LoveAndPeace написа:Mitata написа:LoveAndPeace написа:Не , не сте за Уефа ЦСКА. За Уефа сте НАСЛЕДНИКА на ЦСКА. Друг въпрос е вие (вашето ръководство) какво твърди пред Уефа и дали е съгласно с мнението на Уефа ?
Наследник за мен означава "една кръв", т.е. 100% ЦСКА.
ЦСКА за разлика от вас е до голяма степен на самоиздръжка - милиони са приходите от участие в ЕКТ и от продажби на футболисти. Отделно от това има приходи от спонсори, които не са спуснати от властта. При вас само разходи. Добре, че миналата година феновете поне успяхте да съберете известна сума.
Отборите на Гришата винаги са били стабилни , така че това не е новина.
Забавно е да се чете , как властта е проникнала навсякъде и държи всичко , НО не и в ЦСКА
Инджов не печели държавни поръчки , Гришата не е целунат по челото от правосъдната система + пак една държавна поръчка......
Относно едната кръв ......... вие сте осиновено дете. Осиновеното дете наследява родителите си , но дали са една кръв ?!
П.С. Не спомена нищо за вашето мнение за тяхното (на Уефа) мнение

съгласни ли сте с тях или ооооообжалвате
Не е ясно дали Инджов финансира ЦСКА, говореше се, че неговата роля е при модернизацията на базата в Панчарево. Дори и да дава по нещо, това е незначителна част от общата сума, необходима за издръжката на клуба. Ганчев според мен все по-рядко вади пари от джоба си за червените, а когато го направи, записва сумата като вътрешен дълг. Разбира се ролята му е значителна, защото често се налага спешно да се запълват дупки.
Четох изявленията на единия от адвокатите на ЦСКА. Същият спомена, че никога не е пледирал клубът на Армията да е Литекс, т.е. че не е ЦСКА. Ако го е правил, разбира се, че не съм съгласен с подобна позиция.