Шампионска Лига (сезон 2010/2011 )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели Шампионската лига ?

Барселона
49
48%
Манчестър Юнайтед
53
52%

Общо гласове: 102

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Шампионска Лига (сезон 2010/2011 )

Мнениеот Udoji90 » 13 май 2011 18:05

MCMXIII написа:
megan fox написа:Бтв 2009-а, преди финала за ШЛ се бях зарекъл, че ако Барса спечели ще спра да пуша за 1 година. Точно 1 година не пуших. Този път съм се зарекъл, че ако пак спечелим няма да пуша 3 години :) През тези 3 години ако Барса успее да спечели пак ШЛ, за всяка купа ще удължавам срока с 1 година. :)

Вероятността да не пушиш 3 г., е огромна ;)

Всъщност вероятността да не пуши 4-5 години също не е за пренебрегване.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 май 2011 18:29

megan fox написа:гласовете за Манчо не идват от техните фенове, а от тези, които мразят Барса и не искат ние да спечелим трофея! Феновете на Челси, Реал (повечето), Интер, Арсенал всички те са гласували за МЮ!

Ааа, не ни слагай всички под общ знаменател ! ... ;)

Понеже не му пука нито за Юнайтед нито за Барса, искам да гледам хубав двубой ... и по въможност - Барселона да спечели !
Щото просто футбола им ме радва много повече от калитарските изпълнения на Манчо ...
Чиято тактика е - Дълъг пас към Чичарито ... и оня ако догони топката - шут.

Не мерси ..
Предпочитам победител да е отбора, който поне знае как се играе тая игра ...

Междуругото твоите хора трябва да се подготвят за поредния бетон ... :lol:
Фърги на 100 % ще копира тактиката на Моу ...
Тоест, ще нареди трима разбивача пред отбраната ... и като казвам разбивача, значи, точно това трябва да очакваме - Скоулс, Карик и Флетчър.
Гигс ще е на единият фланг, а Валенсия ( може и Парк ) на другия ....
Рууни зад гърба на мексиканчето ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 13 май 2011 21:48

Според мен Парк е твърд титуляр на финала
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 13 май 2011 21:57

Аз ще викам за Барса ! А ако може и двата отбора да загубят би било идеално :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 май 2011 01:56

THE G.A.M.E написа:
megan fox написа:гласовете за Манчо не идват от техните фенове, а от тези, които мразят Барса и не искат ние да спечелим трофея! Феновете на Челси, Реал (повечето), Интер, Арсенал всички те са гласували за МЮ!

Ааа, не ни слагай всички под общ знаменател ! ... ;)

Понеже не му пука нито за Юнайтед нито за Барса, искам да гледам хубав двубой ... и по въможност - Барселона да спечели !
Щото просто футбола им ме радва много повече от калитарските изпълнения на Манчо ...
Чиято тактика е - Дълъг пас към Чичарито ... и оня ако догони топката - шут.

Не мерси ..
Предпочитам победител да е отбора, който поне знае как се играе тая игра ...

Междуругото твоите хора трябва да се подготвят за поредния бетон ... :lol:
Фърги на 100 % ще копира тактиката на Моу ...
Тоест, ще нареди трима разбивача пред отбраната ... и като казвам разбивача, значи, точно това трябва да очакваме - Скоулс, Карик и Флетчър.
Гигс ще е на единият фланг, а Валенсия ( може и Парк ) на другия ....
Рууни зад гърба на мексиканчето ...

Карик и Флетчър са смешни футболисти (в интерес на истината тяхното ниво на игра спадна драстично точно след загубеният финал през 2009-а! Имам двама приятели луди маниаци по МЮ, както съм аз по Барса, и двамата са единодушни, че нещо в тия двамцата се е пречупило психически и че те от тагава насетне са много по-слаби футболисти), това не са играчи дори за отборченца като Леванте и Хетафе, но играят в Манчо неясно защо..., а Скоулс с тези си нерви до 60, макс 75-тата минута ще си е изкарал червен картон (за който после разбира се, всички, които плюят по Барса ще кажат, че е съдийски картон, за да ни помогнат да спечелим ШЛ, нищо че тоя Скоулс е баси рендето и би трябвало да има перманентна забрана да играе футбол во век и веков, че дори и неговите пра-пра-правнуци - все пак кръвта вода не става!!!)!

А ако ще говорим за бетон.... треньора, който успя да приготви най-добрият бетон и то не къде да е, а на Камп Ноу бе... Венгер! Това, което направиха Арсенал през първото полувреме, преди да каталясат физически бе меко казано изумително! Защитната и халвовата линия почти слети, близо до центъра, бързите ни играчи постоянно бяха в засада, а малкото пространство м/у двете линии не даде възможност на техничните ни футболисти да разиграват, нито да разцъкват безкрайните си пасове...

Ако САФ ще копира някого те това е стратегията, която трябва да изкопира, но ако с тази стратегия САФ загуби финала насред "Уембли" после англичаните ще го анатемосат! :lol: :lol: :lol: А той ще загуби! :twisted: :twisted: :twisted:
[center]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 май 2011 02:13

Udoji90 написа:
MCMXIII написа:
megan fox написа:Бтв 2009-а, преди финала за ШЛ се бях зарекъл, че ако Барса спечели ще спра да пуша за 1 година. Точно 1 година не пуших. Този път съм се зарекъл, че ако пак спечелим няма да пуша 3 години :) През тези 3 години ако Барса успее да спечели пак ШЛ, за всяка купа ще удължавам срока с 1 година. :)

Вероятността да не пушиш 3 г., е огромна ;)

Всъщност вероятността да не пуши 4-5 години също не е за пренебрегване.

А дано, то ако стане така този път едва ли ще пропуша отново... ;)
[center]

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 14 май 2011 14:52

Дано САФ разбере че Чичарито е за пейката , и пусне Берба или Рууни да играе сам в атака .
GGMU !

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 май 2011 15:32

clever_ написа:Дано САФ разбере че Чичарито е за пейката , и пусне Берба или Рууни да играе сам в атака .
GGMU !

Не мислиш ли, че сам в атака ще му е доста трудно? Сам нападател срещу 4-ма защитници... това дори Меси затруднява, а Берба и Руни не са от класата на аржентинеца...
[center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 14 май 2011 15:33

Гледате ли Блекпул - Болтън ? В тоя мач има повече положения отколкото 4-те класики взети заедно ... Даже и повече голове има :mrgreen:

То и не е за очудване. Сеп Платер и Мишел Платими продадоха душата на тоя турнир.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 май 2011 15:59

megan fox написа:А ако ще говорим за бетон.... треньора, който успя да приготви най-добрият бетон и то не къде да е, а на Камп Ноу бе... Венгер! Това, което направиха Арсенал през първото полувреме, преди да каталясат физически бе меко казано изумително! Защитната и халвовата линия почти слети, близо до центъра, бързите ни играчи постоянно бяха в засада, а малкото пространство м/у двете линии не даде възможност на техничните ни футболисти да разиграват, нито да разцъкват безкрайните си пасове...

Ако САФ ще копира някого те това е стратегията, която трябва да изкопира, но ако с тази стратегия САФ загуби финала насред "Уембли" после англичаните ще го анатемосат! :lol: :lol: :lol: А той ще загуби! :twisted: :twisted: :twisted:

Всъщност, със сигурност можем да очакваме, че Юнайтед ще действат доста по твърдо ( имат ги футболистите за това ) ... от Арсенал.
Иначе това което направи Арсенал в ония 45 мин. на Ноу Камп наистина беше смайващо !
Но ако Юнайтед се опита да играе по този начин, ще се скапят доста по бързо ...
Те по скоро ще предпочетат бруталната игра в центъра с цел да неутрализират Шави и Иниеста ... разбира се и - Меси.
След евентуално отнета топка ще следват дълги пасове зад отбраната на Барса чиято цел ще са Руни и Чича ... и от там ако стане нещо.

Аз точно от това се опасявам ...
Да не им проработи на Юнайтед прочутия късмет ... с който си карат вече цял един сезон !
Иначе са страшно елементарен отбор ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Архив”