efbet Лига: Витоша (Бистрица) - Левски (София) , Събота

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

rane
Контакти:

Re: efbet Лига: Витоша (Бистрица) - Левски (София) , Събота

Мнениеот rane » 19 авг 2019 13:48

csimoen2 написа:
rane написа:
THE G.A.M.E написа:
W84me написа:Да се връща Тиам по-бързо, до него да застава Рейш, а Холмар защитник с Каргас.
При подобна конфигурация, един измежду Нашименто и Мазурек сяда на пейката.
Това би било резонно срещу Етрополе и Разград, инак срещу тимове като Бистрица, ще е добре и Фелипе и Франко да играят :roll:
Кое те кара да мислиш, че Мазурек и Нашименто трябва да са заедно на терена? Кой от тях двамата, а и кой да е друг играч, е дал повече пасове напред! от Реиш? Кой? Днес за срам на целия отбор, той пак даде най-много пасове напред, а не встрани или назад. Срамно е централният ти защитник да е най-креативен в пореден мач. Този отбор ще е коренно променен когато Холмар, Тиам и Костов си заемат местата, а Нуно заиграе с Тиам в халфовата линия. Тогава и пасовете назад и настрани ще намалеят чувствително и отбора ще стане много по-креативен и атакуващ!

Пичове, разберете веднъж за винаги, че Рейш НЕ Е дефанзивен халф и не става за там...

Момчето винаги е бил централен защитник и има само няколко мача на този пост, самият той си го каза...

Не виждате ли колко е бавен, как решихте да го слагате дефанзивен халф не знам...
Не знам за теб, но на мен ми се струва, че е по-добре той да играе заедно с Тиам, а не Тиам да се мъчи с някой измежду Райнов, Юруков или Нашименто. Последните трима правят доста на брой грешки от които не е рядкост да паднат и голове в нашата врата. Всъщност на мача с Берое и трите гола на старозагорци паднаха след "блестящи" намеси на Нашименто и Юруков. Нашименто дори и срещу Витоша сбърка през първото полувреме и можеше да стане белята.
Рейш не съм забелязал да е толкова рисков. Освен това двамата с Тиам подават предимно напред, а не назад или встрани! Това създава предпоставки за по-атакуващ Левски. Такъв, какъвто всички искаме да виждаме, а не да ни се късат нервите с пасове на по 5-6 метра, най-често по ширина на игрището, както е почти винаги в последните 4-5 години!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 19 авг 2019 14:15

ikar написа:Мнозина биха казали за този мач - на умряло куче нож вадим ? И може би имат право? Други - само с победи идва и самочувствието - и те имат право.
Ако трябва да извадим някакви заключения то може би са следните:
- може да се каже че на 85-90% се очертава титулярния състав - въпреки че при Хубчев никога не може да се говори за твърди титуляри......
- видя се че с повечето мачове гръцкото момче влиза в синхрон с човека до себе си и останалите в защита и може да бъде и НЕ РИСКОВ ФУТБОЛИСТ....
- Алар - в никакъв случай не можем да кажем че е слаб футболист! Той просто е класически таран - консуматор.Нужно е да бъде постоянно захранван със топки и тогава ще видим и неговото голово КПД. На всички негови критици бих казал да погледнат отново този последният мач. Ми той получи не повече от 3-4 паса които могат да доведат до голова ситуация. В определени моменти той дори сам се връщаше назад за да поеме топката?????????Нека не го отписваме с лека ръка?
- Найджъл Робърта - корено противоположен . "Лек" централен нападател, много подвижен, бърз и рязък демараж. В никакъв случай не може да се каже че е консуматор - напротив! Той е отборен играч.При него най-добре можем да видим почерка на холандската школа - за разлика от нашета!Изграден и завършен физически и тактически???????????
- Мазурек със всеки мач се катери по стълбата нагоре и съм сигурен че бързо ще ни накара да забравим за Марияни.Стреля еднакво добре и с двата крака и играе прилично с глава въпреки ниският си ръст. Изгаряше от желание да отбележи - това просто не бе неговият ден.
-Много добро завръщане на Нашименто. Смятах че двамата са еднотипни и може би по-скоро ще си пречат - но напротив? Всичко креативно в играта идваше от тях????
Четейки тази пледоария мнозина биха казали - Хайде стига с тънкият брус, стига сме ги хвалели.Няма ли и проблеми и пропуски...............напротив!
Има:
- много бавно изнасяме топката? Основният проблем в българският футбол е играта на висока скорост? Хиляди подавания в страни и назад? В родната "висша" лига може би вратарите най-много играят със топката........
- Понякога се чудя - какъв е този мазохизъм с който Хубчев налага постоянно Райнов? Това е човека който най - много спъва скоростните атаки ! Той е и рекордьора по безмислени пасове - в страни и назад!
-голям проблем виждам и в това че двата ни крайни защитници прекаляват в играта си в нападение! Това е твърде натоварващо бреме за целият отбор.Двамата централни защитници са доста бавни и неуспяват често да ги покриват?????????
Има и доста други проблеми, но те са за тесните специалисти............
Срещу слабаците на групата няма нужда от хвалебствия. Само критика. А в този мач, срещу такива слабаци, играчите може да бъдат засипани с критика, което хич не говори добре за отбора.
Алар беше почти незабележим. Изпъкна в две ситуации - една с добро захождане при втория гол на Паулиньо(който беше в засада) и една, когато с нескопосано повеждане опропасти гениален пас на Рейш. През останалото време носеше шапка-невидимка. Явно ще му е нужно повече време за аклиматизация и ако не покаже нищо на лято е чао.
Ст. Иванов вбесяваше с изявите си цял мач. Абсолютна 0, тотален безполезник, всъщност даже навреди на отбора, като си изкара абсолютно ненужен ж.к. за симулация.
Райнов...по-добре нищо да не пиша, че само се нервирам, като си спомня гениалните му намеси в почти всеки мач, вкл. и този.
Нашименто веднъж сбърка опасно, за щастие не се оказа фатално, а на още 2-3 пъти беше на път да го стори и го спаси това, че срещу себе си имаше изкл. посредствени играчи.
Жиката също беше слаб.
Дано имаме поводи да хвалим играчите и отбора в следващите мачове?!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2019 15:49

