2 кръг: Верея - ЦСКА - 1:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 2 кръг: Верея - ЦСКА, 6.08.2016, 19:00, Стара Загора
И да ето я обичайната посредственост на футболистите от Ловеч 

Cheradonna написа:kiril.a.d написа:Kindza написа:Неприятна но заслужена загуба , нищо сериозно не е станало . Отбора е млад , несработен , тепърва ще се изгражда . Тренера също ще се приспособява към живота в Първа Лига . Чакаме следващия мач .
![]()
![]()
...бе то и миналата година отбора беше млад, ама такива като Верея, ги почвахме от 3 :0!!!
Та?...
има победи има и загуби....не е станало нищо
толкова....
Не, не е...но съжалявам че във фиша ми не пише Първа БФС тото-лига, печелите...10 000 лв!

остави се - още втория кръг ни припомниха къде се намираме и че...у нас няма място за футбол! - обещавам да го имам предвид!!!!!!!!!!!!!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Видя се,че футболистите на Литекс не горят от желание да играят с червени екипи и пришита с бели конци емблема 

Приятна вечер, съфорумци! И още веднъж ме извинете, че съм се изказвал като левскарин или лудогорчанин, преди да падне от Любимец или Хасково
....Е, в нашето "англоподобно", ВЕЧЕ, първенство, какви ли не тото резултати са възможни...Честно! - завиждам на спечелилите, щото не са взели малко и...дай боже да се впиша в позабравената А БФС тото-група!
Само Лестър- Верея!
....
Живи и здрави бъдете всички!

Само Лестър- Верея!

Живи и здрави бъдете всички!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Колко бързо са разкрили ГМО-то, а тука се пишеха разни алабалистики как всеки го било страх от тях и затова били толкова плювани. Чакаме кога г-н Ганчев ще стане "Микренското джудже".
Последна промяна от nghcvth на 06 авг 2016 22:12, променено общо 1 път.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
realist написа:По принцип нищо толкова страшно не се е случило. Проблемът идва от нереалните и безумни изхвърляния преди сезона от някои лица, че щяли сме да се борим за титлата. Силен отбор се гради с години, не за 2 месеца. След като се върнахме в елита този сезон според мен нормалната цел трябва да бъде влизане в челната седмица. Едва догодина можем да мислим за атакуване на тройката, след обиграване на отбора и сериозна селекция. За титлата можем да мислим поне след 3 сезона. Лудогорец шеста година само надграждат. Ние искаме с набързо скалъпен отбор да ги свалим от първото място - няма как да стане. Има и друго - ако искаме бързи резултати, Ицо Янев не е човека. Нека не забравяме, че миналата година му беше дебютна като треньор. Това в Перник преди това беше ташак работа. Ако искаме постепенно изграждане на отбор, трябва да му дадем поне 5-6 години, за да израстне и той като треньор, да бърка, да се поправя, да се учи. Ако искаме бързи резултати ни трябва опитен треньор, а Ицо да поеме дубъла и след няколко години да поеме първия отбор. Малко от нищо нещо искаме да направим. Трябва търпение, това е. Сега най-важното е да приключи успешно проекта на Гришата, да си вземем Армията за постоянно, да си вземем емблемата и марката и да спре това напрежение. Едва след това можем да мислим за някакви резултати.
ЦСКА винаги е фаворит за титлата. Естествено няма да е фатално, ако не я спечелим още тази година, но на фона на другите отбори от групата със сигурност трябва да завършим в челото (поне в тройката).
За мача днес не може да има оправдния, защото говорим за Верея. Без да ги подценявам, но ще видиш, че отбори като Берое, Славия, Ботев и Локо Пд ще си тръгнат с победи от този стадион. Все пак, не трябва да се правят фатални изводи и на отборът на ЦСКА в този му вид трябва да бъде дадена възможност поне да доиграе сезона. На полусезона може да се купят един-двама и да се продадат един-двама, обаче не трябва пак да се почва старата песен - всеки полусезон цял отбор нови играчи.
HardWork написа:ceBep написа:Кво е виновен Янев че ДДС измамника си докара отбора и 16 човека. Ебати неблагодарниците. Кво беше, ние сме от ЦСКА, не купите и победите.
Ти не си ЦСКА! Ние сме ЦСКА! Гриша Ганчев спаси ЦСКА, благодарение на него ЦСКА съществува! Янев е сбъркал състава, затова е виновен!
Вие не сте ЦСКА, вие сте Литекс.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
nghcvth написа:Колко бързо са разкрили ЦСКА-София, а тука се пишеха разни алабалистики как всеки го било страх от тях и затова били толкова плювани. Чакаме кога г-н Ганчев ще стане "Микренското джудже".
А аз чакам, бат Венци да ми каже, как ще играе и "микренското джудже", щото бая парици ще му трябват за това ЦСКА, а не само игрите на Тото Клуб Славия

Ееееех, кога ли ще се случи нещо истинско...ОТНОВО у нас?......
kiril.a.d написа:Няма оправдание за БФС по всички правилници...параметри...писания...и тям подобни! - което си е тото, си е тото...Както беше писал един: "Защо преследвате черното тото, след като футбола у нас се крепи на него?"....
И така, от днес, може би съм от Лестър - Верея и дано станат шампиони!!! - поне по това да настигнем Англия...не че с нещо друго са по-напред от нас! - една шампионска титла, у дома....Така и Домуса знае!
![]()
![]()
Ми те от БФС затова ви набутаха в ППЛ, защото сте тотаджийски отбор

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Долно уйно написа:Губят един мач и почнаха да скандират против БФС, това същото БФС дето наруши редица наредби за да ги прати служебно в тази група от подписът ми
Няма такива наглеци, като припознавачите, трябва краката да целуват на БФС заради всичко.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.