Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: ЦСКА са искали €10 млн. от Газпром

Мнениеот DmG » 20 ное 2012 18:48

Teo написа:
Zenit-SPb написа:Според няколко руски медии, след които най-големият спортен сайт championat.com, от българския ЦСКА са заявили на Газпром, че за изпълнение на поставените цели ще им е необходим бюджет от €10 млн.
Преди да решат кого точно да спонсорират, руснаците са отчели популярността и фенската маса на 4 български тима (лично според мен Левски, ЦСКА, Ботов и Локо Пд), качеството на клубната им база, компетентността на ръководствата им и най-вече с какъв годишен бюджет този отбор ще може да спечели 3 точки в груповата фаза на ШЛ.
Според достоверни източници от централата на Газпром,българският ЦСКА е бил едва четвърта опция, а Левски просто са били без никаква конкуренция].

Това което си написал е чиста доза глупост...

Пич само погледни точките клубна база и компетентността на ръководствата . Ето заради това не са ни избрали . ( най-вероятно)
База почти няма , Стадион - със мъка може да се направи някакъв основен ремонт , А за ръководство - аз не съм виждал прилично ръководство от първите години на Павлов . А ако е говорено със ЦСКА и те са поискали тези 10милиона , то те са вкл. заеми за изплащане и куп други глупости , които липсват при Левски , Локото и Ботев .

Нали се сещате , че напримерно ако всеки от критериите се дават 5 точки , за два ЦСКА получава примерно 1 точки .
Според мен информацията е вярна .
Последна промяна от DmG на 20 ное 2012 18:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 20 ное 2012 18:49

Направо ви се чудя на акъла! Това как ви звучи някой от ЦСКА да поставя условие за бюджет предоставен от ГАЗПРОМ?
Прочете въпроса няколко пъти, може и да ви проблесне.
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 20 ное 2012 18:54

vpnikolov написа:Направо ви се чудя на акъла! Това как ви звучи някой от ЦСКА да поставя условие за бюджет предоставен от ГАЗПРОМ?
Прочете въпроса няколко пъти, може и да ви проблесне.

качеството на клубната им база, компетентността на ръководствата им и най-вече с какъв годишен бюджет този отбор ще може да спечели 3 точки в груповата фаза на ШЛ.

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 20 ное 2012 19:06

Защо ли си мисля, че някой чете статии, както дявол чете евангелие. Когато се дава тема, се дава и източник на статията с линк към самата статия и тъй като ти не си дал. Считам темата за провокация, но за да бъде истината докрай. Реших да се поровя в посочения от тебе сайт и ето какво открих.
http://www.championat.com написа:"Газпром", вероятно, станет спонсором болгарского "Левски"
Российская компания "Газпром", вероятнее всего, станет спонсором болгарского футбольного клуба "Левски". Об этом на пресс-конференции, посвящённой подписанию документов о строительстве наземного отрезка газопровода "Южный поток", заявил председатель правления "Газпрома" Алексей Миллер. В Болгарии предполагали, что газодобывающий гигант будет оказывать финансовую поддержку софийскому ЦСКА, поэтому заявление Миллера стало в некотором смысле сенсационным. По неподтверждённой информации, "армейский" клуб запросил € 10 млн в год за размещение на своей игровой форме рекламы "Газпрома", из-за чего выбор был сделан в пользу его принципиального соперника. Условия сотрудничества компании с клубом "Левски" пока не определены.

"Мы обсудим финансирование "Левски", размер которого будет зависеть от объёмов сотрудничества. Подобное сотрудничество будет способствовать сближению наших стран", — заявил Миллер.

Напомним, что "Газпром" является титульным спонсором немецкого "Шальке-04" и сербской "Црвены Звезды".

"Газпром", вероятно, станет спонсором болгарского "Левски"

Щом твърдиш, че превеждаш, тогава питам къде в посочения горе текст пише за четири отбора, които да са подредени на база някакви критерии и според тези критерии ЦСКА да е на 4-та позиция като избор???

