TodorT написа:Ами нищо изненадващо! Във всяка агитка има наркомани, всички крият наркотиците. Просто вчера на прицела са били левскарите. Утре ще са ЦСКА и т.н. Въпрос на късмет. ЗА никога не е тайна това! Не знам защо трябва да се правят сензации, да се заяждат пак сини и червени, че видиш ли само при едните има такива работи.....Пълни глупости! Страшното е, че такива неща се правят във фенклуба!!!
Тоше, сорка, ама винаги е левски.. Не съм чула в наши фен клубове за такива неща
 А тея фенклубове и зали се държат от запада, хората, които са задържани са от запад, известни при това.. Така, че не знам защо някои ги прикриват. Естествено всичко ше се размине както всеки път и ше натопят някой от малките. Ако всичко си беше наред, нямаше през 3 месеца да се четат такива неща и никой все още да не е осъден..
 А тея фенклубове и зали се държат от запада, хората, които са задържани са от запад, известни при това.. Така, че не знам защо някои ги прикриват. Естествено всичко ше се размине както всеки път и ше натопят някой от малките. Ако всичко си беше наред, нямаше през 3 месеца да се четат такива неща и никой все още да не е осъден..