Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)
няма да забравя първия му мач който гледах на живо, а именно след изхвърлянето ни от шампионска лига при томата.. два месеца след това чичо митко излезна на финала за суперкупата срещу мъри и литекс с юноши и некви играчи дошли буквално от гората. тонев беше на 17 и игра мисля с тошко в центъра, и си правеше с тях каквото иска ! странно ми беше след това да гледам как го налагат крило, но определено това му беше според мен най-силния му мач за цска. радвам се за него, с неговото появяване все пак школата от време на време вади по някой талант. в познан вече е несменяем титуляр, и до година две ще заиграе в бундеслигата сигурен съм. не съжелявам за нищо че го продадохме, взехме не лоши пари и му отворихме пътя да се развива
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:няма да забравя първия му мач който гледах на живо, а именно след изхвърлянето ни от шампионска лига при томата.. два месеца след това чичо митко излезна на финала за суперкупата срещу мъри и литекс с юноши и некви играчи дошли буквално от гората. тонев беше на 17 и игра мисля с тошко в центъра, и си правеше с тях каквото иска ! странно ми беше след това да гледам как го налагат крило, но определено това му беше според мен най-силния му мач за цска. радвам се за него, с неговото появяване все пак школата от време на време вади по някой талант. в познан вече е несменяем титуляр, и до година две ще заиграе в бундеслигата сигурен съм. не съжелявам за нищо че го продадохме, взехме не лоши пари и му отворихме пътя да се развива
Страшен мач беше!Много беше важен не толкова заради купата,а за да покажем че сме "живи".Помня,че коефициента за ЦСКА беше около 2.5,та си избих пътните за мача(Бургас-София-Бургас)

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Армейци,
от днес любимият ни ЦСКА има нова управленска структура. Освен Венцислав Живков изпълнителен директор ще е и именитият бивш наш футболист Георги Илиев, който вече бе представен пред отбора и спортно-техническото му ръководство.
В състава на управителния съвет влизат двама нови членове – г-н Георги Илиев и г-н Тончо Токмакчиев.
САМО ЦСКА!
ПФК ЦСКА ЕАД
честит ви майкъл
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
едно старо интервю с Тончо, ама той вече е бил в ЦСКА

- Тончо, изкарахте доста години в управата на ЦСКА, когато начело беше Васил Божков. Защо в крайна сметка клубът не успя да си вземе базата, откъдето май тръгнаха доста проблеми?
- Не успяхме, защото няма ясна държавна политика, свързана с управлението на базите в страната и тяхната собственост. Както в повечето случаи в България, ние не гледаме същността на нещата, а как една идея може да бъде опорочена с твърденията, че тези бази ще бъдат използвани за хотели и друг апетитен бизнес. В крайна сметка хората, които управляват спорта, трябва да знаят какво е отношението на държавата към техните инвестиции. В повечето случаи спортните обекти са с различна собственост - от публична държавна до общинска. В края на краищата те са създадени, за да се развива спортът в България. В повечето случаи става така, че хора, които обичат спорта, влагат пари в него само от едната любов.
- Въпреки че по ваше време клубът бе финансово доста добре, ЦСКА не успя да пробие в Европа.
- За тези години ЦСКА взе две титли, една купа на България и влезе в групите на УЕФА. Играхме квалификации за Шампионската лига с Ливърпул. Отстранихме по това време и Байер (Леверкузен). Вярно, че не успяхме да влезем в Шампионската лига, но винаги представянето на отбора е било достойно.
- Радва ли ви ЦСКА сега?
- ЦСКА винаги ми е бил клубът на сърцето. Това, че води в класирането, винаги ме радва. Мястото на ЦСКА е винаги на първото място. Обидно ми е изхвърлянето на отбора от евротурнирите през това лято. Аз съм на мнение, че първо трябва да се търси причината в клуба, а после и в световната завера.
- Защо според вас Васил Божков продаде клуба?
