Ние няма да играем много мачове през този сезон, а пък и отпаднахме вече от едната купа.
Реално имаме по един мач седмично. В тази връзка, конкуренция ще ни е нужна за другата година.
Трябва да спрат вече тези нелепи контузии на основни футболисти.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
smoothc написа:Като алтернативна модификация на това 3-5-2,страшно бих искал да видя следната формация:
[wrapimg=]http://this11.com/play/abHw5DYabi.png[/wrapimg]
Това е доста интересно !

Харесва ли ти,Вальо? Как мислиш,кои футболисти са най-подходящи за тази формация?
С тази схема ми се върти в главата това, ти това ли имаше в предвид или.. ?
------------РВП--------------------
--Рууни----------Ди мария------
-----------Мата-------------------
Шоу------------------Валенсия/Рафа
--------Видал/Ерера------------
Рохо-----Смолинг----Джоунс--
-------------ДДХ------------------

------------РВП--------------------
--Рууни----------Ди мария------
-----------Мата-------------------
Шоу------------------Валенсия/Рафа
--------Видал/Ерера------------
Рохо-----Смолинг----Джоунс--
-------------ДДХ------------------
[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/BwI9OAtIQAAmc4D.jpg[/wrapimg]
Watch this space

Watch this space

smoothc написа:Харесва ли ти,Вальо? Как мислиш,кои футболисти са най-подходящи за тази формация?
Мнението ми за тази схема, е че е нещо много оригинално, което не е срещано досега и може да има изключително много плюсове !
За тази схема ни трябва много стабилен и здрав физически футболист, който да играе ролята на дефанзивен полузащитник. Трябва да има изключително добра физическа подготовка и да не е лишен от футболни качества, а и да мисли правилно и доста бързо. Видал би се справил, но за компромисната версия в лицето на Карвальо не съм сигурен. Евентуално крилата(т.е халф-бековете) ни да са Шоу и Янузай, които да бъдат обаче подпомагани и подсигурявани от крайните ЦЗ(в случая например Рохо и Джоунс), а Видал да влиза в ролята на втори ЦЗ, до Евънс(например), когато се защитаваме, като не изключвам ролята тук на Рохо и Джоунс като ЦЗ. Тази схема трябва да съсредоточава играта в центъра на терена с много пространства, пасове, идеи и мислене. Евентуално човека в центъра(пред Видал) трябва да е Ерера, който да търси празните пространства създавани от Перси/Рууни/Ди Мария и Мата, но това са три позиции, а играчите, които изброих са 4, т.е ЛвГ трябва да подбира много внимателно според противника кой да остави резерва ! Много иновативна схема, която има своите плюсове, но също така и недостатъци. В центъра ако не сме достатъчно компактни може буквално да ни изядат заради по-дефанзивните функции на евентуално новият играч( Видал, Карвальо). Може наистина да се окаже успешна, много хубава идея Алекс, но тази схема може да се наложи само ако вземем нов играч, който може да тича, да мисли и да има нужната техника. Без ново попълнение за тази позиция, схемата не би била удачна, просто нямаме такъв играч !

Тази схема е самоубийствена. В средата ще ни смачкат като мухи. 

А-а, не
За "диамант" ви трябва Яя Туре-тип дефанзивен полузащитник. Ще ме извинявате, ама Ерера е с леко гърчава физика и сам отзад ще го пребият
4-2-3-1 за мен е оптималната за Юнайтед
В Англия играта с 4-ма отзад е класика и който я наруши, става лошо 

Леевски, оле

- t0bl3ro_bg
Истината за 3-5-2 е че изисква играчи,които ние нямаме в наличност и няма как да се изпълняват функциите,които тя налага и тези на ЛВГ също.
Тежката истина пък е, че тази схема във ВЛ много трудно ще пробие. Това не е първенство като другите просто.
Сигурен съм,че до 3-4 месеца няма да сме с нея, защото просто няма нужните изпълнители.
Тежката истина пък е, че тази схема във ВЛ много трудно ще пробие. Това не е първенство като другите просто.
Сигурен съм,че до 3-4 месеца няма да сме с нея, защото просто няма нужните изпълнители.
boabbb написа:А-а, неЗа "диамант" ви трябва Яя Туре-тип дефанзивен полузащитник. Ще ме извинявате, ама Ерера е с леко гърчава физика и сам отзад ще го пребият
![]()
4-2-3-1 за мен е оптималната за Юнайтед
В Англия играта с 4-ма отзад е класика и който я наруши, става лошо
Само че Яя Туре не е дефанзивен полузащитник.

Иначе съм съгласен за 4-2-3-1.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.