Soulen написа:Футбола не е за европейските фенове, а за американските и азиатските. Очаквам в бъдеще да се изнесат цели отбори там да играят или да си направят големите дъщерни отбори, които да цъкат по Саудитска Арабия, Китай, САЩ и и т.н.
Така или иначе, футбола няма бъдеще. Аз даже бях забравил, че се играе финал на ШЛ. Има далеч по-интересни спортове за гледане. А и колкото и да го съсипят, веднъж на 2 години има световни и европейски първенства, които са далеч по-интересни и с по-голяма тръпка. Най-великия финал за мен за всичките световни, които съм гледал от 2002 досега, си беше баш преди 2 години в Катар, така че там поне си има интрига.
Там също очакваме забавни неща с непрестанното увеличаване на отборите. Каква е тая мания всяко първенство да се организира от 2-3 страни, какво стана с единичните домакини? Това след 2000г направо гръмна като тенденция. Щели да ми домакинстват Канада, Мексико и САЩ все едно Мексико не са били домакини на 2 от най-добрите турнира досега. 2030та Испания, Португалия и Мароко (даже не са на същия континент) ама мача на откриването ще е в Уругвай... Световното с 48 отбора, Еврото с 24 при 53 ли колко страни са членки на УЕФА на континента. Евро 2028 - в 5 държави. 2032ра Европейското ще е Турция и Италия. Къде е Турция, къде е Италия? 2034та пак ще е зимата световното защото ще е в Саудитска Арабия, поне катарците имаха перфектна организация за което евала.