Мнениеот Halo » 02 мар 2025 16:20
Първото полувреме беше за Левски. Литекс нямаха смислена атака извън гола, който си беше почти автогол. Но след грешката на Димитров, се събраха трима около Питас. Положението можеше да се спаси, но защо всички бягаха в различни посоки, което Левски често прави, не знам.
Второто полувреме беше напълно заспало до случайния гол на Панайотов. Момчето ритна топката в аут, но тя се топна в страни и се удари в гредата, за да влезе. Хлъзгавия терен помогна в тази ситуация на младежа. Дори не съм знаел, че този бил юноша на Левски. Димитров му направи шпалир, за съжаление! Същата работа като при първия гол, но тогава трима бягаха като нестинари около Питас.
След това последва мелето и спестения червен картон на Пинто, за груб фаул и удар без топка. Лима получи директен червен картон, на Ето'о след като имаше жълт. Тук Левски пак бяха в губеща позиция. Трудно може да се търси сметка на Гидженов, но от ВАР можеха да му помогнат. Имаше и други спорни ситуации в полза на оранжевите, но за радост, Левски вкара два гола и не падна. За мен Литекс с нищо не беше по-добър, просто им върза с два удара, а накрая и Левски извадиха късмет, а и Томаш помогна, с подценяването на мача.
Последна промяна от
Halo на 02 мар 2025 16:22, променено общо 1 път.