Аз лично не прочитам никъде, затова оставам на тезата сѝ, че темата написана от тебе е комбинация от истина+Собствени интерпретации. Следователно заяждане по оста Левски - ЦСКА.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 20 ное 2012 19:09

Zenit-SPb написа:Според няколко руски медии, след които най-големият спортен сайт championat.com, от българския ЦСКА са заявили на Газпром, че за изпълнение на поставените цели ще им е необходим бюджет от €10 млн.
Преди да решат кого точно да спонсорират, руснаците са отчели популярността и фенската маса на 4 български тима (лично според мен Левски, ЦСКА, Ботов и Локо Пд), качеството на клубната им база, компетентността на ръководствата им и най-вече с какъв годишен бюджет този отбор ще може да спечели 3 точки в груповата фаза на ШЛ.
Според достоверни източници от централата на Газпром, българският ЦСКА е бил едва четвърта опция, а Левски просто са били без никаква конкуренция.

Можеш ли все пак да дадеш линкове към тези статии...

http://www.championat.com/business/news-1371802-gazprom-verojatno-stanet-sponsorom-bolgarskogo-levski.html

Тук пише,че информацията е непотвърдена и че ЦСКА искат 10 милиона евра само за спонсорство :shock: , което е несериозно.

Zenit-SPb
Контакти:

Мнениеот Zenit-SPb » 20 ное 2012 19:13

Защо ли си мисля, че hristov 25 не може да чете.......
Мисля, че е написано за няколко руски сайта сред които и чемпионат.ком..... Останалите два са Газета.ру и советский спорт..... Сега като отвориш и тях и ще сглобиш цялата картинка и ще видиш, че никой не се заяжда за нищо.... Просто реших да публикувам какво съм прочел и веднага се намират хора да се заяждат и обиждат... Абе вие наистина ли сте толкова злобни и ........

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 20 ное 2012 19:18

А защо не са поискали 100 млн. евро? Така и така Бойко им е виновен...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
hristov25

Мнениеот hristov25 » 20 ное 2012 19:25

Zenit-SPb написа:Защо ли си мисля, че hristov 25 не може да чете.......
Мисля, че е написано за няколко руски сайта сред които и чемпионат.ком..... Останалите два са Газета.ру и советский спорт..... Сега като отвориш и тях и ще сглобиш цялата картинка и ще видиш, че никой не се заяжда за нищо.... Просто реших да публикувам какво съм прочел и веднага се намират хора да се заяждат и обиждат... Абе вие наистина ли сте толкова злобни и ........

Аз защо не ги посочи в началото, а чак сега казваш, кои са другите, защото написана по този начин си е свободно съчинение т.е. няма линкове към конкретни източници, няма нищо. :roll:
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Image

Zenit-SPb
Контакти:

Мнениеот Zenit-SPb » 20 ное 2012 19:33

Престани да се занимаваш с глупости, а коментирай защо Гърнето и Праховеца са поискали € 10 млн. на година и са разкарали Газпром от ЦСКА.... Ако не си разбрал това е темата за обсъждане...
И бъди сигурен, че когато в руска медия се появи подобно съобщение, то е 95% истина. Там просто са си още тоталитарна държава и такива статии не излизат просто ей така, както в България.....

Потребителски аватар
hristov25

Мнениеот hristov25 » 20 ное 2012 19:36

http://www.sovsport.ru написа:«Газпром» может стать спонсором «Левски»

Как сообщает информационное агентство БГНЕС, компания «Газпром» готова спонсировать болгарский футбольный клуб «Левски».
О готовности спонсировать «Левски» заявил председатель правления «Газпрома» Алексей Миллер во время разговора с болгарскими журналистами. «Я большой поклонник футбола, и мы будем обсуждать с нашими болгарскими коллегами возможность финансирования футбольного клуба «Левски», - сказал Миллер.
Ранее болгарские СМИ сообщали, что «Газпром» намерен стать спонсором софийского ЦСКА.

«Газпром» может стать спонсором «Левски»
Офтопик:
Image

Върни се в “ЦСКА”