Реал пак падат... ИзгорЕ ми фиша. Тоя Бензема е уникално дърво!
Интер не минаха центърът цял мач...
Силен мач на Веждата, Брадли и Кузма...
NBA Regular Season 19-20
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Еми...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Drunken_Master
- Контакти:
Клипърс - Лейкърс
Мач с адски здрава защита...особено по периферията, който честно казано не дава никакви отговори на този етап. Да, Лейкърс биха днес, но в колко от случаите ще видим подобно представяне от страна на Брадли ? Днес беше страхотен от тройката (6-12). В колко от случаите ще видим подобно "заспиване" от страна на пейката на ножиците ? Особено Лу Уилямс днес беше страшен трагик... А за Маркъс Морис да не говорим. Иначе Ривърс успя да накара Джеймс да страда при поредните си пробиви отдолу (изяде бая чадъри от Пол и Кауай), но за всеобща изненада беше перфектен от линията за наказателни удари (12-14). Веждата и Кузма заслужават овациите днес... ЛеБрон е ясен...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Re: NBA Regular Season 19-20
В 4 от 7 стига да го видим, не повече.
Как вървят нещата, добра ли ни е програмата? Лашкаме слабаците и затова сме толкова напред, не е друго.
Как вървят нещата, добра ли ни е програмата? Лашкаме слабаците и затова сме толкова напред, не е друго.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Публиката в MSG (затаила дъх) видя сблъсъка на титаните - Пистънс-Никс
Доживях да видя състав на Пистънс, в който нито един играч няма да е титуляр в никой отбор, само резерви почти неизвестни се потяха. Къде е дъното, че да няма по-надолЕ?

Доживях да видя състав на Пистънс, в който нито един играч няма да е титуляр в никой отбор, само резерви почти неизвестни се потяха. Къде е дъното, че да няма по-надолЕ?
- Drunken_Master
- Контакти:
Лейкърс
rhaegar написа:В 4 от 7 стига да го видим, не повече.
Е, ти сам написа, че половината от точките ви идват от дуото ЛеБрон - Дейвис, сега какво си противоречиш...
В колко често от мачовете Брадли и Кузма играят по този начин...?
Изкефих се каква здрава защита игра Дъ Кинг срещу любимата на апчето - Кауай. Амидофена не смее да пише, целият му под е подгизнал от сълзи...

Пределно ясно е, че в плейофите излиза друг Кауай. Някои бързо забравиха предните два мача, в които Лапата го начукваше на Дъ Кинг по същия начин, по който му го начукваше Дюрант и оня бягаше и правеше суичове с Хил и наркомана. Много е важно с кой ще играят на полуфинал. Ако са Нъгетс като нищо може и да не се стигне до мач срещу Клипърс. Жалко само, че тъпаците Рокетс си дадоха Капелата, щото с него и те щяха да имат голям шанс.
Все пак се надявам за Лейкърс - Клипърс. Ако се стигне до такава серия ще гледам с наслада
Все пак се надявам за Лейкърс - Клипърс. Ако се стигне до такава серия ще гледам с наслада

“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
Аз гледах и Рокетс ... Не мога да повярвам, че професионален треньор като Майк Д'Антъни може да направи подобни размени на играчи и да остане без център
Играчите се разпределят по периметъра, размятат си топката и някой метка тройка. Рядко се вижда подобно идиотско замерване на коша
С тая игра не знам как ще могат да минат кръг от плейофите ...

Леевски, оле

- Drunken_Master
- Контакти:
Център ?
Аз въобще не съм сигурен, дали изобщо съществува такава позиция "център" в днешно време. След въвеждането на "правилото за трите секунди", стрелбата по периферията и с този "смол бол", по-скоро имаме две тежки крила...
Гледайки статистиката за стрелбата от тройката се самоубеждавам в собствените си думи. През сезон 1999-00, севънфутърите стрелят общо 133 пъти от тройката, като Дирк Новицки е водачът в това отношение - 116 от тези стрелби са негови.
През сезон 2017-18 цели петнадесет севънфутъра са стреляли от тройката повече от 150 пъти, като само Марканен от Булс е шутирал от там повече от 400 пъти...
Гледайки статистиката за стрелбата от тройката се самоубеждавам в собствените си думи. През сезон 1999-00, севънфутърите стрелят общо 133 пъти от тройката, като Дирк Новицки е водачът в това отношение - 116 от тези стрелби са негови.
През сезон 2017-18 цели петнадесет севънфутъра са стреляли от тройката повече от 150 пъти, като само Марканен от Булс е шутирал от там повече от 400 пъти...

Това,че позицията се измени, не значи, че не съществува. В една подобна серия Веждата ще ги изнасили в боята.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
В НБА има повече почивки, отколкото в държавна институция. В страшна скука го превърнаха този спорт.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.