Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот peliforewer » 01 фев 2017 11:00

Кашчей написа:
peliforewer написа:Главният мениджър на школата на ЦСКА Стефан Яръмов бе гост в предаването „Спор­но за спорта“ по телевизия BiT. Той сподели любопитни подробности около настоя­щето и бъдещето на ДЮШ и коментира детайлно ситуа­цията с Павел Головодов. 18-годишното крило напусна „Ар­мията“ по свое желание и вече е част от Ботев Враца (Вто­ра лига).
„Идеологията на Гриша Ган­чев е създаването на млади и кадърни играчи, които да се утвърждават в представи­телния отбор и националните селекции, а след това да бъдат продавани в чужбина. Това ще се приложи и в ЦСКА“, каза Яръмов.
„Ситуацията с Головодов бе много раздухана. Павката е добро момче, но според мен има лоши съветници. Не бива младите да се радват, че ги тупат по гърба и им казват колко са велики. Изкараха си­туацията все едно Павката е умирал от глад и е бил без зап­лата. Той такава не получава, защото няма договор. Но практиката на Ганчев е малко над 20 от най-талантливите момчета да получават стипендия. Тази на Головодов, на Вальо Антов и на някои други деца е на нивото на заплати­те в част от клубовете в професионалния футбол“, до­бави Яръмов.
„В крайна сметка Павката се поведе по акъла на свои „доброжелатели“. Когато по­лучи първото си наказание, му предложих да отиде да живее със съотборниците си. Само той беше в „Царско село“. За другите близо 40 момчета от провинцията сме осигурили цял етаж от хотел, с обед и вечеря. Там живеят всички, включително аз и някои треньори. Но не ме послуша. И нека се знае, че не е отстранен от отбора. Явно под давлението на съветниците си реши да продължи в друг клуб. Добро момче е и ще се радвам да се осъзнае и да намери своя път“, коментира още Яръмов.
„Думите на Кирил Домусчиев няма да ги обсъждам. Но аз на тези закачки се радвам. Ко­гато едно предприятие, клуб или човек вървят добре в Бъл­гария, те стават опасност в очите на другите. Започва да се изсипва негативизъм. Ако не сме заплаха, никой нямаше да ни обръща внимание“, доба­ви Яръмов.
„Когато стъпим на Панча­рево, ще се превърнем в пър­вата истинска академия в Бъл­гария. Там децата ще живеят, тренират, хранят и ще се учат. Ще затворим цикъла. Преподавателите ще ходят при тях, а не обратното. По­добрихме условията за всички треньори през лятото. Само Meтo Деянов отказа да оста­не, защото имал други схваща­ния и цели. В школата имаме 240 деца, от които 40 са от провинцията“, каза още Сте­фан Яръмов.

Как играе при професионалистите без договор? Как изобщо е получил картотека, след като е над 18 години, без да има сключен договор?!

Уважаеми професор Вучков на форума,задайте си въпросите към ръководството на клуба,предполагам че ще получите изчерпателен отговор който ще задоволи вашите възвишени критерии за право,ред и морал в българския футбол.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 01 фев 2017 11:02

Думите на Яръмов са поредното потвърждение, че ЦСКА е на прав път.

Чудите ли се защо Домуса напада само ЦСКА, но не и ПФК Левски АД? Няма нищо общо с "автентичност" ;) Просто усеща, че армейците скоро ще му дръпнат черджето. И няма друг избор, освен да налива пари в хейтърски проекти и интернет пропаганда.

Ах, колко жалко е да си гелосана мастия!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 фев 2017 11:12

peliforewer написа:
Кашчей написа:Как играе при професионалистите без договор? Как изобщо е получил картотека, след като е над 18 години, без да има сключен договор?!

Уважаеми професор Вучков на форума,задайте си въпросите към ръководството на клуба,предполагам че ще получите изчерпателен отговор който ще задоволи вашите възвишени критерии за право,ред и морал в българския футбол.

След като пускаш подобни изказвания, би трябвало да си наясно с нещата, казани в тях! Изобщо не ме интересува какво ще ми отговорят от клуба, въпросът ми беше към теб, и (задочно) към господина Яръмов. Вие, припознавачите, май сериозно смятате, че всички останали берат дините от финикови палми?!?
За да играе в първия отбор на ЦСКА-София, ако не се води официално юноша на този клуб, Головодов трябва да има сключен трудов договор. При положение, че Головодов игра за ПФК ЦСКА АД миналият сезон, как може да бъде юноша старша в ПФК "ЦСКА-София" АД?! За твое, а и на Яръмов, съжаление, не е отменено изискването при навършване на 18 години на футболиста да бъде предложен трудов договор. Ако няма такъв, той си остава аматьор, а аматьори в профи футбола не се допускат до участие!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 фев 2017 11:13

Altarf написа:Думите на Яръмов са поредното потвърждение, че ЦСКА е на прав път.

