efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Неделя от 17:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Неделя от 17:00 ч.

Мнениеот NOMER14 » 16 мар 2025 22:09

alexdb написа:
NOMER14 написа:Славия дано да нямат докрая загуба, ако може всичкото да им е победи.

Внимавай какво си пожелаваш, че като нищо може да сме на бараж с тях

Морето и Разград да е финалът, никакви баражи няма да има.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 16 мар 2025 22:12

tmanolov написа:
veni__85 написа:Добре, че дузпата не беше изпълнена от този който трябва
Страшен късмет тук за нас.

Наистина ли мислиш, че е късмет, а не нещо друго? Скоро ще прогледнете и за мача с делиорманци, и за този с припоците

Сега за този мач какво е това нещо друго ?
Ако в този мач имаше "нещо друго", трябваше да го изгубим. Вкарваме Арда в четворката , и гарантирани две победи в плейофите.
Ние доволни, че сме втори, те доволни, че ще са домакин на баража.
Писна ми ви от вашите теория на конспирациите.
Лудогорец ни дали мача, че имали да ни връщат от преди две години и т.н
Истината е ,че момента нивото на всички отбори в "кенеф" лига е плачебно. Ние с всичките издънки сме с 5 точки пред третия. Лудогорец които ни "легнаха", не могат да бият Септември.
Това е нивото на футбола ни в момента. Всички са слаби.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 мар 2025 22:17

Сити има загуби колкото повече от половината отбори в Англия.
Ливърпул за 5 дни изгуби 2 купи.
Вие оплаквате 3 хикса.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 мар 2025 22:21

veni__85 написа:
tmanolov написа:

Наистина ли мислиш, че е късмет, а не нещо друго? Скоро ще прогледнете и за мача с делиорманци, и за този с припоците

Ако в този мач имаше "нещо друго", трябваше да го изгубим. Вкарваме Арда в четворката , и гарантирани две победи в плейофите.
Истината е ,че момента нивото на всички отбори в "кенеф" лига е плачебно. Ние с всичките издънки сме с 5 точки пред третия. Лудогорец които ни "легнаха", не могат да бият Септември.

А, Ок, няма проблем - знаеш ли, че повече хора са умрели от преяждане след глад, отколкото от самия глад - просто стомахът се е свил и не може да поеме повече от минимума. Същото е и с мозАка… типичен случай е опитът да кажеш на някого, че българите не са били 500 години роби - не, не и не, щото иначе как да оправдае собственото си бездарие, ако не е робството, комунизЪма, демоНкрацията и тн.

Насо е велик, само той и Милото ще ни оправят. А в Бг наредени мачове няма, ама хич. А, забравих - Хулио е топ специалист
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 16 мар 2025 22:34

tmanolov написа:
veni__85 написа:
tmanolov написа:

А, Ок, няма проблем - знаеш ли, че повече хора са умрели от преяждане след глад, отколкото от самия глад - просто стомахът се е свил и не може да поеме повече от минимума. Същото е и с мозАка… типичен случай е опитът да кажеш на някого, че българите не са били 500 години роби - не, не и не, щото иначе как да оправдае собственото си бездарие, ако не е робството, комунизЪма, демоНкрацията и тн.

Насо е велик, само той и Милото ще ни оправят. А в Бг наредени мачове няма, ама хич. А, забравих - Хулио е топ специалист

Някъде да съм написал нещо такова ? Точно в тази тема имам две мнения против треньора. Първото за малумното налагане на Сангаре, второто го опонирах за това как сме били най-добри след първите шест кръга.
Иначе най-лесно е да кажеш Наско вън!
И после какво тръгват си Наско и спонсорите и .......тире.
Преди години бях от тези с призивите "Батков вън!", но след като дийдоха Тонев и компания съжалявах за това.(Не питай старило, а питай патило). Наско със сигурност не най-доброто за Левски, но към този момент няма алтернатива.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 16 мар 2025 22:39

W84me написа:
ikar написа:Момчета и аз сега се връщам от Кърджали и съм бесен. И все пак имам един въпрос към вас - видяхте ли интервюто на главния мениджър пред клубния канал. На въпрос за селекцията финала бе смазващ. След като изреди великата Троица и зетя на баша - "понякога в селекцията отношение взима и треньора".
Какви очаквания! Какъв хоризонт! Какъв оптимизъм. Надежда всяка забравете!

По принцип треньора няма много работа да пипа по селекцията. Това го има и в големите отбори. Иначе ръководството е леш.

