ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: "Камъните падат" се разиграва в Швеция

Мнениеот Adramelech » 19 авг 2010 23:35

evolution написа:Няма да се учудя ако всички тези ексцесии се дължат на някоя малоумна провокация от някой от шизофрениците в левски. Почти съм склонен да заложа на пловдивския малоумник.

Почти съм сигурен, че ти си последната дума в целия ти малоумен поуст! Сигурно Гонзо е бил виновен и за предната им изцепка на тия?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

tekumse
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф: 19.08.|20:00ч. АИК-ЛЕВСКИ (май по Филм+ :)

Мнениеот tekumse » 19 авг 2010 23:35

Гледах само второто и много лошо впечатление ми направи Иво Иванов. Кой ли не ходеше да го подсигурява и от там се отваряха дупки. Като цяло шведите са доста яки и имат много добри удари отдалеч, но освен Бангура другите нямат особена техника, нито пък поглед върху играта. Играта беше много равностойна даже към края те съсем се прибраха. Ние много високи и дълги топки използвахме по някаква странна причина. Отзад Веско Минев беше най-добре ама не подпомагаше Жо добре. И Мюлдер не се включваше много напред. Напред Жо много се стара ама почти винаги беше поне срещу 2ма. Гарата също много се бори, но без особен успех. Сашо Киров доста зле, Кривия се поразтича, но почти не пипна топката. Просто или не стигаше до нея или пробваше разни нестандартни отигравания дето не ставаха. Трябваше поне прекия свободен да бие вместо Жо. Халфовете също не бързаха да нападат така че общо взето и двата отбора играеха с по 3-4 напред срещу 6-8 и нямаше много шансове.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 19 авг 2010 23:36

Blue_Lion написа:
Tommi написа:Знаете ли някакъв шведски форум, по възможност на АИК ;)

Наще вече бяха нахлули там и от двете страни имаше доста "хулигански" прояви - три цъканета с мишката в секунда :shock: Колко кораво...нека не се излагаме повече ! 100 % няма да има ответен удар от наша страна,а заслужават - уцелили са Ганьо с бутилка,а не с паве Изображение

П.П. ИСКАМ СЕГА ПАК ДА ЧУЯ КОМЕНТАРИТЕ,ЧЕ В ЕВРОПА ХОРАТА ОТИВАЛИ СПОКОЙНО НА МАЧ С ДЕЦАТА,СЕМЕЙСТВОТО И ГЛЕДАЛИ ИГРАТА НА СПОКОЙСТВИЕ,А САМО ТУК,В БЪЛГАРИЯ ИМА ЛУМПЕНИ ! Изображение

Еми, казвам ти го...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 19 авг 2010 23:36

чухте ли как "великата" 40 000 публика на цецка след гола започна КЗЛ
как може да не се радват на гола,а този "врящ котел" амо да псуват....тц тц тц
Последна промяна от levskioleole на 19 авг 2010 23:37, променено общо 1 път.

Obichamlevski
Контакти:

Мнениеот Obichamlevski » 19 авг 2010 23:37

FC_LEVSKI написа:

За да се правиш и ти на хулиган там ли???Няма да стане вече забраниха потребители от България да се регват в него и имаше за какво...Такива глупости каквито изписаха някой наши "момченца ХУЛИГАНИ" направо ме накараха да ме е срам... :(

Ехоо кой си ти бе ? Спри да се правиш на възпитател . Писна ми от тъпите ти мнения .... и повярвай ми не само на мен ! Кво искаш ? Всеки може да си говори каквото си реши ! Ядосани са/сме заради тяхната постъпка ....... а ти кво радваш ли се ? Айде мълчи и не ни занимавай със себе си :evil:

kacana
Контакти:

Мнениеот kacana » 19 авг 2010 23:37

Ето, ако някои иска. Няма да е лошо и да ползвате и translate.google.com
http://www.aikforum.se/

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф: АИК 0-0 ЛЕВСКИ

Мнениеот Blue_Lion » 19 авг 2010 23:37

Абе розовите били "ГАЗИЛИИИИИИИИИИИ" Изображение Изображение

Поредния ЕВРО-КОЛОС преклони глава пред цска-то ! Изображение
Изображение

Потребителски аватар
vakuum
Контакти:

Мнениеот vakuum » 19 авг 2010 23:38

Те затова жените им ходят все не доебани :lol:

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 19 авг 2010 23:38

камъни и една бутилка пред стадион Васил Левски..предадоха по гонг...двама ирландски журналисти са се оплакали на делегата...щот и те не знаят ..ама тука не е швеция и да внимаваме.....

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 19 авг 2010 23:39

Obichamlevski написа:
FC_LEVSKI написа:

За да се правиш и ти на хулиган там ли???Няма да стане вече забраниха потребители от България да се регват в него и имаше за какво...Такива глупости каквито изписаха някой наши "момченца ХУЛИГАНИ" направо ме накараха да ме е срам... :(

Ехоо кой си ти бе ? Спри да се правиш на възпитател . Писна ми от тъпите ти мнения .... и повярвай ми не само на мен ! Кво искаш ? Всеки може да си говори каквото си реши ! Ядосани са/сме заради тяхната постъпка ....... а ти кво радваш ли се ? Айде мълчи и не ни занимавай със себе си :evil:

Всеки може да си говори каквото си реши...ти го каза!

И к`во ще ме биеш ли ако не спра??? :mrgreen: :lol: :mrgreen:
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Върни се в “Архив”