Чудите ли се защо Домуса напада само ЦСКА, но не и ПФК Левски АД? Няма нищо общо с "автентичност" ;) Просто усеща, че армейците скоро ще му дръпнат черджето. И няма друг избор, освен да налива пари в хейтърски проекти и интернет пропаганда.

Дърпатов, да ти кажа честно, кефиш ме с плонжовете си :mrgreen: Матросов би те гледал с уважение и респект!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
IND
Контакти:

Мнениеот IND » 01 фев 2017 11:28

Altarf написа:Думите на Яръмов са поредното потвърждение, че ЦСКА е на прав път.

Аз и друго се чудя - защо Лудогорец и Левски имат едни и същи спонсори (VIVACOM например, но имаше и още)?
Я, ама и ЦСКА 1948 и Левски също ще имат един общ спонсор - Efbet
Когато Лудогорец имат мач в София тренират на Герена... на Герена играят и младежите на Лудогорец европейските си мачове...
...но всичко е случаЕност :roll:
Последна промяна от IND на 01 фев 2017 11:32, променено общо 1 път.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 фев 2017 11:31

Кашчей написа:

Дърпатов, да ти кажа честно, кефиш ме с плонжовете си :mrgreen: Матросов би те гледал с уважение и респект!

Като допълнение към твоите думи:
"Вальо Михов с ценен съвет към Ганчев: В ЦСКА без първо място си Господин Никой"

Тук освен наколенки към собственика ще прочетеш,че нищо старо не е забравено.От няколко дни се чакат трансфери
и само за тях се говори.Но ще се сблъскат със стратегията на Литекс.Продава се всеки при изгодна оферта,независимо
от периода.Но просто нямат избор освен да ръкопляскат.Почти няма упрек от всички припознали.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 фев 2017 11:33

Кашчей написа:
peliforewer написа:
Кашчей написа:Как играе при професионалистите без договор? Как изобщо е получил картотека, след като е над 18 години, без да има сключен договор?!

След като пускаш подобни изказвания, би трябвало да си наясно с нещата, казани в тях! Изобщо не ме интересува какво ще ми отговорят от клуба, въпросът ми беше към теб, и (задочно) към господина Яръмов. Вие, припознавачите, май сериозно смятате, че всички останали берат дините от финикови палми?!?
За да играе в първия отбор на ЦСКА-София, ако не се води официално юноша на този клуб, Головодов трябва да има сключен трудов договор. При положение, че Головодов игра за ПФК ЦСКА АД миналият сезон, как може да бъде юноша старша в ПФК "ЦСКА-София" АД?! За твое, а и на Яръмов, съжаление, не е отменено изискването при навършване на 18 години на футболиста да бъде предложен трудов договор. Ако няма такъв, той си остава аматьор, а аматьори в профи футбола не се допускат до участие!

Значи преди да се постне нещо тук,трябва да се проверява пред адвокат дали това е вярно :lol: !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 фев 2017 11:35

IND написа:

Аз и друго се чудя - защо Лудогорец и Левски имат едни и същи спонсори (VIVACOM например, но имаше и още)?
Я, ама и ЦСКА 1948 и Левски също ще имат един общ спонсор - Efbet
Когато Лудогорец имат мач в София тренират на Герена... на Герена играят и младежите на Лудогорец европейските си мачове...
...но всичко е случаЕност :roll:

А учудваш ли се, че Цървена звезда, Шалке 04 и Челси също имат един и същи спонсор?! А Арсенал и Реал М.?
Само се пази от много чудене да не станеш на чуденка ти!
Наистина ли не знаеш защо младежите на Лудогорец играят на Герена тези мачове?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 фев 2017 11:36

BRF написа:
Кашчей написа:
peliforewer написа:

Значи преди да се постне нещо тук,трябва да се проверява пред адвокат дали това е вярно :lol: !

Не, трябва да имаш подготовка да отговориш, а не да пращаш питащите при ПР на клуба!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 фев 2017 11:37

Петко, споко нали за теб ЦСКА умря какво ти пука вече, че дажв цитираш Вальо Михов :lol:

Върни се в “ЦСКА”