PFC Litex написа:Hacko1912 написа:Това че БФС е сред главните виновници за положението на Ботев е очевадно. От години призовавме БФС и Д-ните органи да се свършат работата и изхвърлят ДХ но НЕ и НЕ ... Натрупал е дългове за над 4 милиона, но му се дава лиценз и се тръпи. Чадърите над ДХ - и футболни, и други - жертваха Ботев!
Ние сега се оптваме да го възродим от нищото, и помолихме БФС за компромис един вид, за прочитане на ДУХА за правилни и Закон НАД буквата им. Не стана ... следва продължение.
Наско, ДХ не е имал никакъв чадър от БФС, неговият чадър беше ПФК БОТЕВ 1912 с неговите фенове, защото за да получава лиценз през годините въпреки дълговете основният мотив му е бил, че Ботев има сериозна фенска маса и ще последват напрежение. Да, но времето тече и неспира, и няма как да минаваш вечно между капките, както се и случи, като извадиха Ботев от първенството. Сега ДХ няма вече този чадър и е никой, както искаш ме разбирай, той в момента е никой, но държи документите, които са жизнено важни за вас, така че силните хора в УС вместо да тръгват на война, по-добре да подтиснат егото си и да седнат и да се разберат, ефект съм сигурен, че ще има и всички ще сте щастливи.
Съберете се още утре и вземете решение, но действайте, че време НЯМА
Противоречиш си и май не разбира всичко. Ако на ДХ осовният аргумент му "имам фенове" как така 1) от години е ясно че феновете са срещу него, но въпреки това му се дава лиценз? ; 2) днес се разбра че феноете са със Сдружението, а не с АД то ан ДХ, но това НЕ се вземе под винмание. Не се вързва.
С кой да се разберта? с ДХ? ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ? Остави егото, остави кво мислят 99% от феновете ... НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ. Никой никога за нищо не се е рабрал с ДХ. Имашпе поне 5 сериозни купувача, даже се стигна да сделки и какво ли още не. Той НИКОГА нито един път не се разбра с никой. Защо е друг върпос и е без нзачение вече. разговори с ДХ не само биха плюли на името и гордостта на Ботев и всички фенове (т.е. егото дет му викаш), но биха довели да едни НОВИ безкрайни драми и протаканиякоито никога няма да се разрешат. Това за нас е ИСТОРИЯ. ДХ го няма.