- Клубът беше в много добро състояние. Всички, които искат да приписват неуспехи със задна дата, не са прави. През всички тези години при г-н Божков клубът беше в отлично състояние и за това могат да свидетелстват и хората, които работят там. А защо Божков го продаде, трябва да питате него.
- Бихте ли се върнали в управата на "червените"?
- Какво значи да се върна? Винаги съм бил фен на клуба. Ако трябва нещо да помогна, ще го направя, но не и при това ръководство, начело със Сашо Томов. И докато не се изясни гафът с изхвърлянето ни от евротурнирите, аз няма да съм спокоен. Всички оправдания от страна на Томов са глупави и недоказани. Ако той излезе прав, аз ще съм първият, който ще му се извини.
- Какви са шансовете на "червените" за спечелване на титлата през този сезон?
- Ако няма трусове, свързани с издръжката, и не се разпродадат играчи през зимата, шансовете за титлата са много големи. Димитър Пенев е човекът, благодарение на когото този клуб е на първо място и се движи добре.
Само с късмет не става и той го доказа.
- Александър Томов ли е най-удачният вариант за президент на ЦСКА в момента?
- Не мисля, че е най-удачният. При условие, че всяко нещо, което хване, не го докарва докрай, естествено, не той е вариантът за президент на клуба.
- Кога според вас ЦСКА ще влезе в ШЛ?
- Надявам се да е още догодина, когато станат шампиони (смее се). Сигурен съм, че ЦСКА ще продължи да води и ще стане шампион въпреки Сашо Томов
- Защо не ви виждаме често по мачове на ЦСКА през този сезон?
- Причината е в обидата, която всеки истински фен преживя от унижението, което ни бе нанесено с изхвърлянето от евротурнирите.
- Накъде отива българският футбол?
- Май не отива в добра посока. Нито един отбор нямаме в Шампионската лига и групите на УЕФА. Националният тим почти няма шансове да се класира за Световното в ЮАР. А и тези скандали със съдийството. Така че посоката, в която върви футболът ни, не е добра. Лошото е, че не виждам човек, който да поеме отговорност поне за част от това, което е негативно.
- Нормално ли е страни като Кипър и Румъния да ни изпреварят осезателно през тази година?
- Да. При условие, че там се влагат доста пари в развитието на детско-юношеския футбол и спортните бази.
По-нещастни стадиони от нашите не съм виждал в Европа. Само няколко стават, другите са трагични.
- Как оценявате представянето на спортистите ни на Олимпиадата в Пекин?
- В спорта е хубаво, че има статистика и всичко се вижда. Субективната част е доста намалена и всичко се измерва в постижения. Петте медала, спечелени в Пекин, са най-лошото ни представяне от 56 г. насам. По-лошото е, че всички надежди за отличия бяхме заложили на ветерани като Таню Киряков, Мария Гроздева, Данчо Йовчев и Руми Нейкова.
- Какъв е изходът за спорта ни според вас?
- Изходът е да се обърнем към спорта в началото му, а именно във възпитанието на децата и създаване на хубава спортна база. Не е казано всички деца да станат елитни спортисти, но според мен е задължително те да се занимават с физкултура. Къде са хубавите салони, достъпните басейни, стадионите и голяма зала, за да се радват хората на успехите на волейбола и баскетбола? Няма ги. Е, как тогава младото поколение да спортува
Вижте какво правят съседите от Сърбия, за да спечелят хората за спорта. По време на войната те намериха време да направят огромната зала "Белград Арена". Ние пък в момента правим така, че създаваме проблеми на хората, които искат да работят и да създават спортна инфраструктура. В България е така - един работи, а 15 му пречат. Това е, защото правилата не са ясни и в повечето случаи се правим на повече католици от папата.
- Трябва ли спортът да стане държавна политика?
