Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
MuFc1878 написа:
Голям изрод беше Дембеле

-
- Контакти:
От казаното от Сираков излиза, че проблема в защитата е бил ..... Мюлдер. Явно той е бил причината хора като Милиев, Везалов и компания да не успеят да разкрият иначе сериозния потенциал, с който разполагат. Съгласен съм, че в последно време играта му не беше на обичайното ниво, но и няма как иначе да е, когато си заобиколен от абсолютни дървета. Рано или късно падаш на тяхното ниво. Спомнете си само какви мачове правеше в Левски в самото начало, когато сред съотборниците му преобладаваха tezi, които знаеха какво да правят с или без топка в краката.
За Силва и Рамос съм повече от доволен, че повече няма да ги гледам на Герена. Макар, че ми е малко криво, че така и не дочаках да видя някога как последния преминава човек с топка.
Колкото до Лопес, как бихме могли да коментираме каквото и да било около този футболист, след като не сме го гледали общо повече от 30 минути.
За Силва и Рамос съм повече от доволен, че повече няма да ги гледам на Герена. Макар, че ми е малко криво, че така и не дочаках да видя някога как последния преминава човек с топка.
Колкото до Лопес, как бихме могли да коментираме каквото и да било около този футболист, след като не сме го гледали общо повече от 30 минути.
Лопез стига да го гледаш десетина секунди в подписите на няколко от потребителите тука.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- darakchiev_77
- Контакти:
Пичове за мача в Лове ч съм супер спокоен, щом махнаха ''некадърниците''
с божествените играчи на тяхно място ще бием с поне два гола разлика.
с божествените играчи на тяхно място ще бием с поне два гола разлика.
очакваше се някой да го каже в прав текст,въпроса е колко още ще се прикрива "услужливо".Вероятно до 24.05.2014.А Кристовао Рамос си играеше добре.. 

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
От "ММ"
Мениджърът на Рамос: На „Герена" са свършили парите...
и това го казва мениджърът...
Модераторите да не си помислят че е излязло от някой фен....не дай си боже да се злепоставя Левски....
Мениджърът на Рамос: На „Герена" са свършили парите...
и това го казва мениджърът...
Модераторите да не си помислят че е излязло от някой фен....не дай си боже да се злепоставя Левски....
Какво се случва на Герена? Гоним треньора и викаме нов. Не му позволяваме да направи селекция, а вместо това гоним футболисти. В момента Левски няма и половин отбор. Ние нямаме защитници, но накрая Йоканович ще бъде обявен за некадърник, а Мъри овчия поглед ще се завърне на бял кон, под бурните овации на бат Наско. Ако Мъри не се върне, Сираков го пишете бегал още преди паузата на шампионата.
-
- Контакти:
Nuke написа:Какво се случва на Герена? Гоним треньора и викаме нов. Не му позволяваме да направи селекция, а вместо това гоним футболисти. В момента Левски няма и половин отбор. Ние нямаме защитници, но накрая Йоканович ще бъде обявен за некадърник, а Мъри овчия поглед ще се завърне на бял кон, под бурните овации на бат Наско. Ако Мъри не се върне, Сираков го пишете бегал още преди паузата на шампионата.
И ще дойде кой? На мен Сираков ми е безразличен, нито го харесвам, нито го мразя. Понеже се говори така за футболистите, като сме ги изгонели кои са щели да дойдат. Аз питам същото и за Сираков. Давайте смело предложения за спортен директор. Може Борето да се върне пак, да си стиснат ръцете с Рокфор и айде пак. Може Иво Тонев да дойде на тая позиция, може и Гонзо да върнеме...
Не знам, аз лично му давам шанс на Сираков, защото на първо място не виждам по-добър вариант за момента. Второ, не сме видели нищо от работата му все още, а на толкова некадърници сме давали шансове, та направо..... И на последно място, когато Сираков беше в клуба съм изживял едни от най-хубавите моменти в живота си. Дали е дело на Мъри, дали на Наско, дали е късмет, както ще кажат чорбарите, не знам. Факт е, че тогава имахме отбор, а Сираков беше в клуба. Аз лично му давам шанс, да видим за година какво ще стори с клуба(ако на мустака не му щукне да го махне след два месеца)...
THE G.A.M.E написа:Niksyy написа:Голяма част от хората, коментирали са страшни лицемери. Докато (НЕ)играеха Силва,Рамос,Лопес и Дъстли (Специално последният, който и двата мача с Иртиш гледаше мача от терена за без пари) се ревеше срещу Наско Сираков, ВСИЧКИ ВЪН? Сега разкарват най-скъпоплатените и пак сте недоволни. Дъстли игра много, но най-вече първите сезони, когато бяха с Грийн заедно в Левски, сега се вижда с просто око, че не става. Освен това не виждам, какъв ви е проблема с българите в отбора, защото при тях поне си личи, че се раздават по време на мачовете и не носят тези безизразни физиономии, както чужденците. За мен е 100 пъти по-добре да играе Илиян Йорданов, отколкото Рамос и Попадийн вместо Дъстли. Само за Жоао съжалявам, защото мисля, че заслужаваше поне още 1 шанс.
Да де, ама с тези щяхме да глътнем тройка с гарнитура от Берое ( Мюлдер с решителни намеси предотврати поне 2 гола на гостите ) ... Тогава дали щеше да си много доволен, че са играли българчета ?
Въпросът е, че инвестицията за такива играчи се предполага да донесе нещо доста по-добро от Х с Берое на Герена(След като са играли с 10 човека от 35 мин). Батков до някъде го разбирам, защото сега строи сектор А, а нещата с Газпром хич не изглеждат обещаващи, което значи, че си е направил сметки парите да му стигнат без Газпром, но малко или много се е надявал да влезнат в клуба. Сега това, което трябва да се направи е да се даде бюджет на Славиша да направи поне 1-2 трансфера по негово желание, защото си личи, че не е особено доволен от наличния потенциал.