Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 10 юли 2021 18:47

Абе не виждам нищо за личния живот на Стоичков примерно. А сетих се, той в една реклама каза - Който играй пичели, който ни играй ни пичели :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 10 юли 2021 18:50

damyanov1963 написа:
ugly bug написа:Динамов, с Ромислав ще си паснете идеално !
По цели вечери край лагерния огън ще можете да си разказвате историйки и да си показвате клипчета за повдигане на подуенския дух .
Боже, докъде я докара спортната журналистика!
:lol: :lol: :lol:

Как звучи само - Лагерния огън :lol: ама верно било, че кръвта вода не става :)

Е, как ..!?
С тези трогателни истории които ни ги разправяте двамцата, мисля , че лагерния огън е идеално място за промиване на говежди мозАци !
Представям си горките дечица как зяпнали ще ви слушат глупостите и на двамата !

Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 10 юли 2021 18:52

damyanov1963 написа:Абе не виждам нищо за личния живот на Стоичков примерно. А сетих се, той в една реклама каза - Който играй пичели, който ни играй ни пичели :lol:

На бате Ицо можеш само да му лъскаш чепика и да му носиш чантите!
8-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 10 юли 2021 18:59

damyanov1963 написа:Абе не виждам нищо за личния живот на Стоичков примерно. А сетих се, той в една реклама каза - Който играй пичели, който ни играй ни пичели :lol:

Това е защото другата (червената) половина, никога не са носили бюста на Сталин, от когото да придобият вашето високо ниво на Култа към личността, и не обожествяват обикновени хора. И никога няма да изпратят зомбирана делегация с искане към БПЦ да обявяват футболист (колкото и добър да е той) за християнски светец

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 10 юли 2021 18:59

damyanov1963 написа:
dido2k написа:
damyanov1963 написа:
dido2k написа:
damyanov1963 написа:Ясно, обикалял си цяла България за да ходиш на мачове на Левски.

И какво лошо има в това да гледаш мачове на Левски, или на ЦСКА, Славия, Локото, Ботев (тогава се казваха Тракия) и т.н.
Етър и Берое също имаха много добри отбори: нищо общо със сегашните лекета с по 1000 татуировки

Нищо лошо, просто на Левски мачовете бяха най-посетени, щом си ходил на толкова мачове, значи го знаеш, не си криви душата, да го отричаш. Най- убедителния пример е мача на Левски с Пирин през 73-та, когато Пирин влезе за пръв път в А група. Питай някой стар фен на Пирин, колко тяхна публика беше дошла на Герена и колко след два кръга на Армията.

Мислех да не ти отговарям, ама не мога да се сдържа, въпреки че знам че със радио и Левскар постоянно носещ сините очила не спори. Причината поради която съм ходил на толкова мачове от съвсем малък, е защото участвах във събиране на статистики за всеки мач (корнери, удари, наруишения, и т.н и да също така и публика). Ти ми даваш един единствен пример за конкретен мач. Аз пък имам извадка от 15 години и повече от 100 мача, където данните показват съвсем различна тенденция.
Знаеш ли например кои са най-посетените мача в Русе?
Първият е срещу Рома, вторият е един приятелски мач, и третият, четвъртият, петият чак до десетия са все срещу ЦСКА.
Дори Берое е събирал повече публика в Русе от Левски и в най-посетените им мачове

Левски и Пирин държи рекорда по посещаемост в А група за всички времена, това го има във всички статистики, а на Дунав и Рома много поздрави от Левски и Барселона. За Берое... :lol:

Абе пиянка,ти можеш ли да четеш?Човека ти пише кои са най посетените мачове в Русе,ти му говориш за мача левски барселона,който май не се е играл в Русе,а?Чети малко и обмисляй след това информацията,че само се излагаш! :|
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 юли 2021 19:00

Пуснах една сълза с Ромето! :(
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 юли 2021 19:01

dido2k написа:

Това е защото другата (червената) половина, никога не са носили бюста на Сталин, от когото да придобият вашето високо ниво на Култа към личността, и не обожествяват обикновени хора. И никога няма да изпратят зомбирана делегация с искане към БПЦ да обявяват футболист (колкото и добър да е той) за християнски светец

Това даже не го знаех! Наистина ли са поискали това? Как се вързва ДС със светец? :o
Последна промяна от Ozzimozzi на 10 юли 2021 19:02, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 юли 2021 19:01

ugly bug написа:

На бате Ицо можеш само да му лъскаш чепика и да му носиш чантите!
8-)

А, подсети ме и когато се показа, като травестит пред цял свят, заради загубен бас, че е дал грешна прогноза, представям си ти тогава какво си му лъскал на Кака ти Ица и какво си му носил :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

dido2k
Контакти:

Мнениеот dido2k » 10 юли 2021 19:03

Ozzimozzi написа:
dido2k написа:

Това даже не го знаех! Наистина ли са поискали това? :o

Да, от тази година е и е по случай 50-тата годишнина от смъртта му (Лека му пръст)
За да не стават недоразумение: тази инициатива не е дошла от самият клуб, ами от конкретна фенска група

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 10 юли 2021 19:07

krumeto написа:
dido2k написа:Днес е годишнина от май-великият мач в Българският футбол на всички времена. Така че имам едно предложение: клубните пристрастия днес да останат на заден план, и всички да си припомним когато сме били млади. Искрено съжалявам родените след 90-а години, които не са имали късмета да изпитат наживо това което моето поколение преживяваше тогава, въпреки всички други проблеми

Не обобщавай за цялата Северна България!
И аз съм от там, не съм по-млад от теб, гледал съм много мачове и не споделям мнението ти. В Русе знам, че не си обичате отбора, както го правите с умрелия ЦСКА и днешния отбор с ТИРЕ.

крумчо и ти не си обичаш отборчето,лудогорец е всичко друго но не и предишният отбор на Разград,така,че глупостите си можеш да ни ги спестиш. ;)
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”