Шампионска лига (сезон 2023/2024)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2023/2024)

Мнениеот wolf » 06 юни 2024 16:10

Soulen написа:Футбола не е за европейските фенове, а за американските и азиатските. Очаквам в бъдеще да се изнесат цели отбори там да играят или да си направят големите дъщерни отбори, които да цъкат по Саудитска Арабия, Китай, САЩ и и т.н.

Така или иначе, футбола няма бъдеще. Аз даже бях забравил, че се играе финал на ШЛ. Има далеч по-интересни спортове за гледане. А и колкото и да го съсипят, веднъж на 2 години има световни и европейски първенства, които са далеч по-интересни и с по-голяма тръпка. Най-великия финал за мен за всичките световни, които съм гледал от 2002 досега, си беше баш преди 2 години в Катар, така че там поне си има интрига.

Там също очакваме забавни неща с непрестанното увеличаване на отборите. Каква е тая мания всяко първенство да се организира от 2-3 страни, какво стана с единичните домакини? Това след 2000г направо гръмна като тенденция. Щели да ми домакинстват Канада, Мексико и САЩ все едно Мексико не са били домакини на 2 от най-добрите турнира досега. 2030та Испания, Португалия и Мароко (даже не са на същия континент) ама мача на откриването ще е в Уругвай... Световното с 48 отбора, Еврото с 24 при 53 ли колко страни са членки на УЕФА на континента. Евро 2028 - в 5 държави. 2032ра Европейското ще е Турция и Италия. Къде е Турция, къде е Италия? 2034та пак ще е зимата световното защото ще е в Саудитска Арабия, поне катарците имаха перфектна организация за което евала.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 06 юни 2024 18:06

wolf написа:
Soulen написа:Футбола не е за европейските фенове, а за американските и азиатските. Очаквам в бъдеще да се изнесат цели отбори там да играят или да си направят големите дъщерни отбори, които да цъкат по Саудитска Арабия, Китай, САЩ и и т.н.

Така или иначе, футбола няма бъдеще. Аз даже бях забравил, че се играе финал на ШЛ. Има далеч по-интересни спортове за гледане. А и колкото и да го съсипят, веднъж на 2 години има световни и европейски първенства, които са далеч по-интересни и с по-голяма тръпка. Най-великия финал за мен за всичките световни, които съм гледал от 2002 досега, си беше баш преди 2 години в Катар, така че там поне си има интрига.

Там също очакваме забавни неща с непрестанното увеличаване на отборите. Каква е тая мания всяко първенство да се организира от 2-3 страни, какво стана с единичните домакини? Това след 2000г направо гръмна като тенденция. Щели да ми домакинстват Канада, Мексико и САЩ все едно Мексико не са били домакини на 2 от най-добрите турнира досега. 2030та Испания, Португалия и Мароко (даже не са на същия континент) ама мача на откриването ще е в Уругвай... Световното с 48 отбора, Еврото с 24 при 53 ли колко страни са членки на УЕФА на континента. Евро 2028 - в 5 държави. 2032ра Европейското ще е Турция и Италия. Къде е Турция, къде е Италия? 2034та пак ще е зимата световното защото ще е в Саудитска Арабия, поне катарците имаха перфектна организация за което евала.

И да ги увеличат, просто ще има повече шлака в групите. Като дойдат важните мачове ще си е същото. Иначе домакинствата са на доста идиотски принцип, но на мен доста ми хареса зимното Световно, противно на очакванията.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 06 юни 2024 18:37

Темата е ШЛ, не общ казан. Пак се отплеснахте...
Последна промяна от ElCapitana_Puyol на 07 юни 2024 18:53, променено общо 1 път.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 06 юни 2024 22:32

