ugly bug написа:Аз не разбрах , тези които са напуснали отбора , получили ли са си заплатите или ще ги предявят при леля Доре?
Само аванс, за сега.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ugly bug написа:Аз не разбрах , тези които са напуснали отбора , получили ли са си заплатите или ще ги предявят при леля Доре?
анто маина написа::|Old_death написа:анто маина написа:Най-смешно е ,отбора на народа ,като кажат
Прави са. Целият народ ги издържа чрез държавни помощи.
И баба Гичка
damyanov1963 написа:ugly bug написа:Аз не разбрах , тези които са напуснали отбора , получили ли са си заплатите или ще ги предявят при леля Доре?
Само аванс, за сега.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:damyanov1963 написа:ugly bug написа:Аз не разбрах , тези които са напуснали отбора , получили ли са си заплатите или ще ги предявят при леля Доре?
Само аванс, за сега.
Какъв аванс бе бай Дамяне?
Те 6 месеца не са виждали банкноти!
ugly bug написа:Ако няма какво да се прави с палмите ето идея за озеленяване...:
Горанов знае как..!
![]()
[offtopic][/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Red_Neck написа:В събота от 14:00 ч , на базата „Гнездо на орли“, феновете на разградчани ще могат да се срещнат и разговарят с треньора на Лудогорец Валдас Дамраускас, техническия директор Козмин Моци и футболисти от отбора.
Веднага след срещата, от 15:00 часа ще започнат полуфиналите и финалите на турнира.
Добър тайминг за среща с "феновете" на Делиормана.![]()
В 13:00 запладняват овцете, половин час личен тоалет (според възможности и разбирания, ... може и едно бързо биде да ударят някои) 14:00 до 15:00 кремвирши с лютеница на корем и бегом обратно към овцете
TristaNNN написа:ugly bug написа:Ако няма какво да се прави с палмите ето идея за озеленяване...:
Горанов знае как..!
![]()
[offtopic][/offtopic]
Вижте го тоя какви педалски сайтове посещава - с голи мъже, ама явно е дотолкова извратен, че гледа как другите педали си завират иглолистни дръвчета в ректума.
damyanov1963 написа:TristaNNN написа:ugly bug написа:Ако няма какво да се прави с палмите ето идея за озеленяване...:
Горанов знае как..!
![]()
[offtopic][/offtopic]
Вижте го тоя какви педалски сайтове посещава - с голи мъже, ама явно е дотолкова извратен, че гледа как другите педали си завират иглолистни дръвчета в ректума.
Е защо му разваляш страстта на човека
1914.1902 написа:ugly bug написа:Аз не разбрах , тези които са напуснали отбора , получили ли са си заплатите или ще ги предявят при леля Доре?
Всеки е получил заплатите си, ако някой иска да ми пише на ЛС, за да му пратя фактурите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 92 госта