Разбираме смисъла, но колкото и дребнаво да е - той наистина отдавна е оправдан от историците. Аз съм сигурен, че Петричев изобщо не е в час с тия работи. Да го вземат в балона, лайвспортове или спортлайн. Там и без това не им достигат интригите. Не на последно място не мисля, че който и да е фуболен клуб трябва да бъде оприличаван с Левски. За мен е грешка, че сме си кръстили умрелите футболни клубове на личности като него и Ботев. Сега те разнасят имената им и за жалост в повече от случаите ги срамят. Не се сещам за такива примери от други държави.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 08 окт 2012 07:15

Още преди няколко дни казах, че такива декларации са излишни. Има си футболни аргументи. Явно пресаташето иска да се доказва... Коментара относно излъчване на мачове и това, че Лудогорец ако иска ще го направи както трябва е ОК - всичко друго ненужно и използването на такъв тон...!!!

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 08 окт 2012 08:42

Статията е меко казано детска. Кому беше нужна? Освен негативи, не виждам какво друго би ни донесла... е, посмяхме се, но на наш гръб :)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 08 окт 2012 11:36

Да, отговор на нападките срещу нашия отбор трябва да има. Надявам се, че тези които са писали тази декларация добре са осмислили всичко и в крайна сметка ползата да е по-голяма от вредата. Батков си плямпа отдавна, на него все някой му е виновен, преди беше Наско Сираков, Мъри Стоилов, после и с Г.Петков имаше някакви разправии. Сега пък е подкарал нас. Вярно е, че паднахме до нивото на Батков - дали за да ни разбере, че никой няма да го остави да ни напада по този начин... Ако е така - добре, обаче аз предпочитам нашия отговор на нападките да е на терена, там да покажем кой крив, кой прав, кой е от село, кой работи правилно и кой колко може!

Потребителски аватар
Shadowww
Контакти:

Мнениеот Shadowww » 09 окт 2012 08:48

Целия панаир е заради това,че Лудогорец е на път да постави поредния си рекорд,а никой не обича да тича след първенеца.По-добре да се спъне .

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 09 окт 2012 09:50

Бих се зарадвал ако го постави без този панаир. Сега всичко ще бъде умаловажено заради глупости и непремерени проказки!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 09 окт 2012 10:11

Viv.Brooke написа:Бих се зарадвал ако го постави без този панаир. Сега всичко ще бъде умаловажено заради глупости и непремерени проказки!

Става все по-зле и по-зле. Не знам какво целеше Петричев с тази своя декларация, която трябва да признаем най-вероятно е била одобрена или поне видяна от Дмусчиев, но единственото, което постигна е още толкова тонове омраза към нас и да си признаем съвсем разбираемо. И аз да бях фен на друг отбор и някой да изтърси такова нещо към собственика му, добър или лош, и аз щях да реагирам така. Никой не се замисли, че на гостуванията Петриев няма да е в клетката, нито пък някъде където някой ще го псува или ще го заплашва, а това го търпим ние. Ще се подиграват на нас, защото ние сме отишли на стадиона и ние ще трябва или да мълчим в знак на съгласие и примиреност или което е по-вероятно да започнем да защитаваме каузата и думите на човек, когото не подкрепяме. Ясно е че Домусчиев е съгласен с димуте в тази декларация, както и повечето от нас, че и някой фенове на "сините", но ако наистина я поръчал написването й или я е видял и одобрил за офицално прессъобщение това найстина ще бъде първото ми разочарование от него. Иска ми се да вярвам че не е така и след няколко дни да видя Петричев освободен от поста си, но едва ли...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 09 окт 2012 11:00

D.Georgiev написа:
Viv.Brooke написа:Бих се зарадвал ако го постави без този панаир. Сега всичко ще бъде умаловажено заради глупости и непремерени проказки!

Става все по-зле и по-зле. Не знам какво целеше Петричев с тази своя декларация, която трябва да признаем най-вероятно е била одобрена или поне видяна от Дмусчиев, но единственото, което постигна е още толкова тонове омраза към нас и да си признаем съвсем разбираемо. И аз да бях фен на друг отбор и някой да изтърси такова нещо към собственика му, добър или лош, и аз щях да реагирам така. Никой не се замисли, че на гостуванията Петриев няма да е в клетката, нито пък някъде където някой ще го псува или ще го заплашва, а това го търпим ние. Ще се подиграват на нас, защото ние сме отишли на стадиона и ние ще трябва или да мълчим в знак на съгласие и примиреност или което е по-вероятно да започнем да защитаваме каузата и думите на човек, когото не подкрепяме. Ясно е че Домусчиев е съгласен с димуте в тази декларация, както и повечето от нас, че и някой фенове на "сините", но ако наистина я поръчал написването й или я е видял и одобрил за офицално прессъобщение това найстина ще бъде първото ми разочарование от него. Иска ми се да вярвам че не е така и след няколко дни да видя Петричев освободен от поста си, но едва ли...

E, нещата не са толкова тежки. Тази деларация основно показва изпускане на нерви и неумение да се поддържа добър тон. Тя е лош пример за дипломатичност. Но като присъствие има смисъл, защото не може да се мълчи срещу клеветите. В тази декларация няма клевети и няма директни обиди към ФК Левски и публиката му. Има персонална обида (която обаче се явява непряка обида за някои фенове), има и бъркане в нещата на друг клуб, което е неуместно.
За последствията към публиката на Лудогорец не си съвсем прав. Вина за подобно нещо носят индивидите, които биха опитали да се поставят извън закона. Видяхме на мачовете с ЦСКА, че на определени елементи не им е нужен повод. Между другото, клетките са по-сигурно място от централната трибуна на някои стадиони. Това се видя на Лаута.
Като клуб, който още се учи, се надявам Лудогорец да извлекат поука от реакцията срещу тази декларация. Лудогорец умее да се учи от грешките си. Лудогорец се развива и продължава да се изкачва и това е основната разлика с другите български клубове. Нека не позволяваме дребни грешки (макар и със силно забележим отзвук) да ни разконцентрират от същността. Не може всичко в клуба да пасва 100% точно на нашата представа.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”