Не знам за теб, но на мен ми се струва, че е по-добре той да играе заедно с Тиам, а не Тиам да се мъчи с някой измежду Райнов, Юруков или Нашименто. Последните трима правят доста на брой грешки от които не е рядкост да паднат и голове в нашата врата. Всъщност на мача с Берое и трите гола на старозагорци паднаха след "блестящи" намеси на Нашименто и Юруков. Нашименто дори и срещу Витоша сбърка през първото полувреме и можеше да стане белята.csimoen2 написа:rane написа:Кое те кара да мислиш, че Мазурек и Нашименто трябва да са заедно на терена? Кой от тях двамата, а и кой да е друг играч, е дал повече пасове напред! от Реиш? Кой? Днес за срам на целия отбор, той пак даде най-много пасове напред, а не встрани или назад. Срамно е централният ти защитник да е най-креативен в пореден мач. Този отбор ще е коренно променен когато Холмар, Тиам и Костов си заемат местата, а Нуно заиграе с Тиам в халфовата линия. Тогава и пасовете назад и настрани ще намалеят чувствително и отбора ще стане много по-креативен и атакуващ!THE G.A.M.E написа:При подобна конфигурация, един измежду Нашименто и Мазурек сяда на пейката.W84me написа:Да се връща Тиам по-бързо, до него да застава Рейш, а Холмар защитник с Каргас.
Това би било резонно срещу Етрополе и Разград, инак срещу тимове като Бистрица, ще е добре и Фелипе и Франко да играят
Пичове, разберете веднъж за винаги, че Рейш НЕ Е дефанзивен халф и не става за там...
Момчето винаги е бил централен защитник и има само няколко мача на този пост, самият той си го каза...
Не виждате ли колко е бавен, как решихте да го слагате дефанзивен халф не знам...
Рейш не съм забелязал да е толкова рисков. Освен това двамата с Тиам подават предимно напред, а не назад или встрани! Това създава предпоставки за по-атакуващ Левски. Такъв, какъвто всички искаме да виждаме, а не да ни се късат нервите с пасове на по 5-6 метра, най-често по ширина на игрището, както е почти винаги в последните 4-5 години!