anihilator написа:Пълен олигофрен си нали се сещашВземи си удари една чекия поне да се освестиш ясно е че не може да те огрее

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
anihilator написа:Пълен олигофрен си нали се сещашВземи си удари една чекия поне да се освестиш ясно е че не може да те огрее
Е,щом е пълен олигофрен, ти празен олигофрен си? Питам и отговор не искам!anihilator написа:се сещашВземи си удари е
През 2016 г. ще се емитира нов дълг.
Искането за теглене не заем от 5,3 млрд. лева през 2016 година е свързано с финансиране на бюджетния дефицит, на плащания по падежиращ тогава дълг и за буфери, които държавата да има като ликвидност, каза министърът.
Балкански Орел написа:И кво са ? сайдера е най-големия престъпник на тая наебана територия ?
Честно казано цялата тая помия срещу един човек ме кара да му се кефя, наистина знае как да разгневява мишките и студентчитата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Балкански Орел написа:Аз на протести не ходя дипломате.За последно бях на такова мероприятие, когато протестирахме срещу цените на тока и като цяло по онова време когато падна Герб и тогава разбрах, че от такива мероприятия няма никаква полза.
Виж, ако има митинг със заглавие-"Да щурмуваме парламента" веднага бих запалил Фолксвагена с още 2-3 приятели за София.
Та, както и да е.За мен сте супер смешни с това плюене по волен, като някакви мършояди сте, скачате да ритате някакъв човек на който му е скочила цялата власт на главенцето и създавате впечатление, че не сте чисти.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта