Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- B__A__N__DA__TA
Re: Без Гара ,Минев ,Сашо,и може би Дарко КВО ПРАВИМ?!!!
И аз това питах преди няколко седмици и ми казаха да не се бъркам, където не ми е работа 

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
От изброените само Гарата ще се усети че липсва! Аз лично чух много добри думи за това момче от Ботев Враца. Иначе минев винаги е бил едно ниво под всички футболисти, Сашо беше по скоро мераклия, Дарко - когато иска! Този Христов ми харесва, но големият проблем ще е нападателя! Гонзо каза че всички нови ще са на 17 на линия, а днес казва че нападател не се намира лесно?!?!?! Дано само не стане така да направим цяла подготовка с Иса и точно преди важните мачове да се намери някой сръбски ботушар!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- фифи перото
Искаш да ти гледа някой на боб ли?
Дарко ,ако помниш,колко време се.."разиграваше"?Сашо не го коментирам,защото е на възраст.Минев...Като се махна "Рендето Вьорнер" какво стана?
За Гарата е ясно,но когато дойде що не зададе същият въпрос?
Айде по-спокойно.
Левски може без всеки,но всички не можем без Левски!

Дарко ,ако помниш,колко време се.."разиграваше"?Сашо не го коментирам,защото е на възраст.Минев...Като се махна "Рендето Вьорнер" какво стана?
За Гарата е ясно,но когато дойде що не зададе същият въпрос?
Айде по-спокойно.
Левски може без всеки,но всички не можем без Левски!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Dexter Lord написа:drughi написа:Между другото тоя Сашо ви беше най-слабия футболист. Не знам как го изтърпяхте толкова време. Добре че се отървахте от него. Отдавна е свършил за големия футбол.
Слаб,само защото премина да играе в Ботев ли?
Изобщо съм нямал това на в предвид. Просто го видях в изброените имена от напускащите и от моите наблюдения на мачовете с Левски, беше много слаб. Нито има вече пас, нито дрибъл, нито финт, нито удар, за бързина да не говорим.

Иначе за вас ще е идеален, все пак "Б" група е на доста ниско ниво, щом разпадащия се Спартак Пд беше на крачка от "А" група си напрви сметка за нивото в "Б" групите, пак казвам, за вас ще е супер.

Последна промяна от drughi на 15 юни 2011 22:07, променено общо 4 пъти.

- цска е оТбора
Аз мисля, че Дарко повече ще ви липсва, а и проблема ви е в управлението.
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
- фифи перото
цска е оТбора написа:Аз мисля, че Дарко повече ще ви липсва, а и проблема ви е в управлението.
И твоят

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
Левски както и ЦСКА отдавна са доказали ,че футболисти не им трябват .Квото с тези такова и без тях.
Дарко никога не ми е бил сред любимците. Играта му много наподобява на Велизар Димитров от ЦСКА, но е не знам колко пъти по - мързелив от него. И като казвам играта му, имам предвид, че е интелигентен играч, когато иска, може. Но кога ще поиска да играе, само той си знае.
Преди него в Левски беше Мечо. Той беше в пъти по - добър от Тасевски. Между другото точно трансфера не толкока на Топузаков, а на Телкийски натежа в трудните моменти.
Иначе за останалите. Да, Гарра Дембеле определено ще ни липсва, но другите - не. Вижте по - добре за Левски е, че продаде Гарра-та, защото в нашите условия той отново щеше да получи удар под кръста. Злобните, завистливите хора са на всеки сантиметър и щеше да има поредна случка. Точно инцидентът през есента, добавяйки важните подпирания на Литекс във възловите мачове натежаха. Както и да е.
Напук на Гонзо, напук на Батков Левски ще е шампион през следващия сезон. Левски няма нужда от голям голмайстор. Има нужда от силни полузащитници.
Преди него в Левски беше Мечо. Той беше в пъти по - добър от Тасевски. Между другото точно трансфера не толкока на Топузаков, а на Телкийски натежа в трудните моменти.
Иначе за останалите. Да, Гарра Дембеле определено ще ни липсва, но другите - не. Вижте по - добре за Левски е, че продаде Гарра-та, защото в нашите условия той отново щеше да получи удар под кръста. Злобните, завистливите хора са на всеки сантиметър и щеше да има поредна случка. Точно инцидентът през есента, добавяйки важните подпирания на Литекс във възловите мачове натежаха. Както и да е.
Напук на Гонзо, напук на Батков Левски ще е шампион през следващия сезон. Левски няма нужда от голям голмайстор. Има нужда от силни полузащитници.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
drughi написа:Dexter Lord написа:drughi написа:Между другото тоя Сашо ви беше най-слабия футболист. Не знам как го изтърпяхте толкова време. Добре че се отървахте от него. Отдавна е свършил за големия футбол.
Слаб,само защото премина да играе в Ботев ли?
Изобщо съм нямал това на в предвид. Просто го видях в изброените имена от напускащите и от моите наблюдения на мачовете с Левски, беше много слаб. Нито има вече пас, нито дрибъл, нито финт, нито удар, за бързина да не говорим.Единственнот му силно качество беше разправията със съдиите.
Иначе за вас ще е идеален, все пак "Б" група е на доста ниско ниво, щом разпадащия се Спартак Пд беше на крачка от "А" група си напрви сметка за нивото в "Б" групите, пак казвам, за вас ще е супер.
Нагъл ,нагъл ,нагъл ... лицимер ,лицимер ,лицимер...
Все пак да не разводняваме - темата е в форум - Левски.

- BLUE CHAMPIONS
Кво прайм ли?- пием си ракийката със салатката 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]