Баси, човек ако не е гледал мача и се зачете във всички коментари, може да си помисли, че всъщност ние сме загубили с 4-0. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 19 авг 2019 16:04

Както и преди мача - важни са само трите точки, които срещу такива отбори са задължителни!!! Важно беше, че Паулинката вкара два гола за самочувствие, както и Нашименто и Робърта .... В събота срещу Локото ще си покаже играем ли смислено срещу по-стойностен съперник от Царско село и Витоша ...
Без Тиам е голям зор в центъра .....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 авг 2019 19:32

TristaNNN написа:Баси, човек ако не е гледал мача и се зачете във всички коментари, може да си помисли, че всъщност ние сме загубили с 4-0. :roll:

Човек, ако не е гледал мача може и да си помисли, че сме играли някакъв футбол, което няма нищо общо с истината. Нямаше никаква разлика от мача със същия противник при Роси - вялост, безидейност, липса на острота, играчи далеч един от друг. На мен първите 3 мача с това ми харесаха най-много, че играчите бяха близо. С подобна игра губим и следващия мач

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 19 авг 2019 20:40

TristaNNN написа:Баси, човек ако не е гледал мача и се зачете във всички коментари, може да си помисли, че всъщност ние сме загубили с 4-0. :roll:

Всъщност критиките са повече от основателни. Много грешки срещу изключително слаб противник. Срещу по-класни отбори ще има да берем страшно много ядове. Все пак нека отчитаме, че първият гол си е отвсякъде в графата късметлийски (макар и ефектен), вторият е от засада, а другите два дойдоха в последните минути в които Бистрица бяха в тотален нокаут и можеше да им се вкарат и още при желание.
Предстои мач с Локо Пд който ще даде точна оценка за състоянието на отбора в момента. Тогава ще се види какво що защото лично аз съм втрещен - първите четири мача много добри и вдъхваха огромен оптимизъм, с Етър горе-долу, да кажем не сме имали ден, но следващите 5 мача просто ужасяващи, изпъстрени с елементарни грешки. Не знам какво да мисля. Мариани, че беше важен играч е факт, както и контузията на Тиам. Ама пък чак такъв тотален спад някак не ми се връзва.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 19 авг 2019 23:13

alexdb написа:

Всъщност критиките са повече от основателни. Много грешки срещу изключително слаб противник. Срещу по-класни отбори ще има да берем страшно много ядове. Все пак нека отчитаме, че първият гол си е отвсякъде в графата късметлийски (макар и ефектен), вторият е от засада, а другите два дойдоха в последните минути в които Бистрица бяха в тотален нокаут и можеше да им се вкарат и още при желание.
Предстои мач с Локо Пд който ще даде точна оценка за състоянието на отбора в момента. Тогава ще се види какво що защото лично аз съм втрещен - първите четири мача много добри и вдъхваха огромен оптимизъм, с Етър горе-долу, да кажем не сме имали ден, но следващите 5 мача просто ужасяващи, изпъстрени с елементарни грешки. Не знам какво да мисля. Мариани, че беше важен играч е факт, както и контузията на Тиам. Ама пък чак такъв тотален спад някак не ми се връзва.
Кое не ти се връзва? Та ние миналия сезон, след като загубихме Холмар и отбора се срина. Един единствен играч! Сега сме без Мариани, Тиам и Костов. Нормално е да сме доста по-слаби, когато три основни фигури от началото на сезона ги няма. Като се върнат Тиам и Костов ще сме със съвсем друг облик, а когато и Холмар влезе в желаната форма, тогава ще сме машина. Единствено Мариани на този етап няма кой да го замести, но след някой и друг мач Мазурек или евентуално Нашименто могат да го направят.

Върни се в “Левски”