Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

THE G.A.M.E

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 окт 2011 22:56

MagicMoments написа:Игра това последното изречение на трезва глава ли си го писал :o :o

Да, залагам си главата за това твърдение ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 окт 2011 22:58

vlado1914 написа:Фифи, мифи и всички останали кълнящи и хвърлящи злоба педалчета... Гонзо е направил за Левски толкова, колкото вие няма да направите за никого през целия си живот. Дал е на Левски толкова, колкото вие не бихте дали на когото и да е, освен на себе си. Вие някога сте боготворяли Гонзо единствено и само заради головете му и никога не сте разбирали най-ценното и доброто му качество. Не очаквам и да го разберете сега, когато той е лошият герой. Не очаквам да го разберете и след време, когато Гонзо пак ще е на върха и вие пак ще се хвалите с него. А този момент ще дойде, повярвайте ;) Силата на Гонзо е толкова извън вашата природа, че няма смисъл да ви бъде обяснявана. Всичко добро ;)

Ти не си фен на Левски, а на личноста "Гонзо" !
Хайде върви да му спретнеш един фен клуб и не ни занимавай с глупости ...
Може да му подхвърлиш и идеята да си направи собствен отбор ... Та да отърве Левски от присъствието си възможно най скоро :!:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 окт 2011 23:04

daniel875 написа:Арс направи днес уникална простотия в стил Пато. Подадоха му топката до самия вратар и започна да го заобикаля, че накрая опропасти всичко.

Щото,пък,Йовов хич не направи простотия в стил...Йовов!Вместо да подаде топката на Тасевски(сам във вратарското поле),взе да ми се "къдри" по аутлинията! :evil:
Отдавна съм казал:Йовов е свършил за футбола!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 окт 2011 00:07

vlado1914 написа:Фифи, мифи и всички останали кълнящи и хвърлящи злоба педалчета... Гонзо е направил за Левски толкова, колкото вие няма да направите за никого през целия си живот. Дал е на Левски толкова, колкото вие не бихте дали на когото и да е, освен на себе си. Вие някога сте боготворяли Гонзо единствено и само заради головете му и никога не сте разбирали най-ценното и доброто му качество. Не очаквам и да го разберете сега, когато той е лошият герой. Не очаквам да го разберете и след време, когато Гонзо пак ще е на върха и вие пак ще се хвалите с него. А този момент ще дойде, повярвайте ;) Силата на Гонзо е толкова извън вашата природа, че няма смисъл да ви бъде обяснявана. Всичко добро ;)

оооооооооо гугутчо сладък,ти ли си.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 окт 2011 00:10

фифи перото написа:ИЗВЪНРЕДНО!

гонзо казал на батков какво МИСЛИ :lol:

''мисли'' и ''Гонзо'' в едно изречение,едва ли е възможно

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 окт 2011 00:12

milen.hristov написа:

оооооооооо гугутчо сладък,ти ли си,много ли се забавлявахте с мургавите братя в пандиза

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 окт 2011 10:34

THE G.A.M.E написа:
vlado1914 написа:Ти не си фен на Левски, а на личноста "Гонзо" !
Хайде върви да му спретнеш един фен клуб и не ни занимавай с глупости ...
Може да му подхвърлиш и идеята да си направи собствен отбор ... Та да отърве Левски от присъствието си възможно най скоро :!:

И аз съм фен на спортиста "Гонзо" и това, което направи като треньор не засенчва по никакъв начин, поне за мен, това, което е направил на терена.

Има обаче неща, които не мога да не отбележа:
Първо, егото му и ината му. Не може да се "синя деветка" и да си мекотело. Един пример: поведението на Арш пред М'Боли. Гонзо нямаше въобще да се чуди, а щеше с все сила да я набуха. Каквото стане, работата е да пробва. Нямаше пряка възможност за пас към негов съотборник, който да се намира на изгодна позиция и да му подаде. Той трябваше или да стреля... или да стреля. Плюс това като ти се хвърли вратаря с главата напред, някои се плашат, други - не. Това да се възприема и в преносен смисъл! ... само че... какво става, ако отбора разчита на теб, а вратаря вземе, че те контузи... Това също в преносен смисъл може да се чете... Дълго време синият клуб и отбора разчиташе на Гонзо - да бележи, да води отбора към победа, към изход от поредната криза.
Тези от вас, които твърдят, че не сме били в такава криза са някакви геймъри, които не пускат от ръце Плейстейшъна и си правят някакви измислени светове. Или просто анализаторските им способности не достигат.
Нали знаете, че това, че бием на терена не е белег, че всичко е ок в клуба? Или победа на отбора е знак за състоянието на клуба?
Ние играч като Гонзо не намерихме. Домо беше плах и съвсем не приличаше на Гонзо. Но това да не намерим новия Гонзо са виновни двама човека - Наско и Батков. Донякъде вина има и Мъри.
На клуба му трябват гонзовци в управлението, не толкова на терена. Хора, които ще работят със сърце и душа и ще имат достатъчно топки да вземат решения, които ще отстояват докрай! Независимо от резултата/

Второ - решенията на Иванов начело на "Левски" (директор и треньор).
Дарко за мен е най-класният играч на "Левски" и най-класният чужденец в А' група. Казвам, за мен... Друг, друго може да мисли. Гонзо обаче има конфликт с Дарко. Убеден съм! Ето пак неговият инат и егоцентризъм. Един вид... "Аз! взех това решение, и аз! смятам, че това е правилно!" Да де, ма всеки път когато изкара Дарко, отборът губи всяка... и малката идея в организиране на атаките. Тасевски е гениален футболист... поне за нашите ширини. Сравнявам го като поведение на терена, поглед на играта, обработване на топката и пас само с един футболист - Рикелме.
Та Гонзо не може да не вижда, че решението му да вади Дарко от терена е форма на идиотизъм.
Други решения обаче на Гонзо за мен са изключително добри. Като тези за мароканските скакалци. Рабех бе защитник, какъвто не знам бе ли стъпвал у нас. Но бяха ли го задържали, обстановката щеше да се взриви на Герена. Един вид - на него му давате най-много кинти, на него му давате да пие, да закъснява за тренировки, а за нас... Нали?
Да, оттогава са проблемите в защита, но това не е заради Гонзо. Липсата на качествени защитници. Защото ТодорА извади едни яки кинти за Рабех на времето и за Бензукан.
Веднъж му направиха компромис, два пъти, ма то ... Айде, няма нужда! Насила хубост не става!
Тактичската немощ причинена от късата скамейка и неопитността на Иванов като тактик.
Късата скамейка, неизползване на момчета от школата, проблема с Дарко са нещата, които изядоха главата на Гонзо - грешните решения и егоцентричността му.
Това, че 10-ина!!! години всички разчитаха на Гонзо да носи отбора на гръб го обърка според мен.
Той бе хвърлен в устите на лъвовете от един ненормалник с мустак. Айде един опит.,
Представете си, че Георги Иванов никога не е бил футболист на "Левски".
Такаааа... Я да видим откога е кризата?
Както и да е. Съжалявам за това, което се случи с Иванов. Той бе използван умело от един провалил се бизнесмен и адвокат със съмнителни връзки, узорпирал властта в любимият ми клуб.
Има едни късоумни хора дето виждат Гонзо като виновник за всичко. Аз знам защо е това. ;)
Нали? И аз и вие знаем защо мразите Гонзо?
Че не става за тренер иначе Иванов. Еми, поне на този етап. Не става.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 окт 2011 10:41

Кризата в "Левски" е от 1995. Оттогава за мен "Левски" няма нормално функциониращ отбор. Отбор, който да мачка непрекъснато деветдесет минути. Генералът е последният голям, водил отбора ни. Факт!
А Гонзо е един измислен футболист, който само блъскаше с лакти съперниците, вкарваше случайни голове с крак и добри такива с глава. Живи и здрави!
Монзо никога повече не трябва да се връща в "Левски"!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 29 окт 2011 10:44

Стига сте философствали и плюели на гърба на легендарната 9-ка! Рано или късно отбора ще тръгне нагоре. В случая гладиатора гледа в перспектива и спечелването на войната, а не на малките битки. Пътя по който вървим е правилния и левскарския дух и смелото сърце на Гонзо ще ни доведе до светли бъднини, а колкото до Г-н Батков смятам че това е точния човек, ШЛ единствено с него е реалност !!!
Изображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 29 окт 2011 10:53

daniel875 написа:
gri6ata1914 написа:Откакто съм фен на "Левски" (на 23 съм, т.е. от 15 години вече) НИКОГА не си спомням да сме падали в два поредни мача от чорбата...Гонзо добави още един антирекорд...Поне от тях падахме супер рядко в каквато и форма да сме били...Това вече не се търпи...Станахме за смях на всички. Бях във "В" сектор и не знам какво трябва да се случи, че тия от "Б" да решата да освиркат отбора и да поискат оставки, за да разберат футболисти и ръководители, че меко казано не сме доволни от тях...А те след всяка загуба (разбирайте през мач) си им пляскат, пеят и поздравяват...Е, доволни ли сме от този "Левски"...Така ли ще я караме??? Паднем, бием, няма значение...Подкрепа, подкрепа, ама всяко нещо си има край...Покрай мен повечето хора май вече и не се ядосват, примирени са...не знам да има по-страшно нещо от примирението...Нашият любим клуб върви стремглаво надолу и нищо не се прави по въпроса

Малко помниш, от есента на 1996 до пролетта на 1997 със служебната загуба имаме общо три поредни загуби - 0:3 служебна за Лигата, 0:2 с онзи смешник Гергинов, когато не ни даде чиста дузпа, а после им подари на тях две даже, и финала за купата, когато направихме много силен мач, но с три удара ни вкараха три гола - 1:3.
Това, което сега им се случва срещу нас, ще им е за много време напред. Скоро важни хора ще се върнат в тима!

Имаха и две поредни когато ни биха в един мач без значение с 1-0 на армията в плейофите а ние вече бяхме станали шампиони и взели купата с победа на тях!!!И есента ни биха с 3-0 на техният стадион тогава също имаха две поредни победи,но първата беше за здраве а нашите не си дадоха зор тогава и грам и играха на 10% от това дето играеха тогава.Все пак тогава завършихме на 18 точки преди тях,при факта, че преди плейофа се делиха точките на две!!! :)

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Върни се в “Левски”