Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Левски стартира продажбата на абонаментни карти

Мнениеот bigbonusprize » 16 юли 2009 17:50

Nikson написа:фенове, попитах ви какви са цените за различните сектори.
моля ви кажете ми.

25-Б
80, 60 (в зависимост от блок-а)- В
100, 60 - А

:)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: Зе и Жо или Йовов и Хичо

Мнениеот Kobra666 » 16 юли 2009 17:51

Зе и Жо са във форма за момента , Йовов да влиза като резерва , а Ники Димитров да играе , когато Жо отпадне физически докато му отшуми контузията.
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Re: Томето намеква-Знам но няма да ви кажа ,че Наско Идва

Мнениеот bono » 16 юли 2009 17:58

zlatan,

Не ги предлагам бе омбре, това си мисля просто, щото Желязков от известно време е нон-стоп в ложата на мачовете на Левски. И не съм казал, че ги одобрявам и искам. Но натам ме водят някои изказвания.

Потребителски аватар
ppppp

Re: Сектор "Б"

Мнениеот ppppp » 16 юли 2009 17:59

jore1914 написа:Значи гледайте са.. само ще ви кажа едно две неща свързани с боя..
1. Аз видях за два.. единия беше като свърши мача.. долу ниско до оградата стюардите набиха по няколко песници на някакъф.. но не знам защо..
2. На тоя циганина първото полувреме са му казали да се махне .. той се е махнал и второто пак е отишал но нее било на полувремето това както казват някои а беше към 55 / 60 минута.. иии дойдоха 5 / 8 стюарда .. и го изведоха и разправят че са го ударили един път и той е избегал в сектор "В" .. а каде е имал кръв по главата не знам от един удар и то до колкото знам не е бил по главата... може би е имало и друг и него са го били...

ти беше ли на мача ?Случката с цигагина вероятно разбра защо го биха ,цялата работа стана заради онова момиче и на полувремето си го отнесе даже се чуда как стана от земята изобщо ,изяде 10 шута поне в главата и 2-3 тупалки нямаше място на лицето от където да не му течеше кръв ..Спрете да говорите за тоя случай такива неща не се пишат по форумите каквото станало ,станало..
чорбари прости в София сте гости ,цялаа турция подкрепя вас !Смърт за Сектор Гей ,смърт за вас свине,ще ви сереме на путките!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 16 юли 2009 18:40

Треньора няма да се сменя бе - не го ли разбрахте?!?

Потребителски аватар
tuksam
Контакти:

Re: Зе и Жо или Йовов и Хичо

Мнениеот tuksam » 16 юли 2009 18:41

Твърдо ЗЕ и ЖО ....
Въпреки че Жо не е във форма ....
МНОГО ХЛЯБ ИМА В ТЕЗИ ДВАМАТА

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 16 юли 2009 18:53

Добре бе хора - имаше 10 000 на стадиона, хореография, песни, настроение, а вие не спирате само да говорите за един глупав циганин.Повечето от вас дори нямат идея защо са го били.След като незнаем причината на 100% нямаме моралното право да коментираме постъпката на момчетата ...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 16 юли 2009 18:54

Мога да се хвана на бас, че няма да смени Кокала освен ако не се провалим в Европа.Все пак в никакъв случай няма да е сега

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 16 юли 2009 18:55

Draganov написа:
ЕМИЛ написа:Не беше момче ,а циганин на средна възрастИ направо го помляха на полувремето тия от София-Запад
А иначе за публиката ,днес си бяхме екстра класа

Браво на София-Запад...те са истински "мъже"...
Агитка-смях...
Такова разочарование не съм изпитвал никога. Какъв точно им беше проблема на тия момчета, че наритаха човека така?!?!?! Нима той не е левскар, нима не беше дошъл да погледа любимия отбор, обяснете ми?! Не, по-добре недейте...
Грозна картинка, създадена от хора без ценности, хора без идеали, хора нямащи никаква представа какво значи Левски и какво правим ние там, хора имащи смелостта да се нарекат мъже след такива сцени - аз не виждам нищо героично 10-15 човека да заритат един по-вързрастен и кротък мъж...
Заради безхаберието на клуб, МВР, законодателна власт, общество и държава като цяло, хората не ходят на мачове, защото ги е страх. Благодаря ви, "приятели", благодаря, че гоните истинските левскари от стадиона. Футболът може и да е слаб, но стадионът е редовно полупразен именно заради вас.
И последно, сектор Б беше смешен и заради виковете против Велев. Ясно е на всички, че не го харесваме, но не може отборът да води, а вие да скандирате против Кокала. Просто не може. Аз лично не издържах и си тръгнах в 55'. Не желая да седя до хора, които са против Левски, защото треньорът е част от него. Просто не споделям вашите разбирания... Вие не сте гласът на феновете!!!
САМО ЛЕВСКИ!

Какво да допълня? :o Лумпени!!! :( Всеки който е дошъл на стадиона да подрепя отбора, заслужава уважение! Бил той черен, лилав... Цял сезон не оставиха ръководството на мира.А отбора започва да добива добър облик!Никога не съм вярвал че ще сме толкова разединени!!!Разочарован съм от това поведение на публиката! Оставете "селските мелета" на "дивите селяни"!!! Ние сме Левски и не ни утива да сме проста селска агитка!!!!!!!!!! :!: :roll:

Върни се в “Архив”