България-Бразилия (Официална Тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Re: България-Бразилия (Официална Тема)

Мнениеот Един град-един отбор » 09 юли 2010 20:48

gogova4o написа:
KidPokerSTZ написа:ето аз казвам че бразилия ни пуска и то яко и смятам че разбирам доста от спорт :) :geek:

е разбирачо това ли е пускане според теб 2:2

Ей тоя боклук да си изтрие акаунта и да не влиза повече тук ... голям си разбирач бееее ... такова пускане никъде не бях виждал! Матей не е във форма, Владо е на предела на силите си, Йосифов не виждам какво прави в националния, Братоев му липсва опит. Истинските бойци днес бяха Андрей Жеков и донякъде Цецо Соколов. Горе главите, отбора ни е млад и те първа ще жъне успехи!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 09 юли 2010 20:48

Честито, отново духаме супата. :) Браво на момчетата все пак, но малко оставаше...
Последна промяна от fabregas_949 на 09 юли 2010 20:52, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 09 юли 2010 20:49

KidPokerSTZ написа:ето аз казвам че бразилия ни пуска и то яко и смятам че разбирам доста от спорт :) :geek:

Къде си "българино" да коментираш сега :roll: Жалко,че загубихме, Матей Казийски реши тайбрека в полза на бразилците, след като обърка четири точки, съдиите дадоха две спорни и резултатът е налице. Въпреки всичко, се гордея с този отбор, който е сред най-силните в този спорт и винаги ще го подкрепям и в победа, и в загуба. България над всичко Изображение
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 09 юли 2010 20:51

Браво на отбора за играта,все пак губят от най-добрите в света!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 юли 2010 20:53

Бразилия показа как световния шампион играе в мач без значение!Бий,за да те уважават!С резерви,с титуляри-това е положението!Да благодарим,все пак,на нашите волейболисти.Направиха каквото можаха,но силите стигат за почетна загуба от Бразилия.Това е реалността.Другото щеше да е сензация.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 09 юли 2010 20:54

Madridist написа:

Къде си "българино" да коментираш сега :roll: Жалко,че загубихме, Матей Казийски реши тайбрека в полза на бразилците, след като обърка четири точки, съдиите дадоха две спорни и резултатът е налице. Въпреки всичко, се гордея с този отбор, който е сред най-силните в този спорт и винаги ще го подкрепям и в победа, и в загуба. България над всичко Изображение

Прав си Вики,винаги ще ги подкрепяме,сред най-силните сме,но никога няма да бъдем най-силни.Да,бразилците са много силни,но не играят за нищо и пак ни бият...Дано на Световното бъда опроверган,но имайки предвид българската психика и манталитет,дълбоко се съмнявам ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 юли 2010 20:54

Друг път винаги съм се ядосвал на загуби,сега ми е тъжно...Тъжно ми е,защото каквото и да правим като нация,винаги стигаме до подножието на върха,на крачка от славата и ...губим.Жалко,очаквах днес да спечелим,но не се сърдя на момчетата,играха колкото могат към днешна дата.Голям Жеков,много добър Цецо Соколов,но дотам,Матей е болен и направи каквото можа,но не беше същия.Владо Николов изглеждаше изчерпан,традиционно силния ни блок и център не работиха добре,сервисът-по-добре от вчера,но далеч от желаното.Толкова,пичове,да се надяваме,че на световното най-накрая ще направим нещо наистина голямо,което може да бъде единствено финал и дай Боже титла,с третите места се задоволяват по-малките нации,а ние в тази игра не сме от малките.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Ponko

Мнениеот Ponko » 09 юли 2010 20:56

Ех бразилците се изхавриха с нас дадаха 2 гейма и си взеха тайбрека... Лошото е,че поветедем с 4 или 6 точки и те си ги съкращават какво си искат... това е зад Бразилия и Русия сме! Чакаме световното там не мисля,че ще имаме проблеми да излезем от групата! ;)

KidPokerSTZ
Контакти:

Мнениеот KidPokerSTZ » 09 юли 2010 20:57

ето ме "българина" :twisted: просто казах нещо което щяха да кажат още 100 човека ако бяхме били; явно просто сме толкова слаби че и уговорен мач не можем да вземем (самоирония,ако не сте разбрали) :twisted:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 юли 2010 20:57

blue avalanche написа:Бразилия показа как световния шампион играе в мач без значение!Бий,за да те уважават!С резерви,с титуляри-това е положението!Да благодарим,все пак,на нашите волейболисти.Направиха каквото можаха,но силите стигат за почетна загуба от Бразилия.Това е реалността.Другото щеше да е сензация.

Що не идеш да цункаш съдията по устата, че подари победата на Бразилия, а? Разбирам, че ти е кеф, разбирам, че си комплексар, че си се родил българин. Не е редно обаче така да говориш в бъгарски форум.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Волейбол”