Белите ми коси не ми позволяват никога да използвам нелицеприятни изрази нито към Сираков, нито към Стоилов, но истината е една! През последните 25-30 г. единствените треньори които са имали пълна свобода при селекцията са Любко и Мъри Стоилов. Никой друг!
Това е и основната причина Херо да не желае да дойде в Левски. "Няма как аз да нося отговорност, а друг да прави селекцията ".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 мар 2025 22:54

ikar написа:
W84me написа:
ikar написа:Момчета и аз сега се връщам от Кърджали и съм бесен. И все пак имам един въпрос към вас - видяхте ли интервюто на главния мениджър пред клубния канал. На въпрос за селекцията финала бе смазващ. След като изреди великата Троица и зетя на баша - "понякога в селекцията отношение взима и треньора".
Какви очаквания! Какъв хоризонт! Какъв оптимизъм. Надежда всяка забравете!

По принцип треньора няма много работа да пипа по селекцията. Това го има и в големите отбори. Иначе ръководството е леш.

Белите ми коси не ми позволяват никога да използвам нелицеприятни изрази нито към Сираков, нито към Стоилов, но истината е една! През последните 25-30 г. единствените треньори които са имали пълна свобода при селекцията са Любко и Мъри Стоилов. Никой друг!
Това е и основната причина Херо да не желае да дойде в Левски. "Няма как аз да нося отговорност, а друг да прави селекцията ".

За "Парцуцата", при втория му период, каква селекция е правил. Той взе лимон и направи лимонада. Няма да кажа, че с л..а е боя направил, защото в отбора имаше трима-четирима дето стават. Даже Аденидже започва да вкарва.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 мар 2025 23:04

NOMER14 написа:Сити има загуби колкото повече от половината отбори в Англия.
Ливърпул за 5 дни изгуби 2 купи.
Вие оплаквате 3 хикса.

Сити очаквам в средносрочен план да отидат, където си бяха преди 20 години. Но "Левски" като клуб в последните 10 години е лелемайко. Нищо общо с предходните 60-70. Не, че Милан в последните 15 имат нещо общо с последните 60-70...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 мар 2025 23:15

Сега слушам пресконференцията на Хуйо и се оказа, че е по-тъп отколкото очаквах. Когато подготвял смените в 70-та минута не смятал да сменя Джемили, за да сме задържали повече топката. Аз не видях Джемили да задържа топката, а по-скоро да я губи.
И сме били най-добре представящия се отбор.
Тоя е много зле.
Оправдава се с червения картон. А реално имаме един удар в очертанията цял мач и случаен гол. Арда имат три и изпусната дузпа.
Предния мач Славия от 30-тата минута с човек по-малко, вкараха гол и изпуснаха още един. Ние изравняваме със супер късмет.
До тук три поредни мача се измъква с късмет, но не можа да се измъкне в най-важният - за купата.
И да цитирам едно мнение - проблема не е, че имаме слаб треньор , а това че някой го е довел. Това е посредствен треньор водил средняшки отбори, половината от Б група. Няма манталитет за отбор като Левски.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 мар 2025 23:35

vvessel написа:Сега слушам пресконференцията на Хуйо и се оказа, че е по-тъп отколкото очаквах. Когато подготвял смените в 70-та минута не смятал да сменя Джемили, за да сме задържали повече топката. Аз не видях Джемили да задържа топката, а по-скоро да я губи.
И сме били най-добре представящия се отбор.
Тоя е много зле.
Оправдава се с червения картон. А реално имаме един удар в очертанията цял мач и случаен гол. Арда имат три и изпусната дузпа.
Предния мач Славия от 30-тата минута с човек по-малко, вкараха гол и изпуснаха още един. Ние изравняваме със супер късмет.
До тук три поредни мача се измъква с късмет, но не можа да се измъкне в най-важният - за купата.
И да цитирам едно мнение - проблема не е, че имаме слаб треньор , а това че някой го е довел. Това е посредствен треньор водил средняшки отбори, половината от Б група. Няма манталитет за отбор като Левски.

Така е и с футболистите, които се водят. Играл си цял живот в треторазрядни отбори за здраве и изведнъж искат да даваш 101% от себе си. Е как като си бил скатавка, изведнъж ще станеш лидер. Намирали сме такива, но е изключение. Аз пак ще кажа, че съм за това Веаскес да остане до края на сезона поне. Така или иначе, все тая.

Върни се в “Левски”