Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Re: Сектор "Б"

Мнениеот jore1914 » 16 юли 2009 12:15

blueordead написа:koga nai posle she se mahne onq intrigant pred sektor B znaeme si pesnite ne ni trea nekvo balache da ni pee i kva e taa glupost obrashtai grab na koi obrashtate grab be idioti takiva na LEVSKI li obrashtate grab a??????????

... Ако говориш за тартора.. ВЕЛИК е.. РЕСПЕКТ ЗА М. !!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 юли 2009 12:19

Гроти, според теб, некъв мангал може спокойно да опипва момичето, което събира пари за закъсалите момчета??? Ми ако е гаджето ти или майка ти пак ли така ше мислиш?

Сектора в момента е много по-добре отпреди година. Явно повечето идвате по веднъж годишно на мач. Преди година бяхме по-малко, по-неорганизирани, не се пееше и се биеха повече лапетата. Посоката е вярна.

polin
Контакти:

Мнениеот polin » 16 юли 2009 12:22

jore1914 написа:аз все още не съм го гледал мача .. ще проверя дали е излезнал някаде ако го има ще го сваля... аа сектор "Б" май беше пълен ..

Аз бях на мача но ако може линк да сваля мача да вида целият сектор добре ще да е :)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 16 юли 2009 12:24

tprodanov написа:Гроти, според теб, некъв мангал може спокойно да опипва момичето, което събира пари за закъсалите момчета??? Ми ако е гаджето ти или майка ти пак ли така ше мислиш?

Сектора в момента е много по-добре отпреди година. Явно повечето идвате по веднъж годишно на мач. Преди година бяхме по-малко, по-неорганизирани, не се пееше и се биеха повече лапетата. Посоката е вярна.

Това,че е обарал момичето ти видя ли го,или като работата с това което Велев е казал за плакатите? Защото ми се струва малко глупаво и нелогично да я опипва насред сектор Б..
Ама,знае ли се.
И да ти кажа мангала дето го биха 5 лекета на спирката до гара Подуене просто си минаваше от там.Надали е обарвал гаджетата им,майките им и т.н. ?
И последно. Нищо правилно не видях в това да се освирква от 40-тата минута.Да се обижда треньора в момент в който отбора е притеснен и да се освирква Йовов.Независимо дали е играл или не.
110 години любов!

polin
Контакти:

Мнениеот polin » 16 юли 2009 12:26

Ще чакам за линк от мача : П

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 16 юли 2009 12:31

polin написа:
jore1914 написа:аз все още не съм го гледал мача .. ще проверя дали е излезнал някаде ако го има ще го сваля... аа сектор "Б" май беше пълен ..

Аз бях на мача но ако може линк да сваля мача да вида целият сектор добре ще да е :)

Да де.. и аз това искам щото и аз бях на мача..

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 16 юли 2009 12:33

tprodanov написа:Гроти, според теб, некъв мангал може спокойно да опипва момичето, което събира пари за закъсалите момчета??? Ми ако е гаджето ти или майка ти пак ли така ше мислиш?

Ебаси и случаиноста :) Циганин отива в Б сектор и почва да опипва момичетата нагло и нахално . . . вярваш ли в това???
За посоката си прав, идва края на тия гаменски постъпки. В скоро време ще се монтират камери и някои момчета ще гледат мачовете на ЛЮБИМИЯ си отбор в РПУ-то. И колкото по-рано стане това толкова по-добре за футбола.

Потребителски аватар
svetkavica*ultras
Контакти:

Мнениеот svetkavica*ultras » 16 юли 2009 12:34

Поздравявам момчетата,които са били мангала,иначе останалите псувате ама сте плъхове,щото циганската сган се гаври с БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,а вие сте слепи и ми се правите по модата на големи правозащитници.Не виждате ли,че българския народ е подложен на геноцид и изчезва бе мизерници?А къде сте когато цигани убиват и грабят българи за череши или за 20 лева?Мълчите като пукали.Нещастници
"We must secure the existence of our people and a future for white children"
http://www.bars.ucoz.com

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 16 юли 2009 12:35

lucio написа:

Ебаси и случаиноста :) Циганин отива в Б сектор и почва да опипва момичетата нагло и нахално . . . вярваш ли в това???
За посоката си прав, идва края на тия гаменски постъпки. В скоро време ще се монтират камери и някои момчета ще гледат мачовете на ЛЮБИМИЯ си отбор в РПУ-то. И колкото по-рано стане това толкова по-добре за футбола.

+1
Само дето си мисля,че ако не са допускани до мачовете на Левски,не значи,че няма да станат "ултраси" на други отбори.
110 години любов!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 юли 2009 12:36

За освиркването си прав. Ако ще го има, то трябва да започне след края на мача. Аз не съм го освирквал, щото ми е против психологията. Но това не значи, че не искам да се измете на секундата. Кокала за тоя сезон направи достатъчно бели в Левски. Левскар, ОК, благодарим му за всичко, желая му всичко добро - извън Левски. А Йовов да поема някоя юношеска група.

Върни се в “Архив”