Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

caracol
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот caracol » 18 авг 2014 14:57

mistreated написа:Аз ви казах още след контролата с Берое, че Мисиджан и Йоаким са изключителни дървета. Същото ми е мнението и за така наречения Платини. Въпросът е защо бяха взети...

Преди мачовете със Зимбру Йоаким от 10 участия в евротурнирите имаше 8 гола, т.е. 80% успеваемост, колко такива футболисти има в нашето първенство? Не бързайте със заключенията.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 авг 2014 15:07

caracol написа:
mistreated написа:Аз ви казах още след контролата с Берое, че Мисиджан и Йоаким са изключителни дървета. Същото ми е мнението и за така наречения Платини. Въпросът е защо бяха взети...

Преди мачовете със Зимбру Йоаким от 10 участия в евротурнирите имаше 8 гола, т.е. 80% успеваемост, колко такива футболисти има в нашето първенство? Не бързайте със заключенията.

4 от които срещу отбор от Сан Марино...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 авг 2014 15:13

Супусепа на мен ми е много странен. За централен защитник ми изглеждаше нисък. След това обаче го видях как се мъчи вляво, така че май в центъра е по-добре. Друг е въпросът, че в няколко мача се случваше да увисва комично, скачайки за висока топка, което донякъде се покрива с моите опасения за ръста му. Заради това, че просто не го бива като ляв бек, смятам, че Мисиджан поне за момента е добре да си стои в отбора като резерва на Кукоч. Съвсем отделен въпрос е, че освободихме Ереро, без да е играл дори секунда в официален мач, което поне мен леко ме разочарова.
Относно Йоаким, аз засега не смятам да го отписвам, тъй като е имал някои наистина добри изяви за бившите си клубове и за националния. За момента разочарова, но се надявам, че ще влезе във форма.
За Платини мисля, че си е ОК. Техничен и пъргав играч е. Според мен може да ни е много полезен зад нападателя, когато Маркиньос не е във форма, както е общо взето в момента.
Последна промяна от Udoji90 на 18 авг 2014 15:29, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 авг 2014 15:24

Ето виждате - 4 човека се изказахме и имаме 4 различни мнения за футболистите. Затова говоря, че е рано за крайни заключения. Към края на полусезона съм сигурен, че мненията ни за футболистите ще се препокриват на 90%. Не забравяйте, че например Косоко в първия полусезон искахме да го гоним с камъни, а втория говорехме, че ни бил най-добрият футболист.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 авг 2014 18:00

Моето мнение е,че селекцията ни е близо до оценка -отлична -особено пък за тези пари :lol: ,почти всички са много добри футболисти,като се почне от вратарчето,та до Й(Ж)оаким,като последния много хора бързат да го отписват,не знам защо :roll: Остава само треньорският щаб да си свърши работата,както трябва ,а и редовно да им се плаща и мисля,че няма да имаме проблеми в първенството!На този етап мисля,че трябва да се разкара куция кон Маркиньос-не знам какво видя в него Стойчо ,ама айде карай,дано го харесат на полусезона някъде в Б групите на Китай или Турция и да го шитнеме за некой лев :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 авг 2014 20:00

ЦСКА с нова декларация

Нова декларация от ръководството на ЦСКА. С изявлението си на официалния сайт, "армейците" опровергаха излезлите днес информации по адрес на Маркиньос и Мисиджан.

Ето и пълният текст на декларацията:
"За кой ли път станахме свидетели на поредните груби лъжи по адрес на най-титулувания български футболен клуб. Омръзна ни всеки ден да се поднасят клевети, които целят да се вкарва напрежение не само в съблекалнята на представителния отбор, но и по етажите на администрацията. Тези кресливи напъни за дестабилизация пред нас – хората, които работим и ще продължаваме да работим за възвръщане на позициите на ЦСКА се изтъркаха и не постигат целта си, но ние категорично не желаем да тровят атмосферата сред обществеността.

Днес бе набеден Маркиньос! Бил еди-какъв си, казал треньорът. Малко по-късно за липса на качества от отбора бе "отстранен" и Мисиджан. Пак така бил казал треньорът. Лъжи!!! Всяка приказка започва с „Имало едно време…" Тези измислици са за страниците на "1001 нощ", но не и за сериозни медии.

Естествено, ЦСКА ще преразгледа отношенията си с някои от представителите на медиите, защото държи на коректните отношения, а такива в отделни случаи липсват. Няма да се примирим с лъжите! Никога няма да ги приемем и винаги ще възроптаваме срещу тях. За тези атаки срещу Клуба има виновни. Има и кой да носи отговорност. Ние ще я потърсим, защото нашите привърженици трябва да знаят".
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 авг 2014 20:02

Маркиньос беше втори голмайстор на "А" група след Камбуров, а е халф. Игра много силно в Локо София. Не знам какво му стана като дойде при нас.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 авг 2014 20:04

dreben23 написа:
ЦСКА с нова декларация

Нова декларация от ръководството на ЦСКА. С изявлението си на официалния сайт, "армейците" опровергаха излезлите днес информации по адрес на Маркиньос и Мисиджан.

Ето и пълният текст на декларацията:
"За кой ли път станахме свидетели на поредните груби лъжи по адрес на най-титулувания български футболен клуб. Омръзна ни всеки ден да се поднасят клевети, които целят да се вкарва напрежение не само в съблекалнята на представителния отбор, но и по етажите на администрацията. Тези кресливи напъни за дестабилизация пред нас – хората, които работим и ще продължаваме да работим за възвръщане на позициите на ЦСКА се изтъркаха и не постигат целта си, но ние категорично не желаем да тровят атмосферата сред обществеността.

Днес бе набеден Маркиньос! Бил еди-какъв си, казал треньорът. Малко по-късно за липса на качества от отбора бе "отстранен" и Мисиджан. Пак така бил казал треньорът. Лъжи!!! Всяка приказка започва с „Имало едно време…" Тези измислици са за страниците на "1001 нощ", но не и за сериозни медии.

Естествено, ЦСКА ще преразгледа отношенията си с някои от представителите на медиите, защото държи на коректните отношения, а такива в отделни случаи липсват. Няма да се примирим с лъжите! Никога няма да ги приемем и винаги ще възроптаваме срещу тях. За тези атаки срещу Клуба има виновни. Има и кой да носи отговорност. Ние ще я потърсим, защото нашите привърженици трябва да знаят".

Направо да ги съдят! Журналистите от друго не разбират. Жалко, че има горен праг от 50 хил. лева за клевета. :evil:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 авг 2014 20:32

Те ако ги осъдят за 50 000 ще трябва да си закрият бизнеса! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 авг 2014 20:35

А за каква сума трябва да съдят фенове за клевета?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”