Повечето, които плюете по футбола просто сте се наситили. Годинките ни се качват, съвсем нормално е да няма тръпката от 20-те. :D В действителност няма спорт, който да не се развива, просто трябва някой да го оцени. И аз извън Реал М не гледам мачове, просто нямам причина да го правя. Едно време ми беше интересно, сега си следя отбора и в останалото свободно време си върша по-важни неща. Вероятно всички в някакъв момент спират да гледат всяка вечер телевизия и да следят спортни новини.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 07 юни 2024 09:15

Това с годинките може да е вярно, но е факт, че в момента футболът си е в най-ниското ниво - няма технични играчи като Иниеста, Зидан, импровизатори, хора с футболно айкю, всичко е роботизирано движение, физика, нулева техника и негри на килограм с една мозъчна клетка като Дембеле.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Ponko
Контакти:

Мнениеот Ponko » 07 юни 2024 15:06

Балонът все някога ще се пръсне... няма нищо вечно. Но няма угодия на едните не им се гледало Партизан и Иънг Бойс, на други пък не им се гледало всяка година едни и същи отбори в ШЛ. Ако Иънг Бойс или Партизан стигнат напред в ШЛ ще кажете колко е слаба годината за западноевропейските отбори и бил слаб сезона в ШЛ.
Аз иначе си гледам само Ливърпул. Останалите мачове във ВЛ не ги гледам, а само крайните резултати в лайфскора.. предполагам не съм само аз така. Милеете за футбола, ама колко от нас гледат Бърнли срещу Лутън или Шефийлд Юнайтед.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 07 юни 2024 15:07

insaneboy1 написа:Това с годинките може да е вярно, но е факт, че в момента футболът си е в най-ниското ниво - няма технични играчи като Иниеста, Зидан, импровизатори, хора с футболно айкю, всичко е роботизирано движение, физика, нулева техника и негри на килограм с една мозъчна клетка като Дембеле.

Има няколко човека, които си струва да ги гледаш. Кроос и Модрич ми идват от пенсионерите на ум. Да видиш някой брилянтен пас например. Пак от Реал Винисиус е много приятен за гледане. Експлозивен и с много добър дрибъл. Мбапе като играе за Франция също. И това са горе долу. От другите грандове не се сещам някой, който да играе с много фантазия в играта и да е удоволствие да се гледа.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 07 юни 2024 15:08

sapio0o написа:Повечето, които плюете по футбола просто сте се наситили. Годинките ни се качват, съвсем нормално е да няма тръпката от 20-те. :D В действителност няма спорт, който да не се развива, просто трябва някой да го оцени. И аз извън Реал М не гледам мачове, просто нямам причина да го правя. Едно време ми беше интересно, сега си следя отбора и в останалото свободно време си върша по-важни неща. Вероятно всички в някакъв момент спират да гледат всяка вечер телевизия и да следят спортни новини.

Годинките нямат общо, качеството е ниско. Аз тенис си гледам нонстоп от няколко години. Без топ тенисистите с по 20+ шлема, качеството е леко надолу, но останалите топ млади момчета си играят супер.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 07 юни 2024 17:29

Верно е, в момента мога да гледам с кеф само Де Бройне, Мбапе и евентуално Кроос и Неймар(като беше в пика си). Почти невъзможно е някой друг играч да ме накара да настръхна и да се накефя от някое отиграване :D А преди какви играчи имаше....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 07 юни 2024 19:04

Ами от споменатите няма нито 1 от Байерн 2020г. как може да кажете тогава, че баварците не играеха хубав футбол и не мачкаха наред ? Алфонсо Дейвис в пика си тогава все едно беше Роберто Карлос. Че дори и сега, не се ли накефихте какъв гол вкара на Бернабеу след брутален рейд и с по-слабия си десен крак я забучи в горния ъгъл. Не може да се каже, че сега няма импровизатори като едно време. А и ви съветвам да не гледате само топ 4 първенствата. Тогава ще разберете какви играчи ви убягват от полезрението, които може би до 2-3 години ще играят в еврограндове.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Върни се в “Архив”