rhaegar написа:Аз те разбирам, но не съм съгласен с тезата. Сигурно съм този десети, на когото Хофе в групите, ще са му по-интересни от Ливърпул.
Нормално е да не си съгласен. И на мен Малага ще са ми по-интересни от Челси, но на 9/10 няма да са.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Аз те разбирам, но не съм съгласен с тезата. Сигурно съм този десети, на когото Хофе в групите, ще са му по-интересни от Ливърпул.
nghcvth написа:Значи по тази логика на Евро 2016 си бил за АНГЛИЯ срещу Исландия, защото все пак англичаните са някакво име, а исландците чак в последните години проходиха във футбола по- сериозно.
sapio0o написа:Важното в случая е дали ШЛ се нуждае от Хофе или от петкратния шампион в лицето на Ливърпул.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Чисто футболно, ШЛ няма да спечели кой знае колко, ако Ливърпул отстрани Хофе. Освен един, макс 2 по-напечени мача в групите. Но да си говорим за напечени мачове в групите на ШЛ, е като да си говорим за еднорози, почти. Има 1-2 на сезон.
rhaegar написа:Щом Англия са отпаднали от Исландия (И С Л А Н Д И Я, за Бога), значи не са заслужавали да играят с Франция.![]()
rhaegar написа:sapio0o написа:Не става въпрос само за име от миналото, а че Хофе трудно биха оставили каквато и да била следа в турнира. Много малко вероятно е въобще да спечелят точки в груповата фаза. Шампионска лига заслужава най-добрите отбори, поне това е моето виждане.
Кажи честно, вярваш ли, че Ливърпул би оставил следа в турнира?
В случая, жребият ги е събрал, двата мача ще определят, кой е по-добрият отбор. Ако Хофе се класира, елиминирайки Ливърпул, защо да не направи добри мачове и в групите?
Говориш много определително за отбори, които не си гледал дори веднъж, или не повече от 2-3 пъти, визирам и двата съперника в случая.
Добре, нека си представим, че четвърти в Испания беше станал пак Малага. Щеше ли да си за тях, срещу Ливърпул?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Thsmith написа:Ако играеше Милан примерно, дори в онова състояние от миналата година, ще пусна мача им с Байерн. Байерн - Астана обаче ще гледам на куково лято, без значение как играе астана.
Това имам предвид.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта