ЛЕ: Левски (София) - Апоел (Беер Шева), Четвъртък от 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ЛЕ: Левски (София) - Апоел (Беер Шева), Четвъртък от 20:30 часа

Мнениеот W84me » 11 юли 2025 00:16

NOMER14 написа:Без Вар всичко е възможно. Тяхна и наша атаки с центриране по тревата станха с очевадни засади.
Докога мръсната Уефа няма да ползва Вар на този етап. За мача в Разград също имаше тънки моменти.

Има ВАР.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 11 юли 2025 00:26

Между другото тоя картон на Майкон срещу Ботев Вр примерно нямаше да го дадат. Това и факта, че той по принцип му куца дисциплината допринесоха.
Ние не ги убихме, но доминирахме до голяма степен до картона. Но пък от друга страна като 100% положение се сещам за единия удар на Рилдо.
Иначе аз намирам логиката Бала да започне вместо Сангаре. И тя е, че ако Мустафата бе титуляр, щяхме да гледаме това, което видяхме откак влезе - борба за висока топка и после падане в очакване на фаул срещу него. И Сангаре може да комбинира и центрира, има си плюсовете, но поне Веласкес пробва нещо различно.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 юли 2025 00:36

От друга страна този ЧК картон прибра отбора за 0-0 и можеше да случи по-лошо.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 юли 2025 01:02

Само да добавя, че теренът е отвратителен.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юли 2025 06:34

Не съм доволен от мача. И от Хулио.Изизаме без деветка, с обърнати крила. Второто спукаха гумите ли какво, но все едно израелците са домакини.
Индивидуално, много остър и опасен Кирилов. Рилдо не е сякаш плеймейкър, както представят, а атакуващ футболист просто. Добър такъв. Вуцата определено ни извади. Но пък същото може да се каже и за техния вратар. Хиксът е закономерен. Но ако това е нивото на двата отбора, който и да продължи, това ще му е.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 11 юли 2025 07:14

Serafim написа:Между другото тоя картон на Майкон срещу Ботев Вр примерно нямаше да го дадат. Това и факта, че той по принцип му куца дисциплината допринесоха.

То срещу Ботев Вр и картона за нарушението срещу Сангаре нямаше да дадат :)
Иначе и аз съм го забелязал това, че на Майкон в някои моменти му пада пердето нещо... А Данчо Господинов в студиото каза, че Майкон бил футболиста с най-високо IQ според тестовете на психоложка та по тяхно време.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 юли 2025 08:57

Само да кажа, че Апоел има баланс 4-1-1 срещу другите наши отбори и 0-2-1 срещу Левски. Като от трите мача в два Левски беше по-добрият отбор на терена и спечели този, в който не беше

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 юли 2025 09:04

Не ти е необходим треньорски съвет или треньорска смяна, за да се усетиш сам как да се пазиш, след като съдията по едно време предпочиташе да дава картони в полза на единия отбор. В такива моменти е необходимо самостоятелно да овладееш емоциите си и да прецениш правилно всичко. Трудно ми беше да си представя, че нещо фатално щеше да се случи, ако Майкон не беше направил това нарушение.

Пролича си, че Веласкес няма никакъв опит в ЕКТ, след като реши да разчита на много масиран натиск през първата част, докато през второто полувреме беше много по-умерен. Необходимо е да се преценяват моментите, в които да се напада съперника, както и в които да решиш да се държиш по-прагматично на футболното игрище и да разпределяш силите. Така се действа, когато се изправят сравнително равностойни отбори.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 11 юли 2025 09:20

Да си кажа и аз, ами честно казано, не ми харесаха. Закъснели смени, състава беше абсолютно експериментален. Нямаше никой в центъра, Вуцов изритваше едни топки напред..... За мен Веласкес не става да води отбора в Евротурнири. Общо взето никаква промяна от играта през последните месеци. Защо държи Мислович резерва не мога да разбера. Отпред сме тотал щета, Кирилов се мъчи, ама няма кой да му помага. Биха от далеч първото полувреме, ама тея момчета не са вкарвали и на тренировка от толкова далеч. Аз лично съм разочарован. Видях се с един стар познат след мача, каза че в Сектор в от към Г, тоалетните нямали лампи и вода.... Това е тотално несериозно от страна на ръководството, тоя стадион е заприличал на кенефа на цскарите преди да го съборят.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 юли 2025 09:34

Половината пак са гледали друг мач. Удар на Алдаир в 5-тата минута дълбоко вътре в наказателното поле от 12-13 вярно по-малък ъгъл. Удар в 7-та минута на Рилдо вътре в наказателното поле, спасен от вратаря, пак На Рилдо от 11-12 метра пак спасен леко диагонално. Може би се очаква да се бие от 2-3 метра, ако може и да са трима сами срещу вратаря.
Аз твърдя, че от 2022 г насам Левски играе доста над индивидуалната класа на играчите си. Това по отношение на треньорите. Сега очаквам Методи да ми обясни за играчите за 20 млн, което на съвременни цени 20 млн за 10 играчи всъщност е суперниско ниво, долна половина Чемпиъншип

Върни се в “Левски”