efbet Лига: Левски (София) - Септември (София), Събота от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Септември (София), Събота от 17:30 ч.

Мнениеот vvessel » 09 ное 2024 23:15

Като се говори за защита се сещам за третия гол и странното построяване и заставане на защитата, което по някакъв начин ми напомни на поведението ѝ при първия гол на морето. Септември да ти вкара три гола не става без груби грешки. А според мен имаме добри защитници. Та дали Генчев, освен че забатачи нападението, не проваля и защитата ?
Мислех да му дам подкрепа до края на годината, но много мачове се натрупаха на сметката му. Вторите полувремена срещу Берое и Ботев са изцяло на неговата сметка. Първото полувреме с Морето също, което беше фатално за изхода. А мача със Септември си е целият негов. От - до. И това са четири мача подред, без да броим мача за купата в който беше близо до резила. Много време Генчев вървеше по острието на бръснача и имаше достатъчно поводи да види къде бърка и да поправи грешките си. Но се показа тъп, но упорит. Дори днес когато реши да започне с един нападател, останалите футболисти в нападение бяха толкова зле подбрани и подредени, че не създадоха едно положение първото полувреме. Опасностите дойдоха от защитници и от индивидуални изпълнения на Джемили. От друга страна, зачеркнати от първият отбор на Левски ни вкарват три гола, като най-комичното е, че Чандъров, обявен от всички фенове за некадърник, минава като на парад през цялата защита, но не уцелва вратата, а по късно вкарва с глава. С глава !?!
При третия гол двама играчи на Септември са срещу шестима защитници и успяват да вкарат. В мача срещу Ботев пак бяха двама срещу шестима.
От друга страна имаме двама нападатели, които не са вкарвали от колко мача, че не ми се брои. 6-7-8 ? (Без да броим мача за купата.)
Има нещо много сбъркано в отбора и спешно трябва смяна на треньора, най късно до края на годината. Поне така ми се струва.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 ное 2024 23:21

rodman написа:Извинете, че се намесвам! Нямам навик да се меся в чужди форуми... Извинете и за това, което ще напиша, вярвам мнозина ще ме разберат. Проблем е, че проклинахте Даниел Димов, Васил Панайотов, Живко Атанасов, Пламен Илиев. Сега някои илитерати ще погнат и Шейтанов... Виновни до голяма степен са ръководство и сините журналисти.

На прав път сте. "Левски" от доста време (последните 15-ина години) се държи така към футболистите си. Какво му беше на Васко? Какво му беше на един Борко Цонев. На момчето кръвта му е със син цвят. Много могат да се изреждат.
Това ...за мен е целенасочена атака, целяща този клуб да няма своите легенди и кумири. А може и да не е нарочно. А просто да върви алъш-вериша. Даже по-скоро не е нарочно. Но крайният резултат е този - че вече няма как да има този клуб своите легенди и кумири. Всяка година се подменя повече от половин отбор. Играчи с три поредни сезона са малко. Но на масовката им харесва.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 09 ное 2024 23:28

За мен ситуацията е следната. Генчев да си признае че е твърде малък за Левски, да излезе смирен и скромен и да заработи. Ама яко да бачка. И да спре с инатите си. Тази схема не работи в Левски. И колкото и някои сини журналисти да я сравняват няма нищо общо със схемата 3-5-2 с която играеше Стоилов. Там бяхме доста сигурни в защита. Сега е разграден двор. бековете на крилото, опорния пред наказателното на противника и се рита топката напред. Та излиза Генчев и започва да работи. Ама да сложи Левски пред ината си и егото си. И да си признае..тъпа схема. Не свърши работа. Имам играчи за друга схема на игра и ще се напасвам по тях, а не обратното. Ако не може да го направи това нещо по-добре за всички е да си търси ново място
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 ное 2024 23:33

koisa написа:Няма по-виновен от Сираков за тоталната аматьорщина и неможачество в клуба. Опасявам се, че с него начело ще си останем само с купата при Стоилов.

Наско е няма съгласна. Единственият упрек към него трябва да е защо морално се съгласява да участва в това. Но това е риторичен въпрос. Човекът е свикнал на един стандарт и трябва да го поддържа. Чудесен стратегически ход от страна на хунтата да го избере за сламен собственик.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 09 ное 2024 23:45

Докато за нас един треньор, който левскар от малък и не го крие, но загубил титла с един автогол, обаче сега ни бие и нас, и тирето, не е Митов, а е Жадното, а друг, който загуби май вече 4 мача поред, е Генчев, никой няма да ни уважава и никой няма да ни иска ...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 ное 2024 00:22

Аз и не знам от къде се взе тоя прякор Жадното. Не знам човека пие ли, не пие ли, но всякак е принизяващо. Не че Митов е някакъв голям треньор, но работи с какво има и колкото може. А Генчев изглежда, като аматьор.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 10 ное 2024 00:29

Няма класа отпред, Колев е зле...левскар, но няма качества!!!! Според мен трябва да пробва с българчетата...Бачев, Митков, Стефанов и Марин Петков и младия нигерийски халф, титулярите не мисля, че са играли в отбори борили се някога за нещо...те 25 години са се примирявали.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 ное 2024 09:44

Serafim написа:Аз и не знам от къде се взе тоя прякор Жадното. Не знам човека пие ли, не пие ли, но всякак е принизяващо.....

Като футболист при нас е бил много борбен, непримирим, агресивен и т. н., особено на тренировките. Сиреч жаден за успех, жаден за победата. От там идва този прякор. Няма нищо общо с пиенето на вода или пукница.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 10 ное 2024 10:04

Serafim написа:Аз и не знам от къде се взе тоя прякор Жадното. Не знам човека пие ли, не пие ли, но всякак е принизяващо. Не че Митов е някакъв голям треньор, но работи с какво има и колкото може. А Генчев изглежда, като аматьор.

Аз съм чувал и по-обидни слова за него - Херцата.

Вчера ни закла ритуално, но виновен естествено е Генчев.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 ное 2024 10:06

metodito написа:
koisa написа:Няма по-виновен от Сираков за тоталната аматьорщина и неможачество в клуба. Опасявам се, че с него начело ще си останем само с купата при Стоилов.

Наско е няма съгласна. Единственият упрек към него трябва да е защо морално се съгласява да участва в това. Но това е риторичен въпрос. Човекът е свикнал на един стандарт и трябва да го поддържа. Чудесен стратегически ход от страна на хунтата да го избере за сламен собственик.

Па да напомним ли кого хунтата сложи начело на любимото ти цесека, дето според теб нямало тире? Ми същия скъсаняк и сламен човек. Проблемът са феновете - ние сне станали посредствени, точно като футболистите, които обвиняваме. Лика-прилика сме си
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”