Титулярен състав за Уелс ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Избраниците на Матеус за Уелс

Мнениеот PFC Litex » 01 окт 2010 14:42

Няма как да промени целият отбор изведнъж, а и това е грешно.
Сега ще види тези, след това ще имаме приятелски мач със Саудитска арабия, а на 17 ноември Сирия ни е пратила показа за контрола, така че в тях ще извика и други.
Пеев и Янков титулярно място повече няма видят, а и това може да се окажат последните им повиквателни за националния отбор.
Изображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 01 окт 2010 14:44

Jorkorazporko написа:Супер отбор е извикал с изключение на Пеев, Янков и Зетя! На тяхно място можеше да вземе Дани Младенов, Христо Златински и Орлин Старокин! Може да вика и момчета като Георги Миланов и Георги Терзиев, поне да трупат опит и самочувствие, защото в младежкия положението е трагедия!

В момента в отбора има двама стабилни футболисти Стилян Петров и Георги Пеев. Недоразумение като Златински в националния :lol: :lol: :lol:
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 окт 2010 14:46

И кое му е суперското да вика тия дупки Виданов и Веско Минев , или Хичо и Янков ?? Иначе и аз приветствам , че е повикал момчета като Пейков,Занев, Бодуров , Димов и Генков , но за Божинов и Иван Стоянов прави грешка според мен ;)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 01 окт 2010 14:48, променено общо 1 път.
Изображение

SINFENN
Контакти:

Мнениеот SINFENN » 01 окт 2010 14:47

Viktor4o_Rs написа:И кое му е суперското да вика тия дупки Виданов и Веско Минев , или Хичо и Янков ?? Иначе и аз приветствам , че е повикал момчета като Пейков,Занев, Бодуров , Димов и Генков , но за Божинов и Иван Стояноя прави грешка според мен ;)

А кой да викне? Божов и Иванов ли :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 окт 2010 14:48

Viktor4o_Rs написа:И кое му е суперското да вика тия дупки Виданов и Веско Минев , или Хичо и Янков ??

Тези не ги е извикал той и това го дискутирахме в началото на тази тема, след тази квалификация, тези ще са аут.
Повиканите от Матеус са новите имена които личат в отбора.
Според мен сериозно заздравихме защитата и това ще си проличи още на мача с Уелс
Изображение

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 01 окт 2010 14:50

Viktor4o_Rs написа:И кое му е суперското да вика тия дупки Виданов и Веско Минев , или Хичо и Янков ?? Иначе и аз приветствам , че е повикал момчета като Пейков,Занев, Бодуров , Димов и Генков , но за Божинов и Иван Стояноя прави грешка според мен ;)

Защо да прави грешка? Какво прави Божинов с националната фланелка - нищо.
Каква е формата на Стоянов - бори си за титулярно място в Алания.

ПП Пеев влачи Амкар на гърба си. Когато бе контузен Амкар нямаха победа и паднаха в зоната на изпадащите. Сега вече са на 90% спасени.
Почти във всеки мач за Амкар има гол или асистенция. А кой направи асистенциите за последните голове на национала - Пеев и Манолев.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 01 окт 2010 14:55

И Дани Младенов изобщо не е дорасъл за национала още. Като беше в Пирин не се сещахте да го искате в национала, ама като отиде в Левски и направи няколко посредствени мача (на фона на Дембеле и Жоазиньо) и веднага национал. Има време, дано се развие, но му е рано още :)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 окт 2010 14:59

Да кажат левскари и цесекари - смятат ли , че Веско Минев и Павел Виданов особено са за националния отбор ? Що се отнася до Божинов и Иван Стоянов , ами най-малкото са титуляри за отборите си , за разлика да речем от Янков , Хичо и Рангелов доскоро ;)
Изображение

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 01 окт 2010 15:02

Чакайте малко!Все пак от тая група ще отпаднат хора така че малко прибързвате с оценките си.Евала на Матеус,ходи до Италия и видя с очите си че Божинката за сега не став за национала,в слаба форма еи айде въззззззззз да го няма.Радващото е че има няколко нови млади перспективни играчи като това момче от Литекс-Бодуров.В предишен
мой поуст се надявах да попадне в разширения състав,мисля че е най добрия избор за десния бек."Зетко" може да му е само резерва щото и на левия Занев и Минев ми се струват по добра алтернатива.Мисля че мача с Уелс може да почнат отпред Генков и зад
него Попето,а в защита В.Илиев и Милиев.На вратата се надявам да видим Владо за сметка
на малкия Перуци все пак трябва в тея квалификаций да се даде шанс и на други момчета.
Колебая се за дясно крило като титуляр дали да не се заложи на Пеев щото струва ми се е най добра алтернатива засега(Благо се връща от контузия и не е редно да почва),от ляво
Марто е без конкуренция,единсвеното ми колебание е кой да партнира на Стилиян,понеже
Пелето не справи изобщо в предишните 2 мача досега.Но има време до мача ,треньора ще
види кой в каква форма е и дано вземе правилните решения.Уелс са преодолим отбор и
мисля няма да е проблем да ги победим.Успех Матеус и НАПРЕД ЛЪВОВЕ!!!
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 01 окт 2010 15:04

Ами приветствам промените!!! Браво на Матеус - ПОКАЗВА ЧЕ НЯМА ДА СЕ ОСЛАНЯ НА ЧУЖДО МНЕНИЕ, А НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ОЧИ.
Лошото е, че ходи да види Божинов и го отсвири, гледа ЦСКА с Порто и отсече, че там национали НЯМА...
Както е тръгнало, след още няколко мача в Европа и А група, май ще тръгне и по стадионите в Б група, че то ще се окаже, че и от А и Европа играчите не стават, :) :lol: :lol:
Иначе съм съгласен, че отбора СЕГА трябва да се гради. Това за шансовете ни - казват, че имаме, за да поддържат интереса и защото трябва да не ни пада морала. Ако са реалисти пред камерите, после как ще надъжват играчите да се хвърлят в безсмислените мачове до края на квалификациите?

Върни се в “Архив”