Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот blue avalanche » 29 окт 2011 19:29

metodito написа:Дали съсипаха Грийн, или формата му спадна, но той не е "онзи" Грийн, когато дойде. Сърцат футболист, но напоследък е невъздържан, избухлив... Кой е виновен?! Дали Гонзо или самият Грийн - не знам, но той не е онзи Грийн, който вкара на Гент, а е Грийн, който си изпроси червеният картон срещу словаците (!!! между другото никой не каза дали не е провокиран от словака и с какво.).
Забравих Гаджев. Той е истинският капитан на отбора!

Грийн се изнерви,защото го пращаха да играе къде ли не!Грийн се изнерви,защото не е свикнал да бъде "брашнян чувал" и то БЕЗ БОРБА!Грийн се изнерви,защото той,НЕЛЕВСКАРЯТ,играе по-сърцато от някои "левскари"!
"Забравих Гаджев. Той е истинският капитан на отбора!"
Значи вчера играхме БЕЗ КАПИТАН!Не го забелязах вчера пред камерите да "раздава правосъдие".Кой,какво и как играл,кой какво свирил и т.н.Защо ли?Моето предположение:защото той се скри много повече от някои други!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 окт 2011 19:58

blue avalanche написа:Значи вчера играхме БЕЗ КАПИТАН!Не го забелязах вчера пред камерите да "раздава правосъдие".Кой,какво и как играл,кой какво свирил и т.н.Защо ли?Моето предположение:защото той се скри много повече от някои други!

... а според мен отне немалко топки вчера. И пусна голов пас по конец. ;) Но Йовов ахаааааа.... да стартира и топката го подмина. )Паса бе такъв, че и Йовов би го стигнал... преди една-две години. Та, ако Йовов бе "хванал" този пас, Владо щеше да е един от най-добрите вчера.
Беше върнат назад от Гонзо и според мен това бе добър ход. Пенев бе направил също подобен ход като бе върнал дълбоко назад Платини. Той отне супер много топки и заедно с Янчев и Галчев не позволиха на Дарко и Владо да играят играта си.
Поне аз така го видях, де. Най-силната страна на отбора - халфовете - бяха обезличени.
Последна промяна от metodito на 29 окт 2011 20:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 29 окт 2011 20:08

Говорете си ама фактите са,че заради един куп тъпи решения на ръководителите като се почне от Батков с назначаването на Гонзо по никое време и махането на Кокала и се стигне до това Гонзо да се самоназначи за треньор и да не се маха отново сам ами да обяснява как сме надигравали Черноморец и Лудогорец,че е ЦСКА ама съдията, времето, играчите,нападателите,птичките, феновете пречели да бием.. Аз на оправдания се наслушах.. Мъри се оправдаваше с лошите терени при малкото лоши мачове,Кокала не се оправдаваше,защото оня отбор беше в пъти по-слаб като единици от сегашния и от миналогодишния ама бяхме шампиони и с по-добра игра... Май защото по-зле от сега не може :? или може ако остане Гонзо и пролетта

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 окт 2011 20:14

magga написа:Говорете си ама...

И какво друго ни остава?!
Да спра да гледам отбора? Няма да го направя. Да спра да вярвам, че ще победим преди да са свършили 90-те минути на мача?! Не искам. За другото си прав.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 29 окт 2011 20:24

metodito написа:
magga написа:Говорете си ама...

И какво друго ни остава?!
Да спра да гледам отбора? Няма да го направя. Да спра да вярвам, че ще победим преди да са свършили 90-те минути на мача?! Не искам. За другото си прав.

Ами спри не си заслужава в момента, на стадиона като има 200 купени фена кеф ли е ? Какво да вярваме,че ще вземем някога второ гостуване ли ? Гонзо какво каза,че ако не станем шампиони ще си ходи,какво каза снощи,че нямаме шанс нали ? Значи да си ходи от сега няма да ставаме първи,поне да дойде друг да имаме шанс за купата

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 окт 2011 20:35

magga написа:Ами спри не си заслужава в момента, на стадиона като има 200 купени фена кеф ли е ? Какво да вярваме,че ще вземем някога второ гостуване ли ? Гонзо какво каза,че ако не станем шампиони ще си ходи,какво каза снощи,че нямаме шанс нали ? Значи да си ходи от сега няма да ставаме първи,поне да дойде друг да имаме шанс за купата

Е, аз не гледам Гонзо. Аз гледам "Левски". Треньори, играчи идват и си отиват.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 29 окт 2011 20:39

metodito написа:
magga написа:Ами спри не си заслужава в момента, на стадиона като има 200 купени фена кеф ли е ? Какво да вярваме,че ще вземем някога второ гостуване ли ? Гонзо какво каза,че ако не станем шампиони ще си ходи,какво каза снощи,че нямаме шанс нали ? Значи да си ходи от сега няма да ставаме първи,поне да дойде друг да имаме шанс за купата

Е, аз не гледам Гонзо. Аз гледам "Левски". Треньори, играчи идват и си отиват.

Треньорът определя как да играе отбора... Аз такъв отбор не искам да гледам.. имам си и други неща за които да се нервирам и определено не искам Левски да ми носи нервни изблици... Ама ми е интересно все пак някой помни ли от кога Левски не са имали толкова много закрити тренировки :? На всичкото отгоре и няма полза от тях.. Вместо феновете да надъхат отбора преди мача и да ги накарат да разберат,че това е последния им шанс какво стана ? .... Дано в понеделник нов треньор и нов директор иначе 7 място на полусезона

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 29 окт 2011 20:52

е как, оказа се, че тренировките се закриват, за да може Гонзо да си пуши в и около съблекалнята, да крещи като овчар и да си подмята хронометъра като сенджирче на селски тарикат.Постоянното пъчене и мания за величие са в основата настоящите играчи на отбора ни да изглеждат по толкова нелеп начин.Но той така и не го проумя това. Че именно със своето поведение той им смаза психиката и мотивацията за игра.Няма живец, няма хъс, няма нищичко- умряла работа.Та играчите излизат на терена като на заточение, за какви победи да говорим?!
Нов собственик, нов спортен директор и нов треньорски щаб- това е истината!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 окт 2011 21:28

Какво стана със СРАМ-темата? Защо я махнаха? Този човек утре трябва да го няма, иначе повече наистина може да го няма. Не са малко хората, които му се канят в София. Говоря за ултрасите.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 29 окт 2011 21:36

Георги Иванов няма да си тръгне. Но ще трябва да увеличи броя на традиционните, повтаряни на всяка пресконференция изречния с още две: "Аз моята оставка съм я подал. Ако господин Батков реши...".
Христо Йовов няма да си тръгне. Може дълго да ни обяснява как съдията е ощетил "Левски". Да цитира реплики, дочути от съотборници или от друг достоверен източник, пожелал анонимност. Не очаквайте анализ на собствената му игра. Дали с присъсвието си в отбора през последните 3 години не е навредил повече, отколкото всички съдии за 20 години?
Липсата на достойнство обяснява поведението им. Дава им сили да продължават. "Левски" стигна ръба на пропастта. Направи решителна крачка напред. И вече лети. Ръководен от гениалните и незаменими собственик, директор-треньор и капитан. С безрезервната подкрепа на част от привържениците.

Върни се в “Левски”