Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот Ozzimozzi » 01 юли 2021 10:55

damyanov1963 написа:
k_oleto написа:
Cheradonna написа:Значи,бъзиците са си базици,но нека не падаме на нивото на ония,нека не им се подиграваме,както те правеха с нас,когато имахме подобни главоболия,защото това което се случва при тях не е никак приятно.Какви ли не глупости изговориха преди години по наш адрес,а сега се оказва,че те са дори по зле!Смятам,че сме по интелигентната част от публиката.

Не се приема!
Заради ужасната синя злоба и жлъч - чакам и сакам да им се случи същото. Мен ме счупиха от подигравки 2г. + и сега аванта не давам.

Чакам:
1. Взимане на лиценза
2. Наказание от УЕФА/ФиФА/Фуфа със забрана за картотекиране на професионални състезатели и забрана за участие в Европа (като при нас)
3. Множество дела (имам предвид) - всеки ден, някой да писка за пари (от интервюто на Стоянович, разбрах, че и на него висят пари) - точно като при нас
4. Сега започва сезон 2021-2022 - пожелавам за спортно-техническа част дума да няма! Точно като при нас! Аз бях забравил по едно време за футбол да пиша...
5. Яко бъзик от всички..........това желая + знак диез.., щото тирето си е наше!

Та.........като се сбъднат тези неща, ще им простя!

Прав си. Всичко се връща рано или късно, дори и това да риташ някой паднал, защото светът е един вечен
кръговрат :idea:

Хубаво е, че се сещаш след 6 години, но още не сте паднали. Имай малко търпение! ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 01 юли 2021 10:58

damyanov1963 написа:
k_oleto написа:
Cheradonna написа:Значи,бъзиците са си базици,но нека не падаме на нивото на ония,нека не им се подиграваме,както те правеха с нас,когато имахме подобни главоболия,защото това което се случва при тях не е никак приятно.Какви ли не глупости изговориха преди години по наш адрес,а сега се оказва,че те са дори по зле!Смятам,че сме по интелигентната част от публиката.

Не се приема!
Заради ужасната синя злоба и жлъч - чакам и сакам да им се случи същото. Мен ме счупиха от подигравки 2г. + и сега аванта не давам.

Чакам:
1. Взимане на лиценза
2. Наказание от УЕФА/ФиФА/Фуфа със забрана за картотекиране на професионални състезатели и забрана за участие в Европа (като при нас)
3. Множество дела (имам предвид) - всеки ден, някой да писка за пари (от интервюто на Стоянович, разбрах, че и на него висят пари) - точно като при нас
4. Сега започва сезон 2021-2022 - пожелавам за спортно-техническа част дума да няма! Точно като при нас! Аз бях забравил по едно време за футбол да пиша...
5. Яко бъзик от всички..........това желая + знак диез.., щото тирето си е наше!

Та.........като се сбъднат тези неща, ще им простя!

Прав си. Всичко се връща рано или късно, дори и това да риташ някой паднал, защото светът е един вечен
кръговрат :idea:

именно! Точно падналия риташе до скоро, но кръговрата го настигна и сега е негов ред.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 01 юли 2021 11:00

Сещате ли се подуенци колко силно си мечтаят някой шиши да ги спаси от фалит и да не можем им затворим устите :mrgreen:
Нищо че срамът с джиросването, диксъни, благовци ще се помни вечно, поне мечтаят да отърват кожата :lol:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 юли 2021 11:05

шивача написа:Сещате ли се подуенци колко силно си мечтаят някой шиши да ги спаси от фалит и да не можем им затворим устите :mrgreen:
Нищо че срамът с джиросването, диксъни, благовци ще се помни вечно, поне мечтаят да отърват кожата :lol:

Те морално са фалирали отдавна и в момента са се хванали са ЕИК-а на Лавчис като удавник за сламка, защото само това им остана, като са готови да приемат и поемат всичко, което би отложило дори и с малко неизбежното. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 01 юли 2021 11:09

Ни съ ибавайти ! ЕИК-а на Лафчис е свещен за всеки динамовски милиционер . 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 юли 2021 11:10

Ozzimozzi написа:
шивача написа:Сещате ли се подуенци колко силно си мечтаят някой шиши да ги спаси от фалит и да не можем им затворим устите :mrgreen:

Те морално са фалирали отдавна и в момента са се хванали са ЕИК-а на Лавчис като удавник за сламка, защото само това им остана, като са готови да приемат и поемат всичко, което би отложило дори и с малко неизбежното. ;)

Чорбар да говори за морален фалит, след като е припознал друг отбор :roll:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 01 юли 2021 11:11

Друг играч в хазартни бизнес подава ръка на Герена!
Изображение
8-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 01 юли 2021 11:13

Ozzimozzi написа:

Ей на това се казва : преформатиране :mrgreen:
Ще преформатират клуба, като който има да взима парици ще пие една студена софийска водица :mrgreen:
Естествено, това няма да е нов отбор и те ще продължат съществуването си, .....за трети път :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 01 юли 2021 11:14

ugly bug написа:Друг играч в хазартни бизнес подава ръка на Герена!
Изображение
8-)

нерде топчето :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 01 юли 2021 11:16

След евроидиотите и джиросаните клошари на цола драгойчева, сега изскочиха с нов прякор-ПРЕФОРМАТИРАНИТЕ
Както писах и вчера и държа да имам авторски права над новия им прякор, с ваша помощ ще го нааложим във футболния фолклор :mrgreen:
Няма да е лошо и нашето ръководство да го изпише на таблото в следващия мач:
ЦСКА : Преформатираните

Върни се в “Левски”