Денят за отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Денят за отбора
А дори Солари видя потенциала му. Зидан няма да разпознае талант дори и да го удари в лицето. Или го разпознава, но знае, че НЕ може да го развие, защото НЕ става за треньор и иска да играе с научени играчи, на които да вика само айде, айде. Но дори и с такива НЕ му се получава! Следващият треньор трябва да е магьосник и дори и на него ще му трябва минимум една година, за да оправи кашите на един от най-слабите треньори в цялата история на футбола. Не виждам друг толкова съсипан отбор, какъвто е Реал в момента.

- 

DimitarStoychev
- Контакти:
Точно, отбора е съсипан, но положението не е критично. Гуардиола също пое една съсипана Барселона, но за 1 сезон направи чудеса, но изхвърли не една и две "звезди", начело с Роналдиньо, така че положението не е трагично според мен, но главното е да не разбере, че с тази схема на игра ние не можем да вкарваме голове, не защото няма кой да прави головете, а защото крилата ни са адски слаби и от там тръгва голяма грешка. Дори Симеоне изневери на 4-4-2, разбирайки, че това не му носи резултати и премина на 3-5-2, където отбора е значително по-резултатен и агресивен. При нас, обаче това няма кой да го види, въпреки че се вижда от самолет, че в отбора с тази схема няма нужда от Васкес, Асенсио, Азар и Винисиус. Никой от тях не е резултатен в предни позиции. Има много да се говори по тази тема, но няма файда, защото просто няма кой да види това...

Отборът е съсипан, точно това бях писал преди време, както и че наистина ще трябва много време на новия треньор да оправи положението, тъй като в Реал се взимат поредица от грешни решения в много продължителен период. След вчера виждаме, че пак няма някакъв опит за промяна. 
И само да кажа - това не е никакъв преход към нов състав, ние още не сме го започнали, тъй като Зидан си играе с едни и същи хора.

И само да кажа - това не е никакъв преход към нов състав, ние още не сме го започнали, тъй като Зидан си играе с едни и същи хора.
Гледам, че тук не се коментира много много, но какво мислите за исканията на Рамос относно заплатата в новия договор?
Според мен с тея извивания на ръцете се изс*ра върху статуса си на легедна на клуба. При положение, че сме в криза, пари няма, той да иска още повече (пък и не е като да взима малко) ми идва в повече и по-добре да си ходи, ако ще е така.

Според мен с тея извивания на ръцете се изс*ра върху статуса си на легедна на клуба. При положение, че сме в криза, пари няма, той да иска още повече (пък и не е като да взима малко) ми идва в повече и по-добре да си ходи, ако ще е така.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
magadisho написа:Гледам, че тук не се коментира много много, но какво мислите за исканията на Рамос относно заплатата в новия договор?
Със сигурност Рамос не извива ръцете на ръководството за повече пари. Тези новини са със същата достоверност, колкото и че Зидан е болен от коронавирус. Има предложение от ПСЖ за създаването на някакъв тип Галактико и човека иска да изкара последните футболни години там. Според мен и Меси ще потегли натам или към Сити. Така че това с заплатите са глупости, а и да е така - заслужил го е. Да се вземе от заплатата на Азар и да се даде на Рамос

- 

Raul7Panev
- Контакти:
Просто на тия години вече не може да му дават същите пари. Спомнете си Тоти колко взимаше . Можеше да иде да играе в Америка или Катар и да прибира по една каруца пари,но остана в Рома за 1 млн.€ на сезон. И до последно продаваше най-много тениски. Да не говорим, че Рамос е на 35 сега и ще се контузва все по-често и връщането му към игра ще е по-бавно. С оглед на това според мен не искат да плащат толкова на играч, който ще взима участие в максимум65-70% от мачовете за сезона, вече имаме прекалено много такива. Другото, което се опитват да покажат от Реал, е че никой не е по-голям от клуба.

Ако става въпрос за пари, клубът е прав. При тази криза, а и възрастта му, нормално е да искат да му намалят заплатата. Няма да обеднее с по-ниска заплата.

- paceto
- Контакти:
Поне не му плащаме бонуси "лоялни към клуба" 

Зинедин Зидан със сигурност няма да бъде треньор на Реал Мадрид след края на настоящия сезон. Това решение вече е взето от президента на "белите" Флорентино Перес, който е на мнение, че този цикъл в развитието на отбора приключва. Информацията е на журналиста от "Марка" Карлос Карпио.
В момента Реал е на 10 точки от лидера в Ли Лига Атлетико Мадрид, който е и с мач по-малко. Освен това "белите" вече отпаднаха и от надпреварата за Купата на Краля и бяха отстранени на полуфинала на турнира за Суперкупата. Няколко пъти в хода на кампанията излизаха информации, че Зидан може да бъде уволнен, но най-вероятно французинът ще завърши сезона и след това ще се раздели с кралския клуб.
Треньорът на РБ (Лайпциг) Юлиан Нагелсман е спряган като един от основните кандидати за това да наследи на поста Зизу.
За успокоение на ''феновете'' на Зизу

CSKA69 написа:Зинедин Зидан със сигурност няма да бъде треньор на Реал Мадрид след края на настоящия сезон. Това решение вече е взето от президента на "белите" Флорентино Перес, който е на мнение, че този цикъл в развитието на отбора приключва. Информацията е на журналиста от "Марка" Карлос Карпио.
В момента Реал е на 10 точки от лидера в Ли Лига Атлетико Мадрид, който е и с мач по-малко. Освен това "белите" вече отпаднаха и от надпреварата за Купата на Краля и бяха отстранени на полуфинала на турнира за Суперкупата. Няколко пъти в хода на кампанията излизаха информации, че Зидан може да бъде уволнен, но най-вероятно французинът ще завърши сезона и след това ще се раздели с кралския клуб.
Треньорът на РБ (Лайпциг) Юлиан Нагелсман е спряган като един от основните кандидати за това да наследи на поста Зизу.
За успокоение на ''феновете'' на Зизу

След дъжд качулка ... сега на следващият треньор ще му трябва много време да оправи проблемите, тъй като Зидан при втория си период не успя да изгради нищо, а доста време му се даде.