Нормално, мозАк от Подуене

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
rebelheartous написа:goshev написа:Защита така и не можем да вържем - един идва друг си отива.Не знам колко мача подред сме играли с едни и същи в защита.Плеймейкър нямаме (на нас си ни трябва такъв), крила нямаме, ЦН на практика нямаме.Как да сглобиш отбор, че и с претенции за титла и купа?
Като си извадил от състава по неясни причини двамата най-добри играчи (Бодуров и Пинто), точно такава картина се получава, каквато я описа.
d.milanov написа:- След тоя мач, Чорбаджийски, Лясков и Ст.Атанасов започнаха да ми липсват.
- Дано червения картон на дедо важи поне до края на шампионата.
- Стига аванти към Соу и ленивия Тиаго.
ПП. Изпуснахме мач срещу някакви полуаматьори (ако въобще има такова животно), не бъркайте с полупрофесионалисти!
kiril.a.d написа:kamilata3 написа:kiril.a.d написа:kamilata3 написа:kiril.a.d спри да се излагаш,само ти разбираш от футбол ,само ти си играл,но само ти си знаеш къде.Деца били всички и незнам си още какво,тоя бил дърво оня бил колче,а ти какво си пумпал.
не - признавам си че съм камила!
![]()
![]()
Ако спрете да се излагате...и аз ще спра да се гавра с вас! - жалко че сме от един отбор, но вие, май сте публика само...може и от платената ултрасна част? - пък аз съм играл за този мой любим отбор....
Здраве да е - казах ЛЕКА, а вие не можете да спрете да се излагате! - па спрете се де, а?....
Аз ли съм платен,играл си и аз съм играл в ЦСКА и какво това прави ли ме по вещ от другите,какво ти дава право така да се заяждаш и обиждаш,явно си на доста ракйи.
на кое казваш заяждане - на твоето заяждане или моя отговор? - па замисли се и не се заяждай, а?...
П.П.
Сега видях какво си играл и на колко "ракйи" си...виж там да намалиш ракията, че да минеш на ракии...Сега какво - заяждам се с образованието ти ли?
....
Сори, ама аз след футбола и висше образование взех, пък някои тук...още карат на ракйи....ако щеш и на ракий, ама пак си пропуснал 7-ми клас и не знаеш къде се пише И и къде Й!
djd написа:https://topsport.bg/bg-football/kakvo-e-nakazanieto-za-stapvane-varhu-glavata-na-sapernik-na-hod-sa-komisiite.html
Имам коментар, ама не искам да обиждам горките животинки.
djd написа:https://topsport.bg/bg-football/kakvo-e-nakazanieto-za-stapvane-varhu-glavata-na-sapernik-na-hod-sa-komisiite.html
Имам коментар, ама не искам да обиждам горките животинки.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта