Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ПРОМЕНИ В СПОРТНО ТЕХНИЧЕСКИЯ ЩАБ НА ЛЕВСКИ
Какво толнова гадаете след като Велев остава?
Re: "ТОДОР БАТКОВ: НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ ПОВЕДЕНИЕТО НА ЧАСТ ..."
Батков има много неща, които не може да си обясни - например как се купува качествен играч без да обещава заплати, които не са му по силите или пък как да избира правилен треньор (имам предвид Велев) или как да си обръсне гъстия мустак 

Re: ПРОМЕНИ В СПОРТНО ТЕХНИЧЕСКИЯ ЩАБ НА ЛЕВСКИ
PFC Litex написа:Отговора на въпроса е с девет букви.
Кажи кой е, че хич не мога да зацепа, а не ми се играе на бесеница.

Сектор "Б"
Обсъждайте тук всичко свързано със сектора.. хореография и т.н
казвайте мнения харесаха ли ви знамената .. ала бала.. само не знам защо напоследък не хвърляме димки нооо иначе като цяло добре се получи за такъв мач.. вие какво мислите ?

Re: Сектор "Б"
браткооо факлите и димките се пазат за по сериозни мачове ,няма смисал да се профукват срещу аутсайдери
чорбари прости в София сте гости ,цялаа турция подкрепя вас !Смърт за Сектор Гей ,смърт за вас свине,ще ви сереме на путките!
Добре беше,поне по това,което видях на Тв-то...
Има огромна разлика от преди 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- edmon_dantes
- Контакти:
Re: "ТОДОР БАТКОВ: НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ ПОВЕДЕНИЕТО НА ЧАСТ ..."
А Николай Илиев как ви се струва като треньор? Завършил е реномирана треньорска школа, интелигентен, сериозен, истински левскар.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

аз все още не съм го гледал мача .. ще проверя дали е излезнал някаде ако го има ще го сваля... аа сектор "Б" май беше пълен ..
е може ли да не си на стадиона ??? Имаше доста въргали ,един от битите даже незнам как се изправи
чорбари прости в София сте гости ,цялаа турция подкрепя вас !Смърт за Сектор Гей ,смърт за вас свине,ще ви сереме на путките!
Б сектор си бяха на ниво както винаги ама тия побоища са доста излишни.. едното момче цялата глава my беше в кръв даже незнам за кво го биха.. 

Завинаги оставам аз левскар !!!