- Естествено, че трябва да стане, и то бързо. Според мен даже трябва да направим министерство като в развитите страни, което да обединява младежта, спорта и културата. Това трябва да е така, защото именно тези дейности са неща, от които не очакваме да спечелим, а държавата трябва да дава пари за тях, за да има здрав народ. Също така незабавно трябва да се приеме и закон, облагодетелстващ хората с пари и желание да помагат на младежта, спорта и културата.
- Славите се като любител на природата и спорта сред известните лица от шоубизнеса?
- Обожавам да ходя по планините, а също така и да се включвам в почистването им. Дотолкова съм свикнал с планината, че през лятото, ако не отида поне една седмица, то все едно не съм почивал. Също така ходя и на лов.
- Нормално ли е според вас планината на софиянци Витоша да се намира в толкова окаяно състояние, и то в края на 2008 г.?
- За такова нещо някой трябва да носи отговорност. Лифтовете на Витоша са на по 30 години. Средствата за обработване на пистите са ужасяващо малки. Пътеките за туризъм ги няма или ако ги има, са запуснати и не са почиствани и маркирани. Благодарение на нехайството и глупостта на хората, ръководили парка, хиляди декари гора, и то в резервата "Бистришко бранище", вече ги няма. С експерименти от рода "Да оставим природата да се рекултивира сама" загубихме хиляди декари гора, което е много лошо, защото Витоша е белият дроб на София. Планината е и място за спорт и релакс, а сега като отидем там, попадаме в 1965 г. Оттогава нищо в курорта не е правено.
Само като видиш състоянието на лифт "Романски"ти става лошо. Не дай Боже да спре токът, когато си на него. Бъди сигурен, че един час ще висиш горе, а преди да се върнеш вкъщи, трябва да си купиш антибиотици за 100 лв., за да ти мине простудата. Пистите, ако може така да ги наречем, не са пригодени за ски спорт. Те са по-скоро природни дадености, върху които се мъчим да караме ски. Дано скоро почнем да мислим като австрийците, които казват, че трябва да опазваме природата, като я използваме.
- Какво трябва да се направи, за да могат софиянци отново да ходят с радост в планината?
- Скоростно трябва да се вложат средства и много усилия, за да заприлича Витоша отново на европейска зона за спорт, отдих и туризъм. В същото време обаче не трябва да се пречи на хората, които искат да почистят пистите и да сложат съвременни лифтове на мястото на развалините, стоящи в планината сега. Ние сме в ЕС вече близо 2 г., но поне по планината на софиянци това никак не личи. Сравнено с курортите в Австрия и Швейцария парк "Витоша" прилича на изоставено бунище.
- Каква според вас е причината за това състояние?
- До момента не се беше намерил никой, който да вложи средства и усилия в това да подобри условията за туризъм там. Сега има някакво раздвижване, но се появиха екологични организации, които се опитват да спрат нещата. Лично аз невинаги разбирам мотивите им за протест срещу даден проект. Ако е за презастрояването на Черноморието и унищожаването на уникални места - да. Какво лошо обаче има, ако Витоша стане ски център от европейски тип и след работа вечер можем да ходим да покараме на осветление. Естествено, че не само на мен, а и на хиляди софиянци ще им доставя удоволствие да карат по чисти, обработени и обезопасени писти. Искам да попитам еколозите, защо нито един от тях не отиде да спре хората, които карат офроуд по билото на Стара планина. Те са изровили пътеките и поляните, а никой не ги спира. Да отидат да протестират срещу изсичането на дърветата в Стара планина. За да бъдеш някакъв, трябва постоянно да си в това състояние. Аз съм актьор и постоянно мисля за работата си. Същото важи за еколозите. Миналата година участвах в почистването на Врачанския Балкан. Тези неща обаче не трябва да се правят кампанийно. Хилядите декари гора на Витоша, които бяха нападнати от корояд, не бяха спасени навремето поради криворазбран екологичен експеримент. У нас еколозите по-скоро гледат да се покажат. Има една мисъл "На младини човек почва с идеология, минава през култура и накрая завършва с екологията". За нас пример за поддържане и стопанисване на планина трябва да са държави като Австрия, Словения, Италия, където активно се развива туризъм и има ужасно много ски центрове, и това не вреди на планината, а я прави още по-привлекателна. На Запад най-скъпо се плаща, ако пасеш животните си върху ски пистите, защото те се торят и там става най-добрата паша.
