Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Djack_84 » 26 юли 2013 14:10

Нека всеки от другите отбори да има 3 победи в групите на лига европа и после 3 години да отпада и ще е супер.Вие чорбарите колко победи имате общо от групи на лига европа - събира ли се 1 :) :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 юли 2013 14:16

Djack_84 написа:Нека всеки от другите отбори да има 3 победи в групите на лига европа и после 3 години да отпада и ще е супер.Вие чорбарите колко победи имате общо от групи на лига европа - събира ли се 1 :) :)

Ти си, като латерна, която върти една и съща мелодия. Не се учудвам, повечето от вас дори не могат да осмислят какво точно им се говори. Аз ти изнасям факти, ти пак ми бръщолевиш за "уникалните" ви постижения в Европа. Ей Богу!
В групите на ЛЕ имате участия, колкото и ЦСКА. Да, в едно от тях постигнахте 3 победи, а ЦСКА една. И след това 3 поредни години отпадахте на кота НУЛА.
Както виждаш написах, че националният коефициент зависи от всички отбори, ти започна да ми развиваш теории как само Левски носел точки на България, дори сборът на останалите отбори не можел да направи толкова, колкото е спечелил Левски. Е не са ли това пълни глупости?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 26 юли 2013 14:26

Аз да питам ЦСКА как има по-висок коефициент при положение, че не игра тази година, а предните години има само три равенства, докато ние имаме 2 победа + 1 хикс от тая година?
Само Левски!

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 26 юли 2013 14:31

Как да имаме само 3 победи,ето,че ти не си запознат с фактите.През 2005/2006 влизаме и излизаме от групите,игрем 1/4 финал,след това имаме пак участие 2008 - една победа нада Лацио,после с Ясен Петров 2010 са въпросните 3 победи и един нелеп автогол ни лиши от второ преминаване на групите.Нека да погледнем 4 мача 2005/2006 - 2 победи,6мача - 1 победа 2008,6 мача - 3 победи 2010.Вие 2 пъти влизате в групите и 2-та пъти сте последни 48-ми от всики отбори.нали искаш факти - ето ти ги.За 14-те мача с 1/4 финала няма смисъл да говорим.Хайде запознаий се първо с ФАКТИТЕ,след като толкова много се опираш на тях.Да,като латерна съм защото има какво да посоча като постижения,а ти нямаш насреща.

И нека ти обобщя за периода 2004 - 2014,т.е. последните две 5-годишни периода за които се определя коефициент(защото се съмнявам да си гледал футбол преди това)Та,за този период:

Левски - участия,в групи на лига Европа - 3 пъти, 18 мача 6победи,0 равни,6 загуби
Левски - 1/4 финал за лига европа
Левски - 2 участия на пролет в евротурнирите
Левски - 1 участие групи на ШЛ
Цска - 2 участия в групите на лига Европа,само една победа,никога не сте се класирали на пролет в европа
Литекс - едно уастие в групите,4 мача 2 победи,2 загуби - класират се на 1/16 финал на пролет и отпадат

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 юли 2013 14:31

siniq_fen написа:Аз да питам ЦСКА как има по-висок коефициент при положение, че не игра тази година, а предните години има само три равенства, докато ние имаме 2 победа + 1 хикс от тая година?

Клубните коефициенти не се определят от победи и загуби, когато се говори за предварителни кръгове.
Дават се точки за преминат кръг, без значение дали си го преминал с 2 равенства или 2 победи. Преди 2 години ние играхме в плйеофа за влизане в групите на ЛЕ със Стяуа, а вие отпаднахте в третия кръг от Търнава. От там идва разликата.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 26 юли 2013 14:34

Човека е прав и ние трябва да си погледнем паничката, а не да се караме кой е по-зле. Реално от последните 3 години имаме нищожен коефициент. Скоро може да нямаме 4 отбора в Европа, а 3. Ще трябва да започваме в най-добрият случай от втори кръг, къде вероятно няма да сме от поставентие отбори. Положението е много лошо и тепърва ще страдат всичките ни отбори, които спечелят евроучастие.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 юли 2013 14:39

Djack_84 написа:Как да имаме само 3 победи,ето,че ти не си запознат с фактите.През 2005/2006 влизаме и излизаме от групите,игрем 1/4 финал,след това имаме пак участие 2008 - една победа нада Лацио,после с Ясен Петров 2010 са въпросните 3 победи и един нелеп автогол ни лиши от второ преминаване на групите.Нека да погледнем 4 мача 2005/2006 - 2 победи,6мача - 1 победа 2008,6 мача - 3 победи 2010.Вие 2 пъти влизате в групите и 2-та пъти сте последни 48-ми от всики отбори.нали искаш факти - ето ти ги.За 14-те мача с 1/4 финала няма смисъл да говорим.Хайде запознаий се първо с ФАКТИТЕ,след като толкова много се опираш на тях.Да,като латерна съм защото има какво да посоча като постижения,а ти нямаш насреща.

И нека ти обобщя за периода 2004 - 2014,т.е. последните две 5-годишни периода за които се определя коефициент(защото се съмнявам да си гледал футбол преди това)Та,за този период:

Левски - участия,в групи на лига Европа - 3 пъти, 18 мача 6победи,0 равни,6 загуби
Цска - 2 участия в групите на лига Европа,само една победа,никога не сте се класирали на пролет в европа
Литекс - едно уастие в групите,4 мача 2 победи,2 загуби - класират се на 1/16 финал на пролет и отпадат

Момче, пак ти казвам. Не си наясно изобщо какво пишеш. През 2005/2006 турнирът се провеждаше по съвсем различна схема и се водеше Купа на УЕФА, а не ЛЕ! Въпреки, че в онези групи ние също имаме една победа над Викинг, която ти си пропуснал. Това няма значение.
Както виждаш написал съм ти 3-те победи в ЛЕ преди 4 сезона. Изтървал съм само тази срещу Лацио преди 5 сезона. Нали говорим за последните 5 години, защо ми връщаш лентата преди 10? Ако искаш да върнем преди 30 да видим тогава какви ще са цифрите?

ЦСКА има 2 участие в групите на ЛЕ и едно в групите на Купата на УЕФА. Точно колкото и Левски. Абсолютно не е вярно, че всеки път сме били на последното място. Това се случи само веднъж, когато имахме само един хикс срещу Фулъм. Вие за малко ни изпреварихте тогава с великата победа в последния кръг срещу Лацио (иначе отивахте на 0 точки от 6 мача).
Ето това са ти фактите, ама истинските, а не тези, които сънуваш.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 26 юли 2013 14:39

Rivaldo10 написа:Човека е прав и ние трябва да си погледнем паничката, а не да се караме кой е по-зле. Реално от последните 3 години имаме нищожен коефициент. Скоро може да нямаме 4 отбора в Европа, а 3. Ще трябва да започваме в най-добрият случай от втори кръг, къде вероятно няма да сме от поставентие отбори. Положението е много лошо и тепърва ще страдат всичките ни отбори, които спечелят евроучастие.

Ами приятел ето ти паничката.Я си представи ако всеки наш учаастник имаше подобни постижения,че дори и по-хубави(пожелавам го на всеки)Представи си тогва каква ще е ситуацията.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 юли 2013 14:40

Rivaldo10 написа:Човека е прав и ние трябва да си погледнем паничката, а не да се караме кой е по-зле. Реално от последните 3 години имаме нищожен коефициент. Скоро може да нямаме 4 отбора в Европа, а 3. Ще трябва да започваме в най-добрият случай от втори кръг, къде вероятно няма да сме от поставентие отбори. Положението е много лошо и тепърва ще страдат всичките ни отбори, които спечелят евроучастие.

А бе едва ли скоро ще останем само 3 представителя. Като гледам какви страни имат по 4 отбора, а всъщност са доста назад от нас като национален коефициент... Та те Андора, Малта и Люксембург имат по 3 :shock:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 26 юли 2013 14:41

mistreated написа:
siniq_fen написа:Аз да питам ЦСКА как има по-висок коефициент при положение, че не игра тази година, а предните години има само три равенства, докато ние имаме 2 победа + 1 хикс от тая година?

Клубните коефициенти не се определят от победи и загуби, когато се говори за предварителни кръгове.
Дават се точки за преминат кръг, без значение дали си го преминал с 2 равенства или 2 победи. Преди 2 години ние играхме в плйеофа за влизане в групите на ЛЕ със Стяуа, а вие отпаднахте в третия кръг от Търнава. От там идва разликата.

А не се ли взима предвид, че вие започнахте в четвърти кръг директно, без да елиминирате никого?
Само Левски!

Върни се в “Левски”