"Много сме тромави и заспали..."
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Зетя:

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Зетя:
![]()
![]()
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Ако подуенци позволят мога да отправя едно бизнес предложение, с което клуба да изкара някой лев...!
Гледам след края на контролата с Кокал Юнайтед, бая фенове се юрнаха към терена да си правят селфи . Много ми напомня на пътуващите фотографи по курортите.
Вземайте по един 5так за снимка, но бъдете малко по креативни.
Направете един параван и след мач всеки да се нарежда и да се цъка с футболерите..
Нещо такова , мисля е доста актуално и ще избиете рибата..:

Гледам след края на контролата с Кокал Юнайтед, бая фенове се юрнаха към терена да си правят селфи . Много ми напомня на пътуващите фотографи по курортите.
Вземайте по един 5так за снимка, но бъдете малко по креативни.
Направете един параван и след мач всеки да се нарежда и да се цъка с футболерите..
Нещо такова , мисля е доста актуално и ще избиете рибата..:

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
krumeto написа:Имам много приятели и роднини в Русе. Гледал съм им повечето мачове в Русе, но ако в същия час не играе Лудогорец. Нямаше значение дали Лудогорец са били в Б група или във В група. Тръгнах да гледам Дунав, когато играеше Петър Колев (трапера) от Разград в Дунав. А покрай Хамди Османов и Рафиев гледах Черно Море.
Така че, добре познавам настроенията в Русе и Северна България.
Ти ми говориш за времена 20 години по-рано. Какво е било тогава няма как да знам. Моите наблюдения са от 80-те години досега.
По това време всеки път когато ЦСКА гостуваше във Русе или Велико Търново, 2 часа преди мача имаше по половин километър опашки пред всеки вход, със хора които не ги пускат да влязат защото вътре вече няма място, и аз да влезем сме прескачали през всякакви огради. Докато на гостуванията на Левски, винаги сме влизали без проблем 15 минути преди мачовете и винаги е имало места.
Варна може би е единственият град, където по това време Левски имаше малко по-голяма фен база, но масово в Русе, където съм израстнал както и в много други градове, Левски беше най-мразеният отбор (ако ме питаш защо точно, не знам). Конкретно за мен и моето поколение има конкретна причина: на един приятелски мач, бяхме поканили да ни гостуват фенове от София, които се събраха със фенове на Левски от Русе и без никаква причина започнаха да чупят и хвърлят седалки към терена и другите сектори. Това обаче стана по късно през 90-те години, когато реално започна това озлобление сред феновете. Преди това, пак си бяха недолюбвани, но не беше тази ескалация която и сега продължава да се увеличава.
krumeto написа:Имам много приятели и роднини в Русе. Гледал съм им повечето мачове в Русе, но ако в същия час не играе Лудогорец. Нямаше значение дали Лудогорец са били в Б група или във В група. Тръгнах да гледам Дунав, когато играеше Петър Колев (трапера) от Разград в Дунав. А покрай Хамди Османов и Рафиев гледах Черно Море.
Като спомена за покойния вече Петър Колев и периода в който е играл за Дунав, се надявам че си имал късмета да гледаш на живо Гунди с екипа на Дунав (В един приятелски мач срещу Португеза)
dido2k написа:krumeto написа:Имам много приятели и роднини в Русе. Гледал съм им повечето мачове в Русе, но ако в същия час не играе Лудогорец. Нямаше значение дали Лудогорец са били в Б група или във В група. Тръгнах да гледам Дунав, когато играеше Петър Колев (трапера) от Разград в Дунав. А покрай Хамди Османов и Рафиев гледах Черно Море.
Като спомена за покойния вече Петър Колев и периода в който е играл за Дунав, се надявам че си имал късмета да гледаш на живо Гунди с екипа на Дунав (В един приятелски мач срещу Португеза)![]()
![]()
Гунди съм го гледал, но не с екипа на Дунав, а на Левски в София.
Две години съм живял в Перник. Имам спомени от Стадиона на Мира, с най-добрия им играч Павел Владимиров.
ЦСКА и в Перник не ги обичаха.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
krumeto написа: Две години съм живял в Перник. Имам спомени от Стадиона на Мира, с най-добрия им играч Павел Владимиров.
В Перник поначало знам, че нищо Софийско не обичат, особено коли със софийска регистрация, които рядко оцеляват до сутринта
Обаче също знам, че след един мач срещу Левски, когато изхвърлят Миньор от А група, оттогава Левски нямат конкуренция като най-мразен отбор в града. Да не говорим за Стара Загора или Бургас.... Той май изброихме вече всичките по-големи градове в България. За Видин виж, нищо не знам, никога не съм ходил там, може там много да ги обичат левскарите
-
Martinez1948
- Контакти:
krumeto написа:
Преди да смениш вярата си бил левскарче , а ?!?!
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
Martinez1948 написа:krumeto написа:
Преди да смениш вярата си бил левскарче , а ?!?!
Ей ти как ме подсети за една случка от преди няколко години.
Разговор с две дечица (може би 7-8 годишни) с екипи на Левски (имам го записан на видео на стария си телефон):
- Защо сте от Левски, а не от друг отбор?
- Защото тате така каза.
- Знаете ли на кое място е Левски в момента?
- Винаги са на първо място (бел: тогава бяха на 7-мо)
- Сигурни ли сте?
- Да, тате така каза.
- Кой ти е любимият футболист на Левски?
- Моци.
Коментарът тук е излишен.