Писна ми от разни екодвижения които не се знае от какво живеят и дали изобщо са регистрирани някъде.
- Ще се радвате ли, ако след години България стане домакин на зимна олимпиада, а част от стартовете се проведат на Витоша?
- Разбира се. Всяко едно нещо, което е свързано с показването на България по света, независимо дали са олимпийски игри или световно първенство, е хубаво и полезно за страната ни. Освен че ще се рекламираме по цял свят, ще може да се построят повече съоръжения, които трябва да се изплащат и в същото време ще са по световните стандарти. Вижте как едно европейско първенство по футбол в Австрия и Швейцария им позволи да си направят стадионите по наистина световен образец. Същото ще стане и с домакините на следващия шампионат на Стария континент Украйна и Полша. Вижте как една Гърция дръпна със спортната база от олимпиадата през 2004 г. Спортът е неизменна част от рекламата на една страна. Аз съм на мнение, че в България трябва да има повече инициативи за провеждане на състезания с ранг европейско или световно първенство, без значение в какъв спорт. Ако няма активен спорт сред децата, залагаме бомба със закъснител. Започват да трупат наднормено тегло от стоенето пред компютъра, а после хващат пътя на наркотиците и докато се обърнем, сме ги изгубили безвъзвратно. Гърците са го казали "здрав дух в здраво тяло". Развитието на спорта е много важно за България, защото ние сме на едно от първите места по инсулти и инфаркти, стрес, а само чрез спорт и туризъм ще слезем надолу в тези класации.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
тончо е болен армеец, но такъв важен пост досега не е взимал. и той да ни е честит и да си пожелаем да даде повече на отбора отколкото вземе 

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Многоуважаеми колеги,
заповядайте утре (10.10) от 13:30 часа на стадион „Българска армия”, където ще има брифинг на г-н Георги Илиев и г-н Стойчо Младенов.
интересно ми е кво ще каже майкъла, обикновенно не говори празни приказки и не си спестява нищо към никой.
хубавото от идването му е че стойчо застава зад него и беше казал че с удоволствие ще работят заедно. досега такъв филм май не бяхме гледали... радвам се че става точно преди мача със вечно самите срещу всички
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
ОМГ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=alGl1S4En04[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=alGl1S4En04[/youtube]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
http://football.sportal.bg/news.php?news=390018
АХХАХААХААХААХАХАХАХХА, Е НЕ, ТОВА Е ВЪРХЪТ НА СЛАДОЛЕДА. ЦСКА-то това, ЦСКА-то онова, ама в тоя списък само нас ни няма от големите отбори. Къде са сега сините братовчедки?
АХХАХААХААХААХАХАХАХХА, Е НЕ, ТОВА Е ВЪРХЪТ НА СЛАДОЛЕДА. ЦСКА-то това, ЦСКА-то онова, ама в тоя списък само нас ни няма от големите отбори. Къде са сега сините братовчедки?
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
[center][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/550364_481155345251385_374774052_n.jpg[/wrapimg][/center]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Футболистът с шокиращи признания за делата в "червения" клуб
Много голям любимец на сектор "Г", неотдавна играл в ЦСКА, направи сензационни разкрития в ексклузивно интервю за Livesport.bg!!!
"Нарочно загубихме титлата, убеден съм в това", казва човекът, чието име ще разкрием утре.
Въпросният играч говори за състоянието на българския футбол от доста време насам, както и по други интересни теми, които рядко се засягат във футболната общественост. Цялото интервю може да прочетете утре в Livesport.bg.
Казаното в него е изключително любопитно и интересно...
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !