Берое-БОТЕВ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Берое-БОТЕВ

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 ное 2009 19:04

forumgongbg написа:Айде стига сте гледали в нашето канче,гледайте си във вашето.Ние сме на една точка от 4-то място,вие на последно.Така,че нямате никакво право на глас.И следващия път си пазете повече барутниците като идвате.

Спокойно,никой не дава пет пари за вашия смешен клуб.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 ное 2009 19:22

PLOVDIV PEE 1912 написа:
forumgongbg написа:Айде стига сте гледали в нашето канче,гледайте си във вашето.Ние сме на една точка от 4-то място,вие на последно.Така,че нямате никакво право на глас.И следващия път си пазете повече барутниците като идвате.

Ебати и смешния клуб е вашия.Станахте за посмещище,но не го осъзнавате.Модераторът SHYNE е точен,писали сме си с него,ако иска да ми изтрие мнението,но някои от вас са егати и комплексарчетата.Берое няма една стотинка от 5 месеца и е на пето място,бе,тия момчета заслужават уважение,а вие пак нямате,а сте на последно.В предишните сезони пак сте около изпадащите,нас ни изкараха административно.То бива,бива грандоманщина,ама вашето минава всякакви граници.Разберете,че това изглежда твърде жалко.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

TerroJ
Контакти:

Мнениеот TerroJ » 08 ное 2009 19:24

Ти ли точно ще го кажеш, бре?
Ми вие ако не гледахте в нашето канче - нашите песни........трябваше 90 минути да пеете Бироя, Бироя....само.
Copy-Paste фенчета мънички!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 ное 2009 19:25

TerroJ написа:

Ти ли точно ще го кажеш, бре?
Ми вие ако не гледахте в нашето канче - нашите песни........трябваше 90 минути да пеете Бироя, Бироя....само.
Copy-Paste фенчета мънички!

Големи фене,преди години отборът се е казвал Бероя,Бироя никога не се е казвал,но ако имаш предвид диалекта,вашият не е много по-добре,да не говорим,че сменяте ударенията като шопите,абе въобще,кво да ти кажа,майна,жалка работа...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 08 ное 2009 19:25

acmilan написа:То бива,бива грандоманщина,ама вашето минава всякакви граници.Разберете,че това изглежда твърде жалко.

Последно Милан или Бирои? Какво по жалко от това да си привърженик на ДВА клуба?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 ное 2009 19:26

acmilan написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Ебати и смешния клуб е вашия.Станахте за посмещище,но не го осъзнавате.Модераторът SHYNE е точен,писали сме си с него,ако иска да ми изтрие мнението,но някои от вас са егати и комплексарчетата.Берое няма една стотинка от 5 месеца и е на пето място,бе,тия момчета заслужават уважение,а вие пак нямате,а сте на последно.В предишните сезони пак сте около изпадащите,нас ни изкараха административно.То бива,бива грандоманщина,ама вашето минава всякакви граници.Разберете,че това изглежда твърде жалко.

Съгласен съм ,че футболистите ви са достойни за уважение.Истината е ,че тук по форумите много говорите ,колко обичате Берое,а всъщност в реалния живот всички сте синьо-червени.Поправи ме ако греша.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 ное 2009 19:28

botev_1912 написа:
acmilan написа:То бива,бива грандоманщина,ама вашето минава всякакви граници.Разберете,че това изглежда твърде жалко.

Последно Милан или Бирои? Какво по жалко от това да си привърженик на ДВА клуба?

Понеже всичките тук сте 1912,ще те наричам така,та,1912,Милан е един от най-великите клубове в света,Берое в България.А и освен от вас,от друг не съм чувал,че не може да си привърженик на повече от един отбор.Направо ме изумявате...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 ное 2009 19:31

ПЛОВДИВ ПЕЕ,да ти кажа имаш право за това,че има и такива,които са сини или червени и същевременно за Берое,аз не съм човек,който ще тръгне да отрича очевидното.Но има хора,за които Берое е всичко,както е Ботев за вас.Имайте малко уважение.Берое е славен клуб,и той като вас съществува само заради феновете си,сам си видял предполагам вчера атмосферата.Аз,за съжаление,не успях,поради здравословен проблем и много съжалявам за това.И да наричате Стара Загора село е много несъстоятелно,но това е друга тема.

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 08 ное 2009 19:33

acmilan написа:
botev_1912 написа:

Понеже всичките тук сте 1912,ще те наричам така,та,1912,Милан е един от най-великите клубове в света,Берое в България.А и освен от вас,от друг не съм чувал,че не може да си привърженик на повече от един отбор.Направо ме изумявате...

И мен ме изуми да ни пеете песните, да ми целете колата от терасите...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 ное 2009 19:34

Fallen_Angel,да целиш някого с камък е простащина,защо си мислиш,че смятам това за нормално?А за песните,коя от тях е измислена от вас?

Върни се в “Ботев”