Лоша новина за привържениците на "сините" TV+ спечели наддав

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Лоша новина за привържениците на "сините" TV+ спечели наддав

Мнениеот tprodanov » 14 юли 2010 16:51

LaRgO написа:
tprodanov написа:Аз все още не разбирам какво е виновен Левски за проблема, или Булсатком. Аз лично, ако имах такъв проблем бих напсувал Канал 1, които са по-богати от всички останали телевизии взети заеднно, и пак не могат да си свършат работата.

Според теб кой държи тв правата ? Министерството на oбразованието ли ?

Спортфайв, а според теб?

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 14 юли 2010 16:52

mistreated написа:
Daniel Levski написа:Самият аз ще сам на стадиона, но никога няма да си сложа в София Булсатком, на вилата на морето съм сложил - но това е каща. С тези сателитни чиния на всеки балкон започваме да заприличваме на изостанала арабска страна или на бивша съветска република /от азиатските/

Явно не си бил в Лондон, а и не само там. Много хора предпочитат цифровия сигнал от сателита. Много повече телевизии, много по-разнообразни пакети. В Англия абсолютно на всяка къща има антена, по-малки са от тези на булсата, но все пак ги има. Не мога да разбера как още се мъчите с тия кабелни оператори, отдавна са отживелица. Искат много пари, а предлагат пълен боклук.

Аз изобщо не мога да разбера какво се мъчите с ТВ оператори. Те са отживелица :).
Ръгай 50мбита нет и живей! Само при нас телевизиите още не са минали на 100% онлайн предаване.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 юли 2010 16:56

mistreated написа:
Daniel Levski написа:Самият аз ще сам на стадиона, но никога няма да си сложа в София Булсатком, на вилата на морето съм сложил - но това е каща. С тези сателитни чиния на всеки балкон започваме да заприличваме на изостанала арабска страна или на бивша съветска република /от азиатските/

Явно не си бил в Лондон, а и не само там. Много хора предпочитат цифровия сигнал от сателита. Много повече телевизии, много по-разнообразни пакети. В Англия абсолютно на всяка къща има антена, по-малки са от тези на булсата, но все пак ги има. Не мога да разбера как още се мъчите с тия кабелни оператори, отдавна са отживелица. Искат много пари, а предлагат пълен боклук.

Глупости. Точно чиниите са отживелица. При първия дъжд, а в Англия точно бая вали и си до там със сигнала. С кеф чакам 2012, когато ЕС ще ни напъне да направим една крачка в еволюцията на тая тема, кабел и знам, че имам истинска телевизия без да се влияе от капризите на времето...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 юли 2010 16:57

peterx написа:
mistreated написа:

Аз изобщо не мога да разбера какво се мъчите с ТВ оператори. Те са отживелица :).
Ръгай 50мбита нет и живей! Само при нас телевизиите още не са минали на 100% онлайн предаване.

Като го пуснеш този нетстрийм на 50 инча знаеш ли какво представлява. Мазньоч. Друго си е да си пуснеш HD-то и да си зяпаш.
Проданов, не коментирай нещо, с което явно не си запознат.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 14 юли 2010 17:00

tprodanov написа:
mistreated написа:

Глупости. Точно чиниите са отживелица. При първия дъжд, а в Англия точно бая вали и си до там със сигнала. С кеф чакам 2012, когато ЕС ще ни напъне да направим една крачка в еволюцията на тая тема, кабел и знам, че имам истинска телевизия без да се влияе от капризите на времето...

Ти откъде мислиш ти идва сигбала по кабела?
нали всичко е качено на спътника и от там се разпространява по -различни пътища.Кано не си запозант недей ръси глупости и заблуждаваш и другите. Според мен това е добрия вариант,Какво са виновни Булсат ,че другите ТВ са скъсани и нямат кинти за да платят един мач на БГ отбор?
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 14 юли 2010 17:04

tprodanov написа:
mistreated написа:

Преди няколко дни по някоя телевизия си признаха ,че е невъзможно до 2012 да има цифрова телевизия ,защото за това преминаване трябват около 5 години.Сами си изчислете кога ще гледаме цифрова телевизия.Естествено този процес се бави както от ефирните,така и от кабелните,защото като станат цифровите ефирни телевизии около 40 приходите на БТВ и Нова рязко ще намалеят ,а и никой няма да ползва повече кабелна да дава сума ти пари за нещо,което го има безплатно и с по-добро качество.От цифровизацията ще загубят и Булсатком ,Близуу и Тотал Тв ,защото излъчват цифрова телевизия срещу заплащане ,а при цифровизация тяхното съществуване ще се обезсмисли и на мафията не им се иска да фалирват толкоз бързо.

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 14 юли 2010 17:09

zap_lv написа:Преди няколко дни по някоя телевизия си признаха ,че е невъзможно до 2012 да има цифрова телевизия ,защото за това преминаване трябват около 5 години.Сами си изчислете кога ще гледаме цифрова телевизия.Естествено този процес се бави както от ефирните,така и от кабелните,защото като станат цифровите ефирни телевизии около 40 приходите на БТВ и Нова рязко ще намалеят ,а и никой няма да ползва повече кабелна да дава сума ти пари за нещо,което го има безплатно и с по-добро качество.От цифровизацията ще загубят и Булсатком ,Близуу и Тотал Тв ,защото излъчват цифрова телевизия срещу заплащане ,а при цифровизация тяхното съществуване ще се обезсмисли и на мафията не им се иска да фалирват толкоз бързо.

Още от 2007 година се знаеше за изискването "Цифровизация до 2012".
И какво направиха за този период? Сега много лесно да се оправдават с липсата на време.
Като даваха лицензите, всички се натискаха да ги докопат, ама след това нищо.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Legion Blue
Контакти:

Мнениеот Legion Blue » 14 юли 2010 17:11

Поредната българска глупост!Как може нещо толкова чакано от милиони сини фенове като първия мач на Левски за сезона да бъде предаван по някаква си измислена телевизия ТВ+ просто това доказва колко сме далече от европейските държави където хората гледат да доставят даден продукт на колкото се може по-голяма аудитория,а ние какво правим точно обратното.
Просто не мога да ви опиша колко съм разочарован,как може БНТ да дават отбора на Литекс които има многократно по малко фенове,а не Левски за съжаление това показва колко са пристрастни и глупави някои родни медии !!!

Потребителски аватар
methodman16
Контакти:

Мнениеот methodman16 » 14 юли 2010 17:14

[17:05:55] ۩๑MeThoD۩: Здравейте! Моля, добавете ме към своя списък с абонати.
[17:06:18] ۩๑MeThoD۩: добър ден
[17:06:24] ۩๑MeThoD۩: Здравейте! Моля, добавете ме към своя списък с абонати.
[17:06:53] ۩๑MeThoD۩: добър ден
[17:07:03] Bulsatcom: добър ден!
[17:07:42] ۩๑MeThoD۩: що сте купили правата за излъчване на мача Левски и Дъндолк
[17:08:09] ۩๑MeThoD۩: сега къде да го гледам тоя мач
[17:08:13] Bulsatcom: а защо не
[17:08:54] ۩๑MeThoD۩: колко процента от населението са в мрежата на булсатком
[17:09:08] Bulsatcom: по-голямата
[17:09:40] Bulsatcom: вие сащо бихте могли да бъдете
[17:09:51] ۩๑MeThoD۩: епа да ама
[17:09:55] ۩๑MeThoD۩: за един ден
[17:10:10] ۩๑MeThoD۩: ще ме включат ли
[17:10:23] Bulsatcom: ще има и други мачове
[17:10:26] Bulsatcom: не няма
[17:10:46] Bulsatcom: от къде се обаждате ?
[17:10:56] Bulsatcom: от кой град?
[17:11:10] ۩๑MeThoD۩: а и следващите ли мачове на Левски ще са по ТВ+
[17:11:21] ۩๑MeThoD۩: Видин
[17:11:29] Bulsatcom: надявам се
[17:12:08] Bulsatcom: срока за града е 7-10 дни
[17:12:21] Bulsatcom: ако желаете ...
[17:12:52] ۩๑MeThoD۩: еми мерси за инфото
[17:12:58] ۩๑MeThoD۩: приятен ден
[17:13:02] Bulsatcom: за нищо
[17:13:11] Bulsatcom: хубав ден!
Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 14 юли 2010 17:15

tprodanov написа:
LaRgO написа:
tprodanov написа:Аз все още не разбирам какво е виновен Левски за проблема, или Булсатком. Аз лично, ако имах такъв проблем бих напсувал Канал 1, които са по-богати от всички останали телевизии взети заеднно, и пак не могат да си свършат работата.

Според теб кой държи тв правата ? Министерството на oбразованието ли ?

Спортфайв, а според теб?

А според теб кой е наел Спортфайв ?

Върни се в “Левски”