damyanov1963 написа:Ozzimozzi написа:damyanov1963 написа:Cheradonna написа:damyanov1963 написа:Cheradonna написа: не бре дамянка,бързо си показахте комплексарщината и простотията подуенска и те така,ние сме по интелигентните и по красивите,за да ви търпим идиотизмите.
При вас нормалното не вирее,като почнеш от собственика ви и стигнем до феновете,за футболистите пък да не говорим една камара читави футболисти развалихте във вашата отровна среда!
Айде, айде, нали чета ваще коментари, и критиките към тебе, след прословутия ти призив, много бързо обърна табелата
Е точно сега му е времето да докажеш, че си по-интелигентен и не си злобен и комплексиран.
Ако искаш де.
Време ти да спреш това пиене бре,критиките са хубаво нещо,особенно ако са градивни,ние с годините сме показали колко нива сме над вас,за комплекси точно левскар да говори пък ако не бе жалко щеше да е смешно.
И онзи ми коментар показва колко съм прав,върни се и прочети писаниците на твойте сини дружки...Заключването на тая тема когато не сте на кеф,когато не ви изнася,когато Левски е зле или пък се случат хубави неща в ЦСКА са една малка част от доказателствата за вашите комплекси и дребни душички...Айде да сте някакви хлапета да ви простим ама то уж умни хора на възраст.....Някога кога ЦСКА бе в подобно положение оревахте света за дължимите пари,всички бяхте специалисти по право,по финанси,по фалити,по футболните закони,а сега дума не обелвате за тея неща,защо ли,лицемери такива?Нещо за пенсията на баба ти Гицка и дядо ти Пешо имаш ли да кажеш? А за всички неща,които можеше да се направи с тея ваши дългове към държавата,към енерко,към ВИК имаш ли да кажеш нещо?
Или пак ще си прехвърлите дълговете на външна фирма,както направихте наскоро?
А на вас ви е време да спрете с чикиите.
Дамянов, ще ти цитирам едим мой мъдър познат - "За чикии се иска уй!". Та който няма уй не може да прави чикии! Наздраве!
Твоя Интимен мъдър приятел, бая уйове ти е раздавал, щом толкова те е впечатлил
Ами аз съм склонен да му вярвам, защото ако имаш п..ка, няма как да правиш чикии! BTW ти чикии правиш ли?