subzero написа:Знаеш ли,не мога(можем) да разберем след като имате самочувствието да сте по-добри за кво ви беше Пастата?? А това,което знам се сещаш,че няма как да го кажа.Първо не е казано на мен и второ такива работи в интернет не се пишат.![]()
П.П. С доста по-резки пичове съм спорил. Не се притеснявай. За мен фенството и приятелството са две различни неща.
Слагаш нещата на грешна основа. Че сме по-добри се оказа в хода на мача. Пастата е назначен от когото трябва. Никой не е щастлив от назначението на точно този съдия, Лудогорец имаха доста притеснения точно от него. Той свири мача за Купата с Ботев Пловдив и не видя едно хандбално спасяване. Има и предистория...
Двес шефа на съдиите каза, че са му дали добра оценка. Няма смисъл да говорим повече за това. За нас това е затворена страница. Остава във вашите глави. За мен са нужни реални факти. Аз видях основното - по-добрата игра и основанието и за дузпата и за червения картон. От там нататък не искам да копая в други грешки. Не виждам тенденциозност, не виждам подменен победител. Виждам само фабрикувани слухове срещу Лудогорец. Зад почти всяка поредна атака светва издайническия бял конец.
Когато нещо не можеш да напишеш нещо, въобще не отваряй дума. Ако ще пишеш - просто го напиши.