НАЗДРАВЕ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НАЗДРАВЕ !
Наздравее...на всички,които още си поркат! Стига с тия концентрати...Време е за БИРА...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
birabecks написа:Наздравее...на всички,които още си поркат! Стига с тия концентрати...Време е за БИРА...
Невъзпитанко ! Може ли в 12h вечерта да пиеш бира ?!

Пийте си биричката аз съм на домашно вино!!! Цвят не казвам,НАЗДРАВЕ на всички ФЕНОВЕ!!!birabecks написа:Наздравее...на всички,които още си поркат! Стига с тия концентрати...Време е за БИРА...
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
Blue_Lion написа:birabecks написа:Наздравее...на всички,които още си поркат! Стига с тия концентрати...Време е за БИРА...
Невъзпитанко ! Може ли в 12h вечерта да пиеш бира ?!Пий вода
![]()
![]()
![]()
Бааа не ме слушай,НАЗДРАВЕ ! Ква пиеш ?
Ами аз досега порках Ouzo...и сам разбираш , че е нормално да "хакна" една хладна бира,за по-добър сън...Освен това,не смятам ,че е невъзпитано...щото още няма 12 часа.Има цели 10 минути до 12ч...дотогава ще съм приключил.Така чееее...Наздраве!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
ай наздраве и от мен 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

birabecks написа:Blue_Lion написа:birabecks написа:Наздравее...на всички,които още си поркат! Стига с тия концентрати...Време е за БИРА...
Невъзпитанко ! Може ли в 12h вечерта да пиеш бира ?!Пий вода
![]()
![]()
![]()
Бааа не ме слушай,НАЗДРАВЕ ! Ква пиеш ?
Ами аз досега порках Ouzo...и сам разбираш , че е нормално да "хакна" една хладна бира,за по-добър сън...Освен това,не смятам ,че е невъзпитано...щото още няма 12 часа.Има цели 10 минути до 12ч...дотогава ще съм приключил.Така чееее...Наздраве!
хахахахаха евалата ! Ай пичове,наздраве и от мен ! Аз ще сгъвам към кревата,че тряа да ставам утре рано ! Лека и мека и полека с дюшека

- PLOVDIV PEE 1912
МАЛЕЕЕЕЕ КВВОО НАПРАЙХТЕ БЕ АЛКОХОЛИЦИ.БАХТИ АЗ РАНО РАНО СЪМ СЕ НАТРЯСКАЛ .
Върни се в “